Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Konečně normální vražda - Dominik Dán, Slovart CZ, 2024

Kuchařky podle úpravy

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Typ diety
Druh potravin
Další možnosti
Úprava jídla
Další možnosti
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Série
Další možnosti
Edice
Další možnosti
Vazba
Formát
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Pomazánky, BURDA Media 2000, 2021
Pomazánky

Novinka z edice Apetit obsahuje 200 těch nejlepších receptů na pomazánky a domácí pečivo. Najdete v ní rodinné hity, léty prověřené klasiky i po výletech, návštěvách a večírcích posbírané recepty pro všechny příležitosti...

  • Knihapevná vazba
    359 Kč
    Skladem 2 ks

Saláty - Blanka Poláčková, Ottovo nakladatelství, 2017
Saláty

Saláty jako svačinu, samostatný chod, součást studeného občerstvení či přílohu k pečeným nebo grilovaným pokrmům lze díky dostupným surovinám a bohatému výběru přísad nyní připravovat po celý rok. Nová kuchařka nabízí dvě

  • 149 Kč
    Skladem 1 ks

Zdraví a saláty - Norman W. Walker, Eugenika, 2016
Zdraví a saláty

Slavný dr. Norman Walker, průkopník zdravé a přirozené stravy, v této knize vysvětluje, co je v našem jídelníčku důležité a co škodlivé. Pojednává o různých potravinách, produktech a...

  • Knihabrožovaná vazba
    175 Kč
    Do 6 – 7 dnů
  • Přečtenávýborný stav
    190 Kč
    Skladem

Těstoviny - Alena Winnerová, Josef Winner, Dona, 2017
Těstoviny

Kuchařka je souborem 270 vyzkoušených receptů, které lze snadno připravit z ingrediencí běžně dostupných na českém trhu. Recepty jsou jednoduché, chutné a vhodné pro každodenní vaření. Kniha je bohatě fotograficky vybavena...

  • Knihabrožovaná vazba
    265 Kč
    Skladem 1 ks
Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture - Kathryn Lukas, Shane Peterson, ANAG, 2021
Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture

Fermentované pokrmy obsahující živé kultury jsou oblíbené a vyhledávané jak pro svoje výrazné a mnohovrstevnaté chutě, tak i díky jejich velmi pozitivnímu vlivu na zdraví zažívacího traktu a podpoře celkové imunity...

  • Knihapevná vazba
    421 Kč
    Do 4 – 6 dnů

Saláty ze Svatojánu - Eva Francová, Motto, 2019
Saláty ze Svatojánu

Saláty jsou stále oblíbenější a častější součástí našeho jídelníčku. A pokud máte u domu zahradu, můžete si je připravovat zcela čerstvé a pokaždé jiné podle toho, co zrovna roste. Na jaře se v nich uplatní první jarní...

  • Knihapevná vazba
    261 Kč
    Do 4 – 6 dnů
  • 249 Kč
    Ihned ke stažení

Kopřiva

Máte v zahradě nebo za plotem kopřivy? Neproklínejte je a buďte naopak rádi! Naši předkové to věděli už od nepaměti a odborné studie to potvrzují – tenhle mnohdy nenáviděný pálivý plevel má blahodárné účinky téměř na...

  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    280 Kč
    Ihned ke stažení
  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Rychlé večeře: Těstoviny - Kate McMillan, Edice knihy Omega, 2017
Rychlé večeře: Těstoviny

Těstoviny jsou ideální surovinou pro rychlé a chutné večer během pracovního týdne, ale i pro sváteční víkendy. Tato kniha nejenže nabízí celou řadu omáček - od pesta Bolognese po Alfredo, ale naleznete zde také jednoduché instrukce a postup výroby...


Saláty a pomazánky, Foni book, 2021
Saláty a pomazánky

V současnosti hrají v našem stravování stále významnější roli zdravé saláty a pomazánky. Lze je kategorizovat podle různých kritérií a můžeme je připravit prakticky na jakoukoliv příležitost...

  • Knihapevná vazba
    157 Kč
    Skladem 1 ks

Sluneční živá strava - Věra Talandová, IFP Publishing, 2009
Sluneční živá strava

Recepty, které se nevaří. Zdravá strava plná vitamínů a enzymů. Příprava vitální stravy. Příprava přirozených jídel...

Zlatá kniha salátů, František Beníšek, 2010
Zlatá kniha salátů

Kniha obsahuje 1300 výborných receptů na saláty z ovoce a zeleniny...


Těstoviny - Laura Zavan, CPRESS, 2012
Těstoviny

Jednoduchá a názorná kuchařka 82 rychlých a nápaditých receptů, které pocházejí ze slunné a přátelské Itálie. Pracovní postup pro přípravu těstovin na mnoho způsobů naleznete na fotografiích jednotlivých fází přípravy...


Lexikon saláty, Rebo, 2007
Lexikon saláty

Nejlepší recepty na všechny druhy salátů - Všechno, co je třeba vědět o salátech - Rady pro nákup a skladování surovin - Přísady, zálivky, dresinky - Klasické i originální a exotické saláty.


Těstoviny, Slovart CZ, 2009
Těstoviny

Kuchařka nabízí velký výběr receptů z celého světa – vedle polévek a lehkých pokrmů obsahuje také masité a zeleninové hlavní pokrmy, těstoviny s rybami a plody moře, a dokonce dezerty...


Recepty se zeleninou beze zbytků - Linda Ly, Alpha book, 2021
Recepty se zeleninou beze zbytků

Není už načase začít se chovat udržitelně i v oblasti vaření? Tato kuchařka vás prostřednictvím sezonních receptů, které využívají všechny jedlé části rostliny, provede dobrodružnou kulinářskou cestou přes kořeny, stonky...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    147 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    315 Kč
    Do 7 – 12 dnů

Čerstvé ovoce a dezerty, Reader´s Digest Výběr, 2011
Čerstvé ovoce a dezerty

Seznámíte se v ní s tradičními i méně obvyklými způsoby přípravy ovoce a ovocných moučníků, které nejen úžasně vypadají, ale také báječně chutnají...

  • Knihapevná vazba
    295 Kč
    Skladem 1 ks
  • Přečtenávýborný stav
    132 Kč
    Skladem

Saláty - 50 snadných receptu, Naše vojsko CZ, 2013
Saláty - 50 snadných receptu

Zdravá a lehká večeře, příloha nebo jedno ze zásadních jídel při hubnutí. Salátů existuje velké množství, od ledového přes římský až po rukolu či polníček. Kolektiv Academie Barilly přináší nejrozmanitější recepty na saláty malé, přílohové i na ty velké..

  • Přečtenávýborný stav
    132 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    211 Kč
    Do 3 – 5 dnů

Zelená kuchyně pro každý den - Jessica Nadel, Synergie, 2015
Zelená kuchyně pro každý den

Pokud se chcete stravovat zdravě a snažíte se jíst více zeleniny, ale saláty se vám už přejedly, je tady pro vás tato skvělá a užitečná kuchařka. Představí vám totiž nové, zdravé a chutné druhy zeleniny, které jste možná ještě nevyzkoušeli...


Jarní a zimní zeleninové menu - Pavla Momčilová, Medica Publishing, 2010
 
Jarní a zimní zeleninové menu - Pavla Momčilová, Medica Publishing
Jarní a zimní zeleninové menu

Česká zelenina je náš národní poklad, který mnozí z nás nedoceňují a dávají přednost dovozním a exotickým druhům. Již naši předkové věděli, že pro zdraví je nejcennější to, co roste pěkně doma na zahrádce či políčku...

  • Knihabrožovaná vazba
    56 Kč
    Do 3 – 5 dnů

Těstoviny pro labužníky, Reader´s Digest Výběr
Těstoviny pro labužníky

O tom, že jíst zdravě a zároveň velmi chutně není nemožné, chce přesvědčit své čtenáře ilustrovaná série DOBŘE JÍST, DOBŘE ŽÍT.U každého receptu najdou informace o složení a obsahu živin v jedné porci, o přednostech tohoto pokrmu a jeho možných obměnách..



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Všichni děláme chyby, někdy dokonce dřív, než ráno vstaneme. Nemůžeme si pomoct a chybujeme. Důležité je nepřestat se snažit. A když je to potřeba, omluvit se.“

Příběh Arthura Truluva - Elizabeth Berg, 2021
Příběh Arthura Truluva
Elizabeth Berg