Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
La Cucina Italiana - Editors of La Cucina Italiana, Rizzoli Universe, 2012

1 275 Kč

Přidejte do košíku a poštovné máte zdarma :)
La Cucina Italiana - Editors of La Cucina Italiana, Rizzoli Universe, 2012
La Cucina Italiana - Editors of La Cucina Italiana, Rizzoli Universe, 2012

La Cucina Italiana

Encyclopedia of Italian Cooking

All the essential techniques, profusely illustrated with step-by-step photographs. How do you recognize a San Marzano tomato? How do you shape tortellini? How do you cut... Číst víc

Nakladatel
Rizzoli Universe, 2012
Počet stran
400

All the essential techniques, profusely illustrated with step-by-step photographs. How do you recognize a San Marzano tomato? How do you shape tortellini? How do you cut scallopine? ... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Angličtina
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

400 - Snídaně, brunch, kafe - Lukáš Hejlík, Došel karamel, 2024

Více o knize

All the essential techniques, profusely illustrated with step-by-step photographs. How do you recognize a San Marzano tomato? How do you shape tortellini? How do you cut scallopine? Everyone loves Italian food, but the ingredients and techniques can be new territory and plain recipes can take you only so far. To make sense of it all, you need La Cucina Italiana. With more than 3,000 step-by-step photographs, this veritable encyclopedia guides you through all the essential building blocks of this cuisine. The images remove the guesswork from the more than 500 recipes included, allowing you to truly master the art of Italian cooking. Reflecting the philosophy of the cuisine itself, La Cucina Italiana puts ingredients first, explaining the different types and the best use of each. Then it supplies you with multiple methods for preparing those ingredients, ranging from simple to complex. Thus the book is suitable both for beginners and more advanced chefs who want to perfect their techniques. Sprinkled throughout are sidebars such as "The Right Tool," "Chef's Secrets," and "Advice and Tips." Perhaps the most user-friendly publication ever on Italian cooking, La Cucina Italiana is like a compact cooking school you can keep on your shelf.
Číst víc
Počet stran
400
Vazba
pevná vazba
Rozměr
261×261 mm
Hmotnost
2598 g
ISBN
9780847839148
Rok vydání
2012
Naše katalogové číslo
174650
Jazyk
angličtina
Nakladatel
Rizzoli Universe
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Vybudovali si neúplné a asymetrické přátelství, tvořené dlouhými pauzami a spoustou mlčení, jakýsi prázdný čistý prostor, kam se oba mohli vracet a nadechnout se, když je školní zdi sevřely natolik, že už dál nemohli ignorovat pocit, že se dusí. “

Osamělost prvočísel - Paolo Giordano, 2021
Osamělost prvočísel
Paolo Giordano