Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024

Kuchařky podle úpravy

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Typ diety
Druh potravin
Další možnosti
Úprava jídla
Další možnosti
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Původ
Další možnosti
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Série
Další možnosti
Edice
Další možnosti
Vazba
Další možnosti
Formát
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Česko na grilu, Esence, 2024
Novinka
Česko na grilu

Pro milovníky grilování jsme připravili soubor receptů, které vás překvapí svojí rozmanitostí a naladí do pohodové atmosféry, která ke grilování patří. Vybere si každý, ať už máte rádi masové, vegetariánské nebo třeba sladké...

  • Knihaflexi vazba
    339 Kč
    Předobjednávka,
    vychází zítra

Pomazánky, BURDA Media 2000, 2021
Pomazánky

Novinka z edice Apetit obsahuje 200 těch nejlepších receptů na pomazánky a domácí pečivo. Najdete v ní rodinné hity, léty prověřené klasiky i po výletech, návštěvách a večírcích posbírané recepty pro všechny příležitosti...

  • Knihapevná vazba
    359 Kč
    Skladem 1 ks

Grilování - Roman Vaněk, Jana Vaňková, Prakul Production, 2022
Grilování

Ohněm a kouřem voní nová kniha „Grilování, tipy a postupy krok za krokem.“ Za kvalitou tohoto precizního průvodce grilováním stojí oblíbení autoři kuchařských knih, Roman Vaněk a jeho žena Jana...

  • Knihapevná vazba
    335 Kč
    Skladem 3 ks

Zavařujeme a nakládáme podle vyzkoušených receptů - Alena Doležalová, Dona, 2016
 
Zavařujeme a nakládáme podle vyzkoušených receptů - Alena Doležalová, Dona, 2023
Zavařujeme a nakládáme podle vyzkoušených receptů

Ucelený soubor receptů na domácí zavařování a nakládání ovoce, zeleniny, hub, masa a hotových pokrmů. Jsou to jak léty prověřené recepty našich babiček, tak i recepty moderní, které získávají stále...

  • Knihabrožovaná vazba
    299 Kč
    Do 3 – 5 dnů
Nakládáme zeleninu - Claudia Lorenz-Ladener, Grada, 2016
Nakládáme zeleninu

Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené...

  • Knihabrožovaná vazba
    278 Kč
    Skladem 1 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    297 Kč
    Ihned ke stažení

Pomazánky na pohoštění (16), EX book, 2016
Pomazánky na pohoštění (16)

Recepty od babičky s fotopostupem...

  • Knihabrožovaná vazba
    48 Kč
    Do 9 – 11 dnů

Domácí špajzka - Kamila Procházková, CPRESS, 2019
Domácí špajzka

Urodila se vám letos na zahrádce hromada ovoce, zeleniny a bylinek či jste si přinesli z lesa velký košík hub a potřebujete celou sklizeň rychle zpracovat? Tento praktický průvodce domácí konzervací vám poskytne nejen přínosné informace o základních...

  • Knihapevná vazba
    311 Kč
    Do 2 – 5 dnů
  • 279 Kč
    Ihned ke stažení

Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture - Kathryn Lukas, Shane Peterson, ANAG, 2021
Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture

Fermentované pokrmy obsahující živé kultury jsou oblíbené a vyhledávané jak pro svoje výrazné a mnohovrstevnaté chutě, tak i díky jejich velmi pozitivnímu vlivu na zdraví zažívacího traktu a podpoře celkové imunity...

  • Knihapevná vazba
    420 Kč
    Skladem 1 ks

Sushi, Prakul Production, 2012
Sushi

Detailní obrázková kniha s vice nez 300 fotografiemi, které vás precizně a jednoduše navedou krok za krokem jak zvládnout připravu tolik populární japonské techniky sushi v domácím prostředí...


Grilování a mnohem víc - Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas, Ikar CZ, 2016
 
Grilování a mnohem víc - Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas, Esence, 2022
Grilování a mnohem víc

Kniha představuje možnosti grilování s použitím grilu typu kamado, kterému se také, podle jeho tvaru, říká „Big Green Egg“. Tyto grily povyšují grilování na kompletní venkovní vaření a jejich obliba stále roste. Objevte i vy kouzlo šťavnatých...

  • Knihapevná vazba
    299 Kč
    Skladem 1 ks
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    194 Kč
    Skladem
Na houby s Jardou - Jaroslav Tůma, Daranus, 2016
Na houby s Jardou

Kniha Na houby s Jardou není odbornou mykologickou příručkou. Její autor Jaroslav Tůma je praktik, který se houbami a jejich zpracováním v kuchyni zabývá čtyři desítky let. O zkušenosti, jež za tu dobu nasbíral, se teď dělí se všemi..

  • Knihapevná vazba
    239 Kč
    Skladem 1 ks

Velká škola předkrmů, Svojtka&Co., 2007
Velká škola předkrmů

Paleta pestře barevných a aromatických lahůdek, kterou jsme pro vás v této knize sestavili, sahá od šneků v bylinkovém másle přes marinované obří krevety a sýrové chlebíčky až po plněné cuketové květy a křupavé dýňové bramboráčky...

  • Knihapevná vazba
    278 Kč
    Skladem 1 ks

Pomazánky, svačinky, chuťovky - Blanka Poláčková, Jiří Poláček, Ottovo nakladatelství, 2015
Pomazánky, svačinky, chuťovky

Dvě stovky receptů na pomazánky, svačinky, chuťovky, sendviče, poháry, saláty a jiné lahůdky a občerstvení pro nejrůznější příležitosti najdete na stránkách nové kuchařské knihy Ottova nakladatelství. Vyzkoušené postupy a...

  • Knihapevná vazba
    142 Kč
    Do 3 – 5 dnů
  • Přečtenávýborný stav
    66 Kč
    Skladem

Babiččiny saláty a pomazánky - Klára Trnková, Studio Trnka, 2020
Babiččiny saláty a pomazánky

K nedělnímu kalendáři vycházejí malé knížečky receptů vždy speciálně zaměřené. Vyšly už recepty základní, slavnostní a ovocné dezerty a moučníky. Letos k nim přibyly saláty a pomazánky, které mohou sloužit jako rychlé a...

  • Knihapevná vazba
    151 Kč
    Skladem 1 ks

Saláty a pomazánky, Foni book, 2021
Saláty a pomazánky

V současnosti hrají v našem stravování stále významnější roli zdravé saláty a pomazánky. Lze je kategorizovat podle různých kritérií a můžeme je připravit prakticky na jakoukoliv příležitost...

  • Knihapevná vazba
    157 Kč
    Skladem 1 ks

Polévka a sendvič - Hannah Miles, Edice knihy Omega, 2017
Polévka a sendvič

Není nic lepšího, než si do výtečné polévky namočit sendvič, jejich chuť se spolu zkrátka snoubí. Jakmile objevíte tuto kouzelnou kombinaci, z obyčejného a skromného pokrmu se stane skutečně nadpozemský zážitek...


Sluneční živá strava - Věra Talandová, IFP Publishing, 2009
Sluneční živá strava

Recepty, které se nevaří. Zdravá strava plná vitamínů a enzymů. Příprava vitální stravy. Příprava přirozených jídel...


Pomazánky - Zdeněk Roubínek, Dona, 2007
Pomazánky

Velký výběr receptů na pomazánky pro každou příležitost. Známý autor, profesionální kuchař, jako obvykle dbá na jednoduchost potřebných surovin...


Moje studentská kuchařka

Báječná jídla mojí maminky musí žít dál!To jsem si řekla, když jsem se stěhovala na kolej a popsala pak jejími recepty celý sešit. Vybrala jsem jídla, která zvládnu uvařit ve společné kuchyňce a samozřejmě jsem myslela i na...

  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    119 Kč
    Ihned ke stažení

Gurmánské jednohubky

Nechte se inspirovat recepty na rozmanité drobné studené i teplé pokrmy. Můžete je podávat jako pohoštění při jakékoliv příležitosti, ať už se jedná o klábosení s kamarádkou u skleničky vína nebo o večírek pro patnáct osob. Nemě

  • 254 Kč
    Ihned ke stažení


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Možná se pokaždé, když otevřeme oči, znovu narodíme, a následně v nás něco umře, když je zavřeme.“

Letní světlo, a pak přijde noc - Jón Kalman Stefánsson, 2021
Letní světlo, a pak přijde noc
Jón Kalman Stefánsson