Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Lovec čertů - Juraj Červenák, Argo, 2024

Kuchařky podle úpravy

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Typ diety
Úprava jídla
Další možnosti
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Edice
Vazba
Formát
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Jak grilovat zeleninu - Steven Raichlen, Slovart CZ, 2023
Jak grilovat zeleninu

Kniha slavného amerického autora kuchařek o grilování Stevena Raichlena přináší tentokrát více než šedesátku dokonale vyladěných receptů zaměřených na grilování zeleniny. Z nich si vybere každý...

  • Knihaflexi vazba
    269 Kč
    Skladem 1 ks

Na houby s Jardou - Jaroslav Tůma, Daranus, 2016
Na houby s Jardou

Kniha Na houby s Jardou není odbornou mykologickou příručkou. Její autor Jaroslav Tůma je praktik, který se houbami a jejich zpracováním v kuchyni zabývá čtyři desítky let. O zkušenosti, jež za tu dobu nasbíral, se teď dělí se všemi..

  • Knihapevná vazba
    242 Kč
    Skladem 1 ks

Zeleninová kuchařka - Petr Klíma, Smart Press, 2022
Zeleninová kuchařka

Přemýšlíte-li o tom, že omezíte ve své stravě maso, mléko, lepek či cukr a přikloníte se ke zdravému a k životnímu prostředí ohleduplnému způsobu stravování, ale nevíte, co vlastně vařit, pak je tato kniha určena...

  • Knihapevná vazba
    309 Kč
    Skladem 1 ks

Jarní a zimní zeleninové menu - Pavla Momčilová, Medica Publishing, 2010
 
Jarní a zimní zeleninové menu - Pavla Momčilová, Medica Publishing
Jarní a zimní zeleninové menu

Česká zelenina je náš národní poklad, který mnozí z nás nedoceňují a dávají přednost dovozním a exotickým druhům. Již naši předkové věděli, že pro zdraví je nejcennější to, co roste pěkně doma na zahrádce či políčku...

  • Knihabrožovaná vazba
    56 Kč
    Do 4 – 6 dnů

Zavařujeme a nakládáme podle vyzkoušených receptů - Alena Doležalová, Dona, 2023
Zavařujeme a nakládáme podle vyzkoušených receptů

Ucelený soubor receptů na domácí zavařování a nakládání ovoce, zeleniny, hub, masa a hotových pokrmů. Jsou to jak léty prověřené recepty našich babiček, tak i recepty moderní, které získávají stále větší oblibu....

  • Knihabrožovaná vazba
    238 Kč
    Do 2 – 3 dnů

Dýně, SUN, 2016
Dýně

Velký výběr praktických a báječných receptů jejichž základní surovinou je dýně. Jou tu polévky, masové směsi, doplňky k rybě, zákusky .... celý receptář. Naučte se připravovat a vychutnávat si tyto nápadné plody. Dobrou chuť!


Léčivé bylinky v kuchyni - Kami McBride, Fontána, 2017
Léčivé bylinky v kuchyni

Léčivé bylinky v kuchyni, obsahující přes 250 receptů na bylinkové oleje, octy, pesta, dresinky, soli, likéry, sirupy, koktejly a další dobroty, vám dodá sebedůvěru a potřebné znalosti k razantnímu...

  • Knihabrožovaná vazba
    284 Kč
    Do 4 – 6 dnů

Domáce marmelády a zaváraniny - Kolektív autorov, Foni book, 2015
Domáce marmelády a zaváraniny 
SK
  • Autorský kolektiv

Zaváranie je jednou z najdôležitejších zastávok slnečného obdobia, vďaka ktorej si môžeme na police našej komory vyčarovať skutočné pklady a v pochmúrnych zimných dňoch si nimi môžeme za okamih pripomenúť všetky chute a vône leta...

  • Přečtenávýborný stav
    88 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    151 Kč
    Do 2 – 3 dnů

Zelenina, moja láska - Marcel Ihnačák, Slovart, 2013
Zelenina, moja láska 
SK

V druhej knihe šéfkuchára Marcela Ihnačáka Zelenina, moja láska sa spolu s ním zamilujete do zeleniny. Kapitoly venované jej jednotlivým druhom presvedčia aj tých najzarytejších mäsožravcov...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    203 Kč
    Skladem
  • Knihabrožovaná vazba
    335 Kč
    Do 2 – 6 dnů

Pomazánky - Alena Doležalová, Dona, 2021
Pomazánky

Není nic jednoduššího, než si připravit několik ingrediencí, různě je pokrájet a zamíchat a máte hotovou svačinu, večeři nebo...

  • Knihapevná vazba
    231 Kč
    Do 2 – 3 dnů
Nakládáme zeleninu - Claudia Lorenz-Ladener, Grada, 2016
Nakládáme zeleninu

Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené...

  • Knihabrožovaná vazba
    276 Kč
    Skladem 1 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    297 Kč
    Ihned ke stažení

Domácí špajzka - Kamila Procházková, CPRESS, 2019
Domácí špajzka

Urodila se vám letos na zahrádce hromada ovoce, zeleniny a bylinek či jste si přinesli z lesa velký košík hub a potřebujete celou sklizeň rychle zpracovat? Tento praktický průvodce domácí konzervací vám poskytne nejen přínosné informace o základních...

  • Knihapevná vazba
    316 Kč
    Do 4 – 6 dnů
  • 279 Kč
    Ihned ke stažení

Fermentace - Holly Davis, Grada, 2021
Fermentace

Co má společného váš oblíbený farmářský sýr s kváskovým chlebem s křupavou kůrčičkou, sklenkou perlivého domácího zázvorového piva nebo miskou marinovaných oliv? Odpověď zní, že jde ve všech případech o produkty fermentace – procesu, jímž se s pomocí...

  • Knihapevná vazba
    389 Kč
    Skladem 1 ks
  • 417 Kč
    Ihned ke stažení

Udíme a grilujeme - Markus Kaufer, Grada, 2021
Udíme a grilujeme

Jen u málokteré volnočasové aktivity došlo u nás v posledních letech k tak razantnímu vývoji, jako je tomu u témat spojených s grilováním a barbecue. Vedle stále stoupajícího množství nově vznikajících metod a technik přípravy pokrmů a s tím...

  • Knihapevná vazba
    280 Kč
    Skladem 2 ks

Báječná kniha o burgerech a grilování, Esence, 2023
Báječná kniha o burgerech a grilování

Máte chuť na neodolatelně šťavnatý burger? S touto knihou se můžete těšit na klasické i vegetariánské kombinace, ať už se jedná o burger se slaninou a hřiby, kuřecí burger s mangem, dvojitý cheeseburger nebo...

  • Přečtenávýborný stav
    164 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    239 Kč
    Skladem 1 ks

Grilování a mnohem víc - Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas, Ikar CZ, 2016
Grilování a mnohem víc

Kniha představuje možnosti grilování s použitím grilu typu kamado, kterému se také, podle jeho tvaru, říká „Big Green Egg“. Tyto grily povyšují grilování na kompletní venkovní vaření a jejich obliba stále roste. Objevte i vy kouzlo šťavnatých...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    120 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    303 Kč
    Do 4 – 6 dnů

Slavná vejce, BURDA Media 2000, 2024
Slavná vejce

V edici Apetit vítáme další přírůstek – kuchařku Slavná vejce. Novinka, s níž můžete vařit od rána do večera, nadchne všechny, kteří milují ikonické recepty, jakými jsou například fran-couzská omeleta či creme brulée, i ty, kteří rádi objevují svět...

  • Knihapevná vazba
    325 Kč
    Skladem > 5 ks

Ako grilovať zeleninu - Steven Raichlen, Slovart, 2023
Ako grilovať zeleninu 
SK

Kniha svetoznámeho amerického autora kuchárskych kníh o grilovaní Stevena Raichlena prináša viac než šesťdesiat dokonale vyladených receptov zameraných na grilovanie zeleniny. Vyberie si naozaj každý – vegetariáni i všežravci...

  • Knihaflexi vazba
    405 Kč
    Skladem 1 ks

Recepty se zeleninou beze zbytků - Linda Ly, Alpha book, 2021
Recepty se zeleninou beze zbytků

Není už načase začít se chovat udržitelně i v oblasti vaření? Tato kuchařka vás prostřednictvím sezonních receptů, které využívají všechny jedlé části rostliny, provede dobrodružnou kulinářskou cestou přes kořeny, stonky...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    147 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    317 Kč
    Do 5 – 10 dnů

Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture - Kathryn Lukas, Shane Peterson, ANAG, 2021
Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture

Fermentované pokrmy obsahující živé kultury jsou oblíbené a vyhledávané jak pro svoje výrazné a mnohovrstevnaté chutě, tak i díky jejich velmi pozitivnímu vlivu na zdraví zažívacího traktu a podpoře celkové imunity...

  • Knihapevná vazba
    451 Kč
    Skladem 1 ks


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Předtím se mi smáli a pohrdali mnou pro mou ignoraci a tupost, teď mě nenávidějí pro mé znalosti a vědomosti. Co, proboha, ode mne chtějí?“

Růže pro Algernon - Daniel Keyes, 2016
Růže pro Algernon
Daniel Keyes