E-knihy kuchařky podle úpravy od nakladatelství Grada
Seřadit
- Bestsellery
- Top hodnocení
- Novinky
- Nejdražší
- Nejlevnější
- Nejvyšší sleva
-
22 produktů
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina — ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně...
-
212 KčIhned ke stažení
Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je...
-
212 KčIhned ke stažení
Moučníky se staly neodmyslitelnou součástí naší kuchyně, která stále láká děti i dospělé. Sladká tečka je tradicí sahající hluboko do minulosti a labužníci si bez ní neumí představit žádnou oslavu ani běžný oběd...
-
279 KčIhned ke stažení
Jedinečná kuchařka, v níž autorka zúročuje své celoživotní zkušenosti při přípravě nejrůznějších druhů moučníků, pečiva a cukroví. Představuje 8 základních těst spolu s vyzkoušenými a osvědčenými recepty, různé "fígle", které přináší dlouholetá praxe...
-
E-knihaPDF229 KčIhned ke stažení
Máte v zahradě nebo za plotem kopřivy? Neproklínejte je a buďte naopak rádi! Naši předkové to věděli už od nepaměti a odborné studie to potvrzují – tenhle mnohdy nenáviděný pálivý plevel má blahodárné účinky téměř na...
-
280 KčIhned ke stažení
Nechte se inspirovat recepty na rozmanité drobné studené i teplé pokrmy. Můžete je podávat jako pohoštění při jakékoliv příležitosti, ať už se jedná o klábosení s kamarádkou u skleničky vína nebo o večírek pro patnáct osob. Nemě
-
E-knihaPDF254 KčIhned ke stažení
Publikace o tradičním lidovém pečení podrobně zachycuje rozmanitost tohoto äřemeslaô v celé jeho šířce. Popisuje původ, druhy i význam pečiva podle krajových odlišností, způsoby přípravy, suroviny včetně zajímavého koření...
-
E-knihaPDF161 KčIhned ke stažení
Podívejte se, jak úžasně lze dekorovat dorty, koláče, buchty a další dezerty pro nejrůznější příležitosti.
-
E-knihaPDF339 KčIhned ke stažení
V této knize najdete nejen informace o základech živé stravy, ale i přehled surovin pro přípravu raw stravy, jejich vhodné kombinace, tipy a návody, jaké vybavení zvolit do své zdravé kuchyně.
-
254 KčIhned ke stažení
Cílem knihy je ukázat lidem s celiakií, že se nemusí vzdát moučníků a že upéct bezlepkové buchty, řezy, dorty nebo cukroví není tak obtížné. Recepty jsou v knize přehledně uspořádané od jednoduchých buchet až po náročnější...
-
169 KčIhned ke stažení
Nalaďte svou chuť na jemné nuance pokrmů, zjistěte, že polévka dávno není „pouhou“ předehrou, že dezerty k životu nepotřebujeme, ale rozhodně je všichni chceme. A když hlavní jídlo, tak z čerstvých surovin...
-
237 KčIhned ke stažení
Nové, vázané vydání oblíbené knihy, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin vás zavede do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla.
-
339 KčIhned ke stažení
Příprava zeleniny jednoduše. chutně a kreativně.
-
E-knihaPDF424 KčIhned ke stažení
Jednoduché recepty, snadná dostupnost ingrediencí, pestrost nabízených grilovaných lahůdek, přehlednost jejich řazení a především obrovské zkušenosti autorky receptů - to jsou ve stručnosti hlavní přednosti této celobarevné...
-
152 KčIhned ke stažení
Víte, že nakládání pomocí mléčného kvašení neboli fermentace je geniálním způsobem konzervování zeleniny? I to, že kvašená zelenina dokáže s vaším zdravím dělat divy? Pokud ne, tato kniha nabízí skvělou možnost...
-
297 KčIhned ke stažení
Po této kuchařce by měl sáhnout každý, kdo se chce stravovat zdravě a nechce přibývat na váze, má rád nápadité recepty a nemá zrovna moc času ani náladu na složitou přípravu. V žádném případě tedy není určena jen...
-
E-knihaPDF339 KčIhned ke stažení
Knížka je určena všem gurmánům, labužníkům, milovníkům vaření a všem kdo milují přípravu pokrmů v přírodě. Autoři v knížce nabízejí čtenářům to nejlepší z toho, co se jim podařilo za několik let vykouzlit v pánvi...
-
E-knihaPDF169 KčIhned ke stažení
Úžasný zdroj inspirativních návodů a informací o fermentovaných potravinách s více než 120 recepty. Kniha je s předmluvou a doporučením Ellixe Sandora Katze.
-
E-knihaPDF417 KčIhned ke stažení
Koji je domestikovaná plíseň, která žije s lidmi už tisíce let. Přesto, že je schopná vyrůst snad na každé potravině, jsme se s ní až donedávna mohli setkat téměř výhradně ve východní Asii. Díky globalizaci však tato houba...
-
E-knihaPDF509 KčIhned ke stažení
Milá společnost, šálek kávy nebo čaje a cupcakes – malé dortíčky – krásky pečené v papírovém košíčku. To jsou zákusky s vynikajícím krémem, různých příchutí, zdobené voňavou skořicí, křupavými oříšky, čokoládou...
-
254 KčIhned ke stažení
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle