Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Sladká první republika - Kristina Šemberová, Eva Všetíčková, Culina Botanica, 2016

219 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Přečtená
Sladká první republika - Kristina Šemberová, Eva Všetíčková, Culina Botanica, 2016
Přečtená
Sladká první republika - Kristina Šemberová, Eva Všetíčková, Culina Botanica, 2016

Sladká první republika
Přečtená

České sladkosti jsou světově unikátní. Kynuté, lité, plněné či tvarohové koláče, kremrole, rakvičky, nadýchané řezy i úctyhodné bábovky. Bezlepkové dezerty, sladké i slané... Číst víc

5,0 1 hodnocení
Nakladatel
Culina Botanica, 2016
Počet stran
224

České sladkosti jsou světově unikátní. Kynuté, lité, plněné či tvarohové koláče, kremrole, rakvičky, nadýchané řezy i úctyhodné bábovky. Bezlepkové dezerty, sladké i slané pečivo k čaji, dorty z kaštanové mouky i krupičky... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Výborný stav
  • Čeština

219 Kč

Skladem
Posíláme ihned

Přečtené knihy nám můžete poslat i vy!

Pošlete nám svoje přečtené knihy a získejte poukázku na nákup.

Vyzkoušet Knihovrátek

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Rebel Moon: Zrozená z ohně - V. Castro, Fobos, 2024
Sladká první republika - Kristina Šemberová, Eva Všetíčková, Culina Botanica, 2016
219 Kč

Více o knize

České sladkosti jsou světově unikátní. Kynuté, lité, plněné či tvarohové koláče, kremrole, rakvičky, nadýchané řezy i úctyhodné bábovky. Bezlepkové dezerty, sladké i slané pečivo k čaji, dorty z kaštanové mouky i krupičky.... To vše se peklo a samozřejmě i s chutí jedlo za první republiky.
Sladké tuzemské dědictví se rozhodly oživit gastronomické novinářky Kristina Šemberová a Eva Všetíčková a posbíraly jedinečné recepty na české sladkosti z let 1918 – 1938. Objevily zapomenuté poklady, neobvyklé kombinace surovin i postupy a výsledkem je kolekce více než 100 nejzajímavějších receptů na české prvorepublikové sladkosti s nádhernými fotografiemi Davida Tureckého. Recepty doplňují i dobové reálie z kuchyně a představení prvorepublikových surovin včetně rad, aby se pečivo podařilo.
Číst víc
Počet stran
224
Vazba
pevná vazba
Rozměr
220×260 mm
Hmotnost
1212 g
Rok vydání
2016
Naše katalogové číslo
1104163
Styl
tradiční
Jazyk
čeština
Nakladatel
Culina Botanica
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

5,0 / 5

1 hodnocení

1
0
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

Alienka Mošková
Ověřený nákup
27.1.2024
Príjemná kuchárska kniha s atmosférou prvej republiky
Veľa, veľa zaujímavých receptov. Užitočné tipy, rady. Niečo som už vyskúšala, teším sa na ďalšie. Kúpila som si ju trocha zo zvedavosti, ale neľutujem, že som si ju objednala. Číst víc
Radka
Neověřený nákup
24.10.2017
Najlepšia kniha
Mám kopu kuchárskych kníh doma, ale ak hľadám recept na niečo klasické kysnuté, ale za to špeciálne, tak sa zakaždým vrátim ku tejto knižke. Odporúčam, je to jedna z najlepších kníh aké som kedy držala v ruke :) Číst víc

„Mysl je místo samo o sobě, které samo sobě může udělat nebe z pekla a peklo z nebe.“

Ztracený ráj - John Milton, 2015
Ztracený ráj
John Milton