Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024

České kuchařky

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Úprava jídla
Další možnosti
Jazyk
Další možnosti
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Série
Další možnosti
Edice
Vazba
Formát
Barva obálky
Použité filtry
Zrušit filtry
Recepty sestry Vojtěchy - Vojtěcha Fialová, Karmelitánské nakladatelství, 2023
Recepty sestry Vojtěchy

To nejlepší z nepomucenské kuchyně Sestra boromejka Vojtěcha Fialová se s námi na stránkách své kuchařky dělí o tajemství italské, ale i české kuchyně...

  • Knihapevná vazba
    181 Kč
    Skladem 1 ks

Kalendář 2024 Nedělní recepty naší babičky + Tajné dětské recepty + Tajné bleskové recepty - Klára Trnková, Studio Trnka, 2023
Kalendář 2024 Nedělní recepty naší babičky + Tajné dětské recepty + Tajné bleskové recepty

Stolní kalendář nedělní rercepty 2024 60 stran, 15 x 30 cm, kroužková Po celotýdenním shonu by se rodina měla sejít u krásně prostřeného stolu, v klidu si pochutnat na něčem obzvláště lahodném a...

  • 213 Kč
    Do 3 – 5 dnů

Maminčiny recepty 2 - Andrea Paskerová, Dona, 2022
Maminčiny recepty 2

Druhá porce receptů z autorčiny domácí kuchyně, které připravuje pro své nejbližší. Dlouho si autorčini příznivci říkali či psali o pokračování. No… co kuchaře/ku může potěšit víc, než když slyší...

  • Knihapevná vazba
    244 Kč
    Více než 30 dní

Maminčiny recepty 1 - Andrea Paskerová, Dona, 2022
Maminčiny recepty 1

Tato domácí kuchařka vychází z osobních zkušeností autorky při každodenní přípravě jídla pro svou rodinu. Její recepty jsou vyzkoušené a sepsané tak, jak se zapisují recepty do sešitů a rodinných receptářů i s radami a...

  • Knihapevná vazba
    265 Kč
    Skladem 1 ks

Sladce, slaně, boubelatě - Martina Kynstlerová, Došel karamel, 2022
Sladce, slaně, boubelatě

Veselá, ukecaná, poctivá a boubelatá. Martinu Kynstlerovou, vítězku populární soutěže, jste v televizi nemohli přehlédnout. A tak jako se Martina ráda směje, se stejným nadšením se vrhá do nových i vyzkoušených receptů...

  • Přečtenávýborný stav
    219 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    284 Kč
    Skladem 1 ks

Šumavská kuchařka - Radek Pálka, Grada, 2022
Šumavská kuchařka

Vydejte se s Radkem Pálkou na procházku šumavskými hvozdy, plnými hub a borůvek, okolo zurčících vod, přes malebná údolí a pastviny. Čeká tam na vás houbová polévka, hovězí líčka na pivu, škvarkové brambory, marinovaný lín nebo sladký povidloň....

  • Knihapevná vazba
    328 Kč
    Skladem 1 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    293 Kč
    Ihned ke stažení

Böhmische Küche - Harald Salfellner, Vitalis, 2022
Böhmische Küche 
DE

Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná věc.

  • Knihapevná vazba
    299 Kč
    Do 4 – 9 dnů

Ryby, drůbež, zvěřina - Jednoduše & dokonale - Roman Vaněk, Jana Vaňková, Prakul Production, 2021
Ryby, drůbež, zvěřina - Jednoduše & dokonale

Čerstvá voňavá kuchařka, za kterou stojí autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk s manželkou Janou a jejich týmem předních českých šéfkuchařů...

  • Knihapevná vazba
    305 Kč
    Do 3 – 5 dnů

La cucina ceca - Harald Salfellner, Vitalis, 2022
La cucina ceca 
IT

Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná věc.

  • Knihapevná vazba
    309 Kč
    Skladem 1 ks

La cocina checa - Harald Salfellner, Vitalis, 2022
La cocina checa 
ES

Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná věc.

  • Knihapevná vazba
    310 Kč
    Skladem 1 ks
Mám napečeno - Erika Pilátová, Esence, 2022
Mám napečeno

Kuchyň provoněná vanilkou je jedním z mnoha dílků, které skládají domov. Když slavíme narozeniny, pečeme dort, pro milou návštěvu pečeme bábovku, na Vánoce pečeme cukroví. Pečení máme obvykle spojené s něčím příjemným. Ať už se do něj vrhnete hned, nebo..

  • Knihapevná vazba
    318 Kč
    Do 3 – 5 dnů

Naše - Kateřina Kuranova, Esence, 2022
 
Naše - Kateřina Kuranova, Esence, 2021
Naše

Chvíle, kdy si spolu sednete ke stolu, naservírujete všem jejich oblíbená jídla, povídáte si a čas příjemně plyne... to jsou neopakovatelné okamžiky, na které rodina i přátelé rádi vzpomínají. Foodblogerka, máma a nadšená hostitelka...

  • Knihapevná vazba
    319 Kč
    Skladem 1 ks

Jahody - kuchařka z edice Apetit, BURDA Media 2000, 2022
Jahody - kuchařka z edice Apetit

Nová kuchařka z edice Apetit - Jahody je ódou na naše nejoblíbenější letní ovoce. Voňavé sladké jahody jsme nechali zazářit ve více než 130 receptech a tipech. Jahody jsou zkrátka... Jahody jsou zkrátka božské. Omamně voní, jsou šťavnaté, sladké a ná

  • Knihapevná vazba
    319 Kč
    Skladem 2 ks

Naše chalupářská kuchařka, Extra Online Media, 2022
Naše chalupářská kuchařka

Největší český portál o vaření Toprecepty.cz vybral do knihy Naše chalupářská kuchařka ty nejlepší letně laděné recepty. Ověřené mnoha laickými kuchaři, vhodné nejen pro chalupáře, zahrádkáře a ty, kdo...

  • Knihapevná vazba
    319 Kč
    Do 4 – 9 dnů

Czech Cuisine - Harald Salfellner, Vitalis, 2022
Czech Cuisine 
EN

Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná věc. Mezi Krkonošemi a Šumavou svůdně voní vepřová kolena a svíčková, to však...

  • Knihapevná vazba
    333 Kč
    Více než 30 dní

La cuisine tcheque - Harald Salfellner, Vitalis, 2022
La cuisine tcheque 
FR

Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná...

  • Knihapevná vazba
    340 Kč
    Do 4 – 9 dnů

Poklady klasické české kuchyně - Roman Vaněk, Jana Vaňková, Prakul Production, 2023
 
Poklady klasické české kuchyně - Roman Vaněk, Jana Vaňková, Prakul Production, 2022
Poklady klasické české kuchyně

Bylo 3. listopadu 2011 a na pultech knihkupectví se objevila první publikace našeho vydavatelství, první vydání kuchařky Poklady klasické české kuchyně aneb jak to ta babička tenkrát vařila. Všech 6 000 kusů bylo...

  • Knihapevná vazba
    374 Kč
    Skladem 5 ks

Super jednoduše bez masa - Zdeněk Pohlreich, Sevruga, 2022
Super jednoduše bez masa

Nová kuchařka volně navazuje na předchozí titul Super jednoduše, tentokrát ale výhradně s recepty, které neobsahují maso. Je to možná překvapivé, ale chceme nabídnout rozumnou alternativu bezmasých jídel, která budou běžného strávníka saturovat svou...

  • Knihapevná vazba
    375 Kč
    Skladem > 5 ks

Herbář 2 - Kateřina Winterová, Edice ČT, 2021
Herbář 2

„Původní odrůdy, láskyplná péče, naslouchání přírodě a skvělé recepty, ve kterých všechny plodiny spotřebujeme. To je Herbář ze zahrady přímo na talíř. Už podruhé!“ Takto popisuje autorka pokračování své úspěšné knihy...

  • Knihapevná vazba
    376 Kč
    Do 3 – 5 dnů

Sapíkův svět - Martin Jaroš, Jaroslav Sapík, XYZ, 2022
Sapíkův svět

Legenda českého kuchařství. Potomek slavného rodu, jehož gastronomické kořeny sahají až do 17. století. Předseda Československého svazu kuchařů. Jaroslava Sapíka můžete popsat mnoha způsoby, ale naplno ho poznáte, teprve až...

  • Knihapevná vazba
    379 Kč
    Skladem 1 ks


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Několik z nich se zavrtělo na židlích. Možná to byl signál, že ho konečně začínají chápat. Na druhou stranu to ale úplně klidně mohly být hemoroidy. U státních zaměstnanců člověk nikdy pořádně neví, na čem je.“

Složka 64 - Jussi Adler-Olsen, 2013
Složka 64
Jussi Adler-Olsen