V českém jazyku učebnice ze série Technologie přípravy pokrmů
Populární filtry
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař - kuchařka i obor kuchař - číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, ...
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař - kuchařka i obor kuchař - číšník, a pro hotelové školy...
-
Knihabrožovaná vazba161 KčDo 4 – 5 dnů
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař - kuchařka i obor kuchař - číšník, a pro hotelové školy...
-
Knihabrožovaná vazba162 KčSkladem 1 ks
-
Knihabrožovaná vazba170 KčDo 4 – 5 dnů
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle