Přeskočit na hlavní obsah
Lovec draků - Khaled Hosseini, Argo, 2024
Lovec draků - Khaled Hosseini, Argo, 2024

Zúžit výběr

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Úprava jídla
Typ diety
Další možnosti
Druh potravin
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Série
Edice
Vazba
Formát
Barva obálky
Použité filtry
Zrušit filtry
Washoku - Umění tradiční japonské kuchyně - Hirohiko Shoda, nastole, 2024
Novinka
Washoku - Umění tradiční japonské kuchyně

Termínem washoku označujeme japonské jídlo a obecně japonskou kulturu stravování, včetně sociálních a duchovních aspektů spojených s uměním servírování, konceptem respektu k pokrmu, společenskosti a pohostinnosti a s pravidly týkajícími se etikety ...

  • Knihapevná vazba
    587 Kč
    -15 %
    Předobjednávka,
    vychází za týden

Valašská kuchařka - Jaroslav Vašák, Nakladatelství Stopa, 2014
Valašská kuchařka

V knize Valašská kuchařka, s podtitulem Recepty s pohankou ke zdraví, shromáždil autor více než 80 kuchařských publikací, mistr kuchař Jaroslav Vašák, historické i současné recepty z Valašska. Seřazeny jsou podle typu pokrmů, od polévek přes...

  • Knihapevná vazba
    198 Kč
    Do 2 – 3 dnů

Chuť - Yotam Ottolenghi, Ixta Belfrage, Slovart, 2021
Novinka
Chuť
Martinus.cz
Martinusák doporučuje 5

V knize vás čekají zcela nové, výjimečně chutné recepty od Yotama Ottolenghiho a Ixty Belfrageové na večeře ve všední dny, ohromující, ale snadno připravitelné pokrmy pro hosty i bombastická jídla pro uvolněné vaření...

  • Knihapevná vazba
    407 Kč
    Skladem 5 ks

Po italsku do hubky - Marta Kučíková, Mladá fronta, 2019
Novinka
Po italsku do hubky

Jaký je ten správný recept na vynikající oblíbený šťavnatý pokrm, který s sebou Italové berou na rozpálenou pláž či na dlouhou horskou túru? Co je chutnější než famózní pizza spacca bicchieri čili rozflákaná sklenička? Jak je možné, že nevařící praktik...

  • Knihapevná vazba
    219 Kč
    Skladem 2 ks
Francouzské hodokvasy - Peter Mayle, Argo, 2014
Francouzské hodokvasy

Půvabný kulinářský cestopis, v němž nás autor, anglický spisovatel žijící v Provenci, zavádí do všech koutů Francie, země proslulé gastronomickými zázraky. Vyzbrojený nožem, vidličkou a vývrtkou čtenáře doprovodí na vyhlášený trh se šneky...

  • Knihabrožovaná vazba
    157 Kč
    Do 5 – 9 dnů

Léčivá čínská kuchyně - Zhuo Zhao, Gorge Ellis, Fontána, 2010
Léčivá čínská kuchyně

Obsáhlý průvadce čínským uměním léčby jídlem. V Číně neexistuje hranice mezi jídlem a lékem - podle Číňanů většina onemocnění může být léčena správně zvoleným jídlem a zdravá vyvážená strava je klíčem k dlouhému a zdravému životu...

  • Knihabrožovaná vazba
    229 Kč
    Skladem 1 ks

Tajné novoroční recepty naší babičky - Klára Trnková, Studio Trnka, 2021
Tajné novoroční recepty naší babičky

Další z řady babiččiných sešítků je tentokrát silvestrovský a novoroční. Připomíná malé zápisníčky plné rady a domácích poznatků, jaké si psávaly naše babičky. Autorka věnuje tuto knížečku s obrázky a kolážemi ze starobylých pohlednic všem čtenářům...

  • Knihabrožovaná vazba
    66 Kč
    Do 2 – 3 dnů
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    25 Kč
    Skladem

Kuchařka na léto, Naše vojsko CZ, 2016
Kuchařka na léto

S příchodem léta se mění i naše stravování. Toužíme po jídlech, která jsou lehčí, osvěžující, snadná a především rychle připravitelná, abychom nemuseli trávit tolik času u plotny. Není to však pouze změna naší chuti nebo tendence zdržovat se více...


Tajné levné recepty - Klára Trnková, Studio Trnka, 2022
Tajné levné recepty

Nastala doba, kdy bychom se měli zamýšlet nad využitím surovin do posledního zbytečku. Naši předkové velmi šetřili, přesto dokázali připravit chutné a levné pokrmy. Nic nesmělo přijít nazmar. Babiččiny recepty budou dobrou inspirací...

  • Knihabrožovaná vazba
    66 Kč
    Do 5 – 9 dnů

Velká česká kuchařka - 2000 receptů - Jitka Hőflerová, Karel Höfler, František Beníšek, 2007
Velká česká kuchařka - 2000 receptů

Tato rozsáhlá kuchařská publikace nabízí recepty na přípravu kompletního jídelníčku. Naučí se podle ní vařit úplný začátečník v kulinářském umění a jistě osloví i letité gurmány, kteří v ní mohou najít nové a zajímavé inspirace.

Grilujeme po česku

Jednoduché recepty, snadná dostupnost ingrediencí, pestrost nabízených grilovaných lahůdek, přehlednost jejich řazení a především obrovské zkušenosti autorky receptů - to jsou ve stručnosti hlavní přednosti této celobarevné...

  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    152 Kč
    Ihned ke stažení

České bezlepkové pečení - Hana Šimková, CPRESS, 2012
České bezlepkové pečení

I život bez lepku může být plný lákavých sladkých dortíků, vdolečků, sušenek, ale i pizzy, slaného lístkového pečiva a dalších dobrot upečených z mouky...


Toskánsko, Marco Polo, 2017
Novinka
Toskánsko

Nový cestovní průvodce s doporučenými tipy, s cestovním atlasem a přiloženou mapou...

  • Knihabrožovaná vazba
    183 Kč
    Do 14 – 19 dnů

Jamie's Italy - Jamie Oliver, Penguin Books, 2010
Jamie's Italy 
EN

Now, ten years later, Italy and its wonderful flavours continue to have a major influence on his food and cooking. In Jamie's Italy, Jamie travels this famously gastronomic country paying homage to the classic dishes of each region...

  • 593 Kč
    Skladem 1 ks

The Silver Spoon, Phaidon, 2020
Novinka
The Silver Spoon 
EN

The complete guide to feeding your baby or toddler, giving them a lifelong love of good food - the Italian way! From their very first morsels, Italian infants are encouraged to explore the tastes and textures of real food...

  • Knihapevná vazba
    556 Kč
    Skladem 3 ks

Momofuku - David Chang, Absolute, 2010
Momofuku 
EN

From David Chang, currently the hottest chef in the culinary world, comes this his first book, written with New York Times food critic Peter Meehan, packed full of ingeniously creative recipes...

  • Knihapevná vazba
    685 Kč
    Do 8 – 9 dnů

Bitter Honey - Letitia Clark, Hardie Grant, 2020
Novinka
Bitter Honey 
EN

In Bitter Honey, seasoned chef Letitia Clark invites us into her home on one of the most beautiful islands in the Mediterranean Sea - Sardinia. The recipes in this book do not take long to make, but you can taste the ethos behind every one of them...

  • Knihapevná vazba
    682 Kč
    Skladem 2 ks

Slow Food, Fast Cars - Massimo Bottura, Lara Gilmore, Jessica Rosval, Phaidon, 2023
Novinka
Slow Food, Fast Cars 
EN

Welcome to Casa Maria Luigia, Massimo Bottura and Lara Gilmore's idyllic guest house in the Italian countryside...

  • Knihapevná vazba
    1 065 Kč
    Více než 30 dní

Risotto & Beyond - John Coletta, Nancy Ross Ryan, Monica Kass Rogers, Rizzoli Universe, 2018
Risotto & Beyond 
EN

Fresh off winning 1st place in the Italian category and 2nd place in the rice category at the 2019 Gourmand International Cookbook Awards, this book is a definitive guide to the Italian rice-cookery repertoire...

  • Knihapevná vazba
    947 Kč
    Více než 30 dní

Taste of Persia - Naomi Duguid, Artisan Division of Workman, 2016
Taste of Persia 
EN

Taste of Persia is an adventure of discover - not only of a fascinating region, rich with history and variety, but of a wealth of culinary traditions and innovations as well.

  • Knihapevná vazba
    751 Kč
    Skladem 1 ks


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Mysl je místo samo o sobě, které samo sobě může udělat nebe z pekla a peklo z nebe.“

Ztracený ráj - John Milton, 2015
Ztracený ráj
  • John Milton