Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?
Křehký příběh - O touze získat moc nad vlastním osudem

Zúžit výběr

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Jazyk
Téma
Další možnosti
Útvar
Autor
Další možnosti
Nakladatel
Další možnosti
Série
Vazba
Barva obálky
Použité filtry
Zrušit filtry
Kniha: Technologie potravin II (Pavel Kadlec)
Technologie potravin II
  • 699 Kč
    Do 1 – 3 dnů
    Tuto knihu momentálně nemáme na skladě, ale většinou vám ji dokážeme sehnat a odeslat do 1 – 3 dnů. A pokusíme se to zvládnout i o něco rychleji!

Kniha: Technologie potravin I (Pavel Kadlec)
Technologie potravin I
  • 886 Kč
    Do 1 – 3 dnů
    Tuto knihu momentálně nemáme na skladě, ale většinou vám ji dokážeme sehnat a odeslat do 1 – 3 dnů. A pokusíme se to zvládnout i o něco rychleji!

Kniha: Senzorická analýza vína (Kamil Prokeš)
Senzorická analýza vína

Nad názvem: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta. 60 výt.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Pekařská technologie (Jaroslav Albrecht a Petr Šedivý)
Pekařská technologie
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Potravinářská technika I (Bořivoj Groda)
Potravinářská technika I

247 výt.. Tabulky

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Potravinář : technologie : 1. ročník SPŠ (Jiří Altera a Libuše Alterová)
Potravinář : technologie : 1. ročník SPŠ
  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Odborná nauka pro řezníky a uzenáře ; Receptář (Josef Tašl)
Odborná nauka pro řezníky a uzenáře ; Receptář

Obsahuje rejstřík

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: 1000 a 111 pojmů o víně, révě vinné a vinařství, aneb brevíř enofila (František Kratochvíl)
1000 a 111 pojmů o víně, révě vinné a vinařství, aneb brevíř enofila

Brevíř je slovníkem výkladovým. Na rozdíl od encyklopedických slovníků, které věnují jednomu pojmu několik stran, jsou podrobnější, vybavenější a barevnější, je tento všestranný brevíř zaměřen ryze prakticky, dalo by se říct ke každodennímu čtení...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Technologie výroby potravin rostlinného původu : bakalářský stupeň (Ignác Hoza, Jan Hrabě a Otakar Rop)
Technologie výroby potravin rostlinného původu : bakalářský stupeň

Správné vročení na obálce. 200 výt.. Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Obecná potravinářská technologie (Jaroslav Čepička)
Obecná potravinářská technologie

1000 výt.. Tab.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Technologie speciálních vín (Barbora Nádeníčková)
Technologie speciálních vín

Nad názvem: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta. 60 výt.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.


Kdo by miloval dokonalost? Ne, láska vyžaduje starostlivost. A starostlivost potřebuje nacházet na milovaném člověku chyby, touží po zranitelnosti a křehkosti. Láska chce léčit. A léčit dokonalost není třeba. Dokonalé nelze milovat, pouze zbožňovat.
Kniha: Oběť Molochovi (Asa Larsson)
Oběť Molochovi
  • Asa Larsson