Kuchařky podle úpravy
Dýně nepatří mezi klasické pokrmy naší kuchyně, ale přesto, jak nám autorka ve své knize sama ukáže, je nekonečným zdrojem inspirací pro různé tepelné úpravy...
-
Knihakroužková vazbaVyprodané
Jen a pouze tmavě fialovému lilku je věnována kuchařka Což takhle dát si lilek. Všechny recepty jsou stvořitelné v českých podmínkách a z českých ingrediencí. Jsou originální, mají šmrnc a hlavně chuť. A všechny samozřejmě i krásnou barevnou fotku!
-
Knihakroužková vazbaVyprodané
I když je cuketových receptů spousta a nejdřív jsem se napsání kuchařky Což takhle dát si cukety na toto téma bránila, donutili mě k tomu samotní čtenáři. Prý jsou mé recepty zkrátka nevšední a plné nápadů.
-
Knihakroužková vazbaVyprodané
"Představte si talíře, misky a mísy plné lehkých křupavých salátů. Myslím listových salátů, né kdejakých salátů okurkových, zelných či těstovinových. Co od salátů čekat?"...
-
Knihakroužková vazbaVyprodané
Rajče je klasika. Víte, co od něj čekat, znáte ho od dětství, nijak nevybočuje. Jenže ono umí být i hezky dovádivé, umí překvapit, ba i šokovat. Zkuste dopřát rajčátkům více volnosti a dovolte jim rozžhavit váš jazýček jejich touhou...
-
Knihakroužková vazbaVyprodané
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle