Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Prostě vztahy - Honza Vojtko, Paseka, 2024

Knihy o dietách a zdravé výživě

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Typ diety
Další možnosti
Druh potravin
Úprava jídla
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Účel knihy
Původ
Autor
Další možnosti
Nakladatel
Další možnosti
Série
Edice
Další možnosti
Vazba
Použité filtry
Zrušit filtry
Střevo není tabu - Giulia Enders, Ikar CZ, 2015
Střevo není tabu

Střevo bylo dosud černou ovcí mezi orgány, o níž bylo člověku nepříjemné hovořit. Tato image se nyní mění. Nadváha, deprese i alergie souvisí s narušenou rovnováhou střevní flóry. Takže pokud se chceme ve svém těle cítit dobře...


Jak jíme zdravě v létě, Fitrecepty, 2020
Jak jíme zdravě v létě

Na první pohled je to kuchařka s recepty, které se nesou na vlně horkého léta. ?Když se ale podíváte pozorně, zjistíte, že držíte v rukou návod na zdravé stravování...


Jak jíme zdravě v zimě, Fitrecepty, 2020
Jak jíme zdravě v zimě

Po úspěšných kuchařkách Jak jíme zdravě v létě a Jak jíme zdravě na podzim se tým Jíme zdravě už potřetí spojil s odbornicí na výživu Michaelou Bebovou alias Biochemičkou, aby vytvořili další ze série originálních kuchařek...


Vaříme z divokých bylin - Peter Becker, Claudia Wilhelmi, Profi Press, 2018
Vaříme z divokých bylin

Cílem Petera Beckera je ozřejmit dosud nevyužívané přírodní zdroje a naučit se využívat divokých rostlin jako zdroje při přípravě pokrmů. Tento poradce zdravé výživy a vyučený kuchař se zaměřuje především na...


Všechno je dobré - Hana Synková, Triton, 2013
Všechno je dobré

Ačokča, amarant, azuki, cizrna, ganoderma, chlorella, jiogulan, kamut, kardamom, karkade, perila, quinoa, stevia… To nejsou zaklínadla, to všechno je...


Suplementy ve výživě - Petr Fořt, Ivan Rudzinskyj - Svět kulturistiky, 1998
Suplementy ve výživě

Vše, co chcete vědět o doplňcích výživy a látkách zvyšujících sportovní výkonnost naleznete právě v této publikaci. Kniha je rozdělena do kapitol podle základních druhů kulturistických suplementů a seznámí vás s nejnovějšími poznatky z tohoto oboru...


Domácí recepty proti nemocem - Franziska von Au, Ikar CZ, 2003
Domácí recepty proti nemocem

Kniha nabízí všechny potřebné informace o přírodní domácí lékárně a účinné samoléčbě osvědčenými prostředky z přírodních zdrojů. Když se necítíte dobře, nemusíte vždy spěchat k lékaři nebo polykat tabletky...


Prospěšný Česnek - Natasha Edwards, Edice knihy Omega, 2018
Prospěšný Česnek

Využijte mimořádných vlastností česneku, které prospívají zdraví, díky jednoduchým a různorodým receptům od Aioli a Rizota z pečené muškátové dýně až po salátové dresingy a imunitu posilující polévky. Česnek je jednou z


Zdravá střeva, zdravý život - Joachim Bernd Vollmer, Grada, 2016
Zdravá střeva, zdravý život

Je vláknina skutečně tak zdravá? Měli bychom se zříci kravského mléka a lepku? Které potraviny zatěžují zdraví? Kde děláme v dobré víře největší chyby? Jak je to s geneticky modifikovanými potravinami či potravinovými doplňky? Do jaké míry závisí naše...


Tajemství zdravého stárnutí - Patrick Holford, Jerome Burne, Alternativa, 2013
Tajemství zdravého stárnutí

Přední a mediálně známý britský nutriční odborník Patrick Holford zde podává ucelenou přehlednou informaci o potravních doplňcích, vitaminech, minerálech, jejich účincích a dávkování a o posledních vědeckých objevech na tomto poli...

Nabroušený šéfkuchař - Anthony Warner, Slovart CZ, 2018
Nabroušený šéfkuchař

Anthony Warner, bloger známý jako Angry Chef, rozplétá ve své knize spolu s týmem psychologů, výživových vědců a dietetiků tajemství, proč se většina z nás, rozumných, inteligentních lidí, tak snadno...


Kuchařka při onemocnění žlučníku - Vladimíra Havlová, Petr Wohl, Vyšehrad, 2017
Kuchařka při onemocnění žlučníku

V receptech je snížený obsah cholesterolu a potravin, které při tomto onemocnění způsobují podráždění žlučníku a žlučových cest. U jednotlivých receptů je propočtena nutriční hodnota pro jednu osobu.


Půstem k ženskému zdraví - Mindy Pelz, Metafora, 2024
Půstem k ženskému zdraví

Nastupte cestu k metabolickému zdraví a vyvážené hormonální hladině. Načasujte si půst podle vlastních hormonálních potřeb. Vyberte si správnou délku půstu a potraviny, které korespondují s vaším menstruačním cyklem. 6 různých druhů půstu


Mýty na talíři - Tim Spector, Host, 2023
Mýty na talíři

Stačí otevřít sociální sítě nebo oblíbený časopis a už se na nás hrnou stravovací doporučení nebo zaručené dietní triky. Snídejte takto, pijte tolikrát denně, nesnídejte vůbec, cukr je zlo, káva je dobro, ale jen v určitou...


Makrobiotika a přírodní léčení - Michio Kushi, Pragma, 2001
Makrobiotika a přírodní léčení

Publikace přináší informace o přírodním léčení zejména chorob zažívacího, dýchacího a rozmnožovacího systému, chorob krve či rakoviny,, ukazuje souvislost výživy a zdraví, vysvětluje standardní makrobiotický systém.


Magie semínek Chia - James F. Sheer, Pragma, 2012
Magie semínek Chia

Autor, jenž je sám odborníkem na zdraví a výživu a autorem několika světových bestsellerů týkajících se tohoto tématu, nám ve své knize představuje starobylou potravinu, která byla známá původním obyvatelům Střední Ameriky a jihu Severní Ameriky, Indiánům


Jak funguje jídlo: Co jíme, když jíme, Esence, 2018
Jak funguje jídlo: Co jíme, když jíme

Srozumitelný, přehledný průvodce fakty o potravinách a výživě. Přibližuje klíčové koncepce o jídle a zabývá se různými teoriemi, které potraviny nám prospívají a které ne...


Zdravá výživa - Václava Kunová, Grada, 2004
Zdravá výživa

S „návody“ a „zaručenými“ tipy, jak zdravě jíst, a díky tomu zůstat štíhlí a fit, se setkáváme na každém kroku. Jak ale najít skutečně zdraví prospěšný přístup k výživě a k péči o svou fyzickou kondici?...


Zelenina ve výživě člověka - Karel Kopec, Grada, 2010
Zelenina ve výživě člověka

Renomovaný český autor, prof. Ing. Karel Kopec, DrSc., přináší současný pohled na nezastupitelný význam zeleniny pro zdravou výživu, v níž teprve komplexní masozeleninová strava s dostatečným zastoupením zeleniny jsou předpokladem zdraví...


Makrobiotické nedělní vaření - Dagmar Lužná, ANAG, 2007
Makrobiotické nedělní vaření

Publikace přináší inspiraci prověřenou letitými zkušenostmi při praktikování přirozené stravy, návody jaké způsoby vaření aplikovat v jednotlivých ročních obdobích a také jak postupovat při přípravě tak, abychom netrávili většinu volného času v kuchyni...



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Jak se ale svět může zlepšit, když všichni budeme mlčet?“

Hana - Alena Mornštajnová, 2017
Hana
Alena Mornštajnová