Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Prostě vztahy - Honza Vojtko, Paseka, 2024

Nejdražší z kategorie: papírové italské kuchařky

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Typ diety
Druh potravin
Další možnosti
Úprava jídla
Jazyk
Další možnosti
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Původ
Další možnosti
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Série
Další možnosti
Edice
Další možnosti
Vazba
Další možnosti
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
The Fundamental Techniques of Classic Italian Cuisine - Cesare Casella, McClelland & Stewart, 2012
The Fundamental Techniques of Classic Italian Cuisine 
EN

The Fundamental Techniques of Classic Italian Cuisine, the next book in STC's series with The International Culinary Center.

  • Knihapevná vazba
    2 424 Kč
    Více než 30 dní

Silver Spoon, Phaidon, 2011
Silver Spoon 
EN

The Silver Spoon, the most influential and successful Italian cookbook of the last 50 years, is now available in a brand new revised edition. Originally published in 1950, it became an instant classic, selling over one million copies in eight editions....

  • Knihapevná vazba
    1 171 Kč
    Více než 30 dní
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

La Cucina Italiana - Editors of La Cucina Italiana, Rizzoli Universe, 2012
La Cucina Italiana 
EN

All the essential techniques, profusely illustrated with step-by-step photographs. How do you recognize a San Marzano tomato? How do you shape tortellini? How do you cut scallopine? ...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Eataly, Contemporary Italian Cooking - Oscar Farinetti, Phaidon, 2023
Eataly, Contemporary Italian Cooking 
EN

The best modern Italian recipes from the largest and most prestigious Italian marketplace in the world...

  • Knihapevná vazba
    1 181 Kč
    Do 16 – 21 dnů

Let's Eat Italy! - Francois-Regis Gaudry, Artisan Division of Workman, 2021
Let's Eat Italy! 
EN

From the same team that created Let's Eat France! comes this celebration of Italian food in the form of an oversized, obsessively complete, visual feast of a book...

  • Knihapevná vazba
    1 176 Kč
    Skladem 4 ks

Eataly, Phaidon, 2016
Eataly 
EN

The best modern Italian recipes from the largest and most prestigious Italian marketplace in the world. This beautiful cookbook, created in collaboration with Eataly, one of the greatest Italian food brands, features 300 landmark ...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Le torte di Fiorella - Fiorella Balzamo, University of Barcelona, 2010
Le torte di Fiorella 
IT
  • Knihabrožovaná vazba
    1 101 Kč
    Více než 30 dní

Naples and the Amalfi Coast - The Silver Spoon Kitchen, Phaidon, 2017
Naples and the Amalfi Coast 
EN

The newest addition to the popular Silver Spoon cookbook series provides a culinary guide to one of Italy's best-loved regions. Naples and the Amalfi Coast takes readers on a rich gastronomic journey through a perennially appealing, visually ...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

A House Party in Tuscany - Amber Guinness, Thames & Hudson, 2022
A House Party in Tuscany 
EN

There are many farmhouses in Tuscany, but few are quite so magical as Arniano. It is here, in this 18th-century podere, that Amber Guinness grew up and learned to cook. And it is here that she established The Arniano Painting School...

  • Knihapevná vazba
    1 013 Kč
    Více než 30 dní

Culinaria Itálie - Claudia Piras, Slovart CZ, 2018
Culinaria Itálie

Ako sa do syru Gorgonzola dostali tie modré kúsky? Ako sa robila zmrzlina predtým ako vynašli mrazničky? Čo všetko sa dá porozprávať o víne Piedmont? Ako sa robí paradajkový...

  • Knihaflexi vazba
    350 Kč
    Skladem 1 ks
  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
  • Knihapevná vazba s přebalem
    Vyprodané
La Cucina, Rizzoli Universe, 2012
La Cucina 
EN

This is the most comprehensive authentic Italian cookbook ever published in the English language. With the prestigious Italian Academy of Cuisine as the author and more than 2,000 recipes, this has the greatest scope of any Italian cookbook...

  • Knihapevná vazba
    966 Kč
    Více než 30 dní

Culinaria Italy: Italian Specialties, Könemann, 2004
Culinaria Italy: Italian Specialties 
EN

The "land where lemons bloom" was already a fascinating travel destination long before Goethe identified it as such. The grand culture and varied landscapes of Italy have attracted and inspired artists and writers of every epoch...


Nigellissima - Nigella Lawson, Chatto and Windus, 2015
Nigellissima 
EN

Nigellissima is a celebration of fresh, tasty and unpretentious cooking, inspired by Nigella’s experiences of living, working and learning to cook in Italy...

  • Knihapevná vazba
    631 Kč
    Do 18 – 23 dnů
  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

The Food of Sicily - Fabrizia Lanza, Artisan Division of Workman, 2023
The Food of Sicily 
EN

In this all-new cookbook from Fabrizia Lanza, one of the world’s greatest food cultures is distilled in 75 recipes for the home cook, plus a loving tribute to its ingredients, passions, influences, and history...

  • Knihapevná vazba
    902 Kč
    Skladem 1 ks

Obicà - Silvio Ursini, Rizzoli Universe, 2014
Obicà 
EN

Celebrated as the world’s first mozzarella bar, Obicà presents a collection of simply prepared Italian recipes that combine Italy’s finest artisanal ingredients with innovative presentations. Obicà a Sicilian expression meaning ...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Brutto - Russell Norman, Ebury, 2023
Brutto 
EN

The much-anticipated follow-up title to Russell's award- winning and bestselling Polpo, showcasing simple Florentine recipes...

  • Knihapevná vazba
    884 Kč
    Do 5 – 8 dnů

Liguria: The Cookbook - Laurel Evans, Rizzoli Universe, 2021
Liguria: The Cookbook 
EN

Italian cuisine never goes out of style. Yet while many are familiar with various regional cuisines of Italy, one of its most gastronomically rich regions has been largely overlooked: Liguria, home of focaccia, pesto, and the Cinque Terre...

  • Knihapevná vazba
    856 Kč
    Skladem 1 ks

Franny’s - Melissa Clark, Andrew Feinberg, Francine Stephens, Workman
Franny’s 
EN

Franny's is filled with recipes that are destined to become classics. Chef Andrew Feinberg plays with traditional Southern Italian cuisine and makes the dishes lighter and brighter...

  • Knihapevná vazba
    854 Kč
    Více než 30 dní

Florentine - Emiko Davies, Hardie Grant, 2016
Florentine 
EN

Florentine is a collection of recipes and photographs from Tuscany's capital. Emiko Davies draws on her lived experience of traditional Florentine cuisine to share recipes that transport readers to the piazzas of Florence...

  • Knihapevná vazba
    852 Kč
    Do 5 – 8 dnů

Recipes from an Italian Summer, Phaidon, 2010
Recipes from an Italian Summer 
EN

Following the phenomenal success of The Silver Spoon, this book presents a collection of 380 summer recipes for all lovers of Italian food, collected by the team behind the original book...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Člověk nemůže správně myslet, správně milovat ani správně spát, pokud se správně nenajedl!“

Tři guineje / Vlastní pokoj - Virginia Woolfová, 2020
Tři guineje / Vlastní pokoj
Virginia Woolfová