Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?
Romance o druhých šancích, Novinka autorky Čtvrtého křídla, Rebecca Yarros, Chci si přečíst, Baronet, 2025

Zúžit výběr

Použité filtry
Zrušit filtry
Kniha: Pohostinství & gastronomie 1 (Taktik)
Pohostinství & gastronomie 1

Obsah učebnic Pohostinství a gastronomie byl sestaven podle nejnovějších RVP SOV...

  • Knihabrožovaná vazba
    236 Kč
    Tuto knihu momentálně nemáme na skladě, ale většinou vám ji dokážeme sehnat a odeslat do 4 – 9 dnů. A pokusíme se to zvládnout i o něco rychleji!

Kniha: The Cocktail Balance (Stanislav Harciník)
The Cocktail Balance 
SK

Kniha The Cocktail Balance je návodom, ako robiť na Slovensku kvalitné barmanstvo. Barmanská kniha nielen pre skúsených barmanov a barmanky, milovníkov barovej kultúry, ale aj študentov a študentky odborných škôl...

  • Knihapevná vazba
    627 Kč
    Tuto knihu máme sice aktuálně na skladě, zbývají ale už jen poslední kusy. Pokud ji chcete rychle, pospěšte si! Dodání dalších může trvat déle, obvykle do tří dní.

Kniha: Hygiena výživy a stravovania (Lucia Zeleňáková)
 
Kniha: Hygiena výživy a stravovania (Lucia Zeleňáková)
Hygiena výživy a stravovania 
SK

Vysokoškolská učebnica ponúka komplexný pohľad na uplatňovanie hygienických zásad v stravovacích prevádzkach. Rozvíja flexibilitu jednotlivcov s ohľadom na stále rastúce požiadavky gastronomickej praxe. Rozvoj profesionálnej osobnosti...

  • Knihapevná vazba
    312 Kč
    Tuto knihu momentálně nemáme na skladě, ale většinou vám ji dokážeme sehnat a odeslat do 1 – 3 dnů. A pokusíme se to zvládnout i o něco rychleji!

Kniha: Německo-český gastronomický slovník (Jiří Vedral)
Německo-český gastronomický slovník
  • Knihabrožovaná vazba
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Gastronomický lexikon : odborné názvosloví kuchařské, obsluhy, stolničení a hotelnictví (Jindřich Petzuch)
Gastronomický lexikon : odborné názvosloví kuchařské, obsluhy, stolničení a hotelnictví

Chronologický přehl.

  • Knihabrožovaná vazba
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Gastronomicko-kulinářský slovník : česko-ruský, rusko-český (Libor Krejčiřík)
Gastronomicko-kulinářský slovník : česko-ruský, rusko-český
  • Knihapevná vazba
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Základy hotelového a gastronomického manažmentu I. (M. Gaplovská, P. Huľo a Z. Huľová)
Základy hotelového a gastronomického manažmentu I. 
SK

Učebnica Základy hotelového a gastronomického manažmentu I je určená pre žiakov hotelových akadémií a SOŠ so zameraním na hotelové a gastronomické služby, ale aj všetkým, ktorí majú záujem o prípravu na prácu v pohostinskom zariadení...

  • Knihabrožovaná vazba
    432 Kč
    Tuto knihu máme sice aktuálně na skladě, zbývají ale už jen poslední kusy. Pokud ji chcete rychle, pospěšte si! Dodání dalších může trvat déle, obvykle do týdne.

Kniha: Základy hotelového a gastronomického manažmentu II. (M. Gaplovská, P. Huľo a Z. Huľová)
Základy hotelového a gastronomického manažmentu II. 
SK

Učebnica je určená pre žiakov hotelových akadémií a SOŠ so zameraním na hotelové a gastronomické služby. Vedomosti, ktoré získajú po preštudovaní tejto učebnice, využijú v praxi pri riadení ubytovacích zariadení...

  • Knihabrožovaná vazba
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Gastronómia a výživa (Andrej Malachovský)
Gastronómia a výživa 
SK

Gastronómia a výživa sa venuje problematike stravovania z rôznych hľadísk, predovšetkým z odborného, spoločenského a zdravotného hľadiska vrátane úlohy nápojov v gastronómii. Východiskom poznania sú historické súvislosti, predovšetkým v európskom...

  • Knihabrožovaná vazba
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.


Ať člověk utíká, jak chce, sobě samému neunikne. Je to jako se stínem. Pořád se vás to drží.
Kniha: Po otřesech (Haruki Murakami)
Po otřesech
  • Haruki Murakami