Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Hora v moři - Ray Nayler, Host, 2024

Na skladě kuchařky dle národní kuchyně - pečení

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Typ diety
Úprava jídla
Další možnosti
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Původ
Další možnosti
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Série
Edice
Vazba
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Provence. Škola provensálské kuchyně - Gui Gedda, Marie-Pierre Moine, Slovart CZ, 2021
Provence. Škola provensálské kuchyně

Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně...

  • Knihapevná vazba
    338 Kč
    Skladem 2 ks

Téměř zapomenuté recepty - Michaela Smolová, Grada, 2021
Téměř zapomenuté recepty

Autorka je sesbírala ze starých zápisníků babiček a ze zažloutlých kuchařských knih a upravila tak, abyste si je mohli upéct i dnes. Kdykoliv dostanete chuť na něco dobrého, kdykoliv si budete chtít nostalgicky zavzpomínat na dobu dětství...

  • Knihapevná vazba
    355 Kč
    Skladem 1 ks

Famózní! 3 - Mirka van Gils Slavíková, 103 media, 2022
Famózní! 3

Probuďte vzpomínky s Mirkou van Gils Slavíkovou, která přináší svých 70 ověřených receptů. A co nám napekla? Kremrole, věnečky, indiánky, větrníky, rakvičky a mnoho dalších známých lahůdek. V této knize předkládá nejen výběr receptů z dob svého učení...

  • Knihapevná vazba
    549 Kč
    Skladem 1 ks

Naše - Kateřina Kuranova, Esence, 2022
 
Naše - Kateřina Kuranova, Esence, 2021
Naše

Chvíle, kdy si spolu sednete ke stolu, naservírujete všem jejich oblíbená jídla, povídáte si a čas příjemně plyne... to jsou neopakovatelné okamžiky, na které rodina i přátelé rádi vzpomínají. Foodblogerka, máma a nadšená hostitelka...

  • Knihapevná vazba
    319 Kč
    Skladem 1 ks

Sladce, slaně, boubelatě - Martina Kynstlerová, Došel karamel, 2022
Sladce, slaně, boubelatě

Veselá, ukecaná, poctivá a boubelatá. Martinu Kynstlerovou, vítězku populární soutěže, jste v televizi nemohli přehlédnout. A tak jako se Martina ráda směje, se stejným nadšením se vrhá do nových i vyzkoušených receptů...

  • Přečtenávýborný stav
    219 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    282 Kč
    Skladem 1 ks

Vietnamská kuchyně - Nico Stanitzok, Vašut, 2022
Vietnamská kuchyně

V kuchyni – a v té vietnamské obzvlášť – se nebudete nudit. Tady se vaří, smaží, peče, frituje. Je to malé dobrodružství se zaručeným úspěchem. Ať už se pustíte do letních závitků s...

  • Knihabrožovaná vazba
    139 Kč
    Skladem 4 ks

Sladká první republika - Eva Všetíčková, Kristina Šemberová, Culina Botanica, 2021
Sladká první republika

První republika. To je období ke ,kterému já osobně hledím s velikou úctou. Nejen ,že se používaly kvalitní suroviny. Ale hlavně se vše připravovalo s láskou. V dnešní době jsou v záplavě Asijských bistrech a...

  • Knihapevná vazba
    337 Kč
    Skladem 2 ks
  • Přečtenávýborný stav
    219 Kč
    Skladem

Z Radčina rodinného receptáře - Radka Vrzalová, Grada, 2022
Z Radčina rodinného receptáře

Přejete si vařit jednoduše a úsporně, a přesto sestavit vynikající bezlepkový jídelníček, na kterém si pochutná celá rodina? Již čtvrtá kniha známé české autorky bezlepkových kuchařek Radky Vrzalové vám přináší přes 60 osvědčených i úsporných rodinných...

  • Knihapevná vazba
    367 Kč
    Skladem 1 ks

Peče celá země 2 - Markéta Poláčková, Česká televize, 2022
Peče celá země 2

Peče celá země I napodruhé přináší kuchařka ucelený soubor 115 soutěžních receptů, které jsou bohatě doplněny fotografiemi výsledných produktů i záběry z natáčení České televize. Uvnitř najdete recepty na sladká i slaná jídla pro všechny milovníky...

  • Knihapevná vazba
    352 Kč
    Skladem 3 ks

Na plech s Kamilou - Kamila Nývltová, Esence, 2022
Na plech s Kamilou

Miluju, když můžu rozdávat sladkým radost druhým. Říká se, že sladké obaluje nervy a hází člověka do pohody, protože „sladké není jenom cukroví, sladké je i úsměv a mámení“. Sladké je možná i trochu závislost, ale docela určitě dělá lidi šťastnějšími...

  • Knihapevná vazba
    99 Kč
    Skladem 2 ks
Fika - sladká švédská kuchařka (Děvče u plotny) - Kristina Lund, Kristina Lund, 2024
Fika - sladká švédská kuchařka (Děvče u plotny)

Fika - sladká švédská kuchařka je kuchařka o sladkém švédském pečení. Kniha je rozdělená na kapitoly jaro, léto, podzim, zima a v každé kapitole jsou recepty se sezonními surovinami. Švédové slaví spoustu dní, ke kterým se pojí...

  • Knihapevná vazba
    416 Kč
    Skladem 1 ks

Hladná furt - Martina Dorkinová, Kreatura, 2021
Hladná furt 
SK

Každá z nás poznáme ten pocit, keď nič nestíhame, keď treba upratať, zahrať sa doma na učiteľku alebo len chceme nechať nohy vyložené o 5 minút dlhšie, no bruchá domáceho osadenstva a hlavne to naše škvŕkajú o sto šesto...

  • Knihapevná vazba
    546 Kč
    Skladem 2 ks

Low Carb pečení - Diana Ruchser, Grada, 2022
Low Carb pečení

Je úplně jedno, z jakého důvodu jste se rozhodli stravovat podle zásad low carb nebo bez lepku – jestli kvůli zhubnutí, ze zdravotních důvodů nebo prostě jen proto, že vám to chutná – chleba a housek se určitě vzdáváte jen velmi neradi...

  • Přečtenávýborný stav
    162 Kč
    -56 %
    Skladem
  • Knihabrožovaná vazba
    199 Kč
    Skladem 1 ks

Slovenská kuchyňa - Ružena Murgová, Štefan Murga, Osveta, 2009
Slovenská kuchyňa 
SK

Kniha obsahuje rozmanité špeciality súčasnej slovenskej kuchyne, medzi ktorými sú aj niektoré už takmer zabudnuté pochúťky.

  • Knihapevná vazba
    176 Kč
    Skladem 2 ks

French Pâtisserie - École Ferrandi, Flammarion, 2017
French Pâtisserie 
EN

Ferrandi, the French School of Culinary Arts in Paris—dubbed “the Harvard of gastronomy” by Le Monde newspaper­—is the ultimate pastry-making reference. From flaky croissants to paper-thin mille-feuille, and from the chestnut cream–filled ...

  • Knihapevná vazba
    1 116 Kč
    Skladem 1 ks

Nordic Bakery Cookbook - Miisa Mink, Ryland, Peters and Small, 2018
Nordic Bakery Cookbook 
EN

"Mink's effortless recipes, peppered with foodie reminiscing and mouthwatering photos, will cement this book as your go-to bakery manual all year round." Making magazine...

  • Knihapevná vazba
    351 Kč
    Skladem 1 ks

French Boulangerie, Flammarion, 2024
French Boulangerie 
EN

A complete baking course from the world-renowned professional culinary school École Ferrandi, dubbed the “Harvard of gastronomy” by Le Monde newspaper...

  • Knihapevná vazba
    757 Kč
    Skladem 2 ks

A Taste of Slovakia 3: Winter - Jarmila Hlávková, Jarmila Hlávková, 2022
A Taste of Slovakia 3: Winter 
EN

The third book of this award-winning series is about winter in the Slovak kitchen. It will take you from the Advent season and the folklore of witches' days through the art of medovníky and oblátky baking to the festive days of Christmas and...

  • Knihakroužková vazba
    441 Kč
    Skladem > 5 ks


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Několik z nich se zavrtělo na židlích. Možná to byl signál, že ho konečně začínají chápat. Na druhou stranu to ale úplně klidně mohly být hemoroidy. U státních zaměstnanců člověk nikdy pořádně neví, na čem je.“

Složka 64 - Jussi Adler-Olsen, 2013
Složka 64
Jussi Adler-Olsen