Přeskočit na hlavní obsah
Lovec draků - Khaled Hosseini, Argo, 2024
Michal Pastier: Žlutá kniha budování značky. barecz & conrad books, 2024

Knihy o dietách a zdravé výživě

Zúžit výběr

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Typ diety
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Úprava jídla
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Autor
Další možnosti
Nakladatel
Další možnosti
Edice
Další možnosti
Vazba
Další možnosti
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Špalda & ječmen ve zdravé kuchyni - Pavla Momčilová, Medica Publishing
Špalda & ječmen ve zdravé kuchyni

Vaříme zdravě - tentokrát ze špaldy a ječmene...


Všechno je dobré - Hana Synková, Triton, 2013
Všechno je dobré

Ačokča, amarant, azuki, cizrna, ganoderma, chlorella, jiogulan, kamut, kardamom, karkade, perila, quinoa, stevia… To nejsou zaklínadla, to všechno je...


Zázračné semínko chia - Wayne Coates, Ikar CZ, 2014
Zázračné semínko chia

Droboučká chia semínka rostliny z čeledi hluchavkovitých mají jemně oříškovou chuť a jsou velkou zásobárnou živin. Pomáhají snižovat hmotnost, zamezují dehydrataci, zvyšují vytrvalost a chrání proti dlouhé řadě vážných zdravotních komplikací...


Superpotraviny do všech jídel - Kelly Pfeiffer, Metafora, 2016
Superpotraviny do všech jídel

Většina z nás dokáže alespoň některé ze superpotravin vyjmenovat a vědí, že by je měli jíst. Málokdo už však ví, jak je používat a jednoduše zařadit do svého stravování. Kniha Kelly Pfeifferové představuje deset nejlepších superpotravin a snadnou cestou..

Vyměň chemii za jídlo - Julita Batorová, Alferia, 2020
Vyměň chemii za jídlo

Julita Bator si myslela, že její děti nedokáže nic úplně uzdravit a že se nikdy nezbaví alergií a častého užívání anitibiotik. Ale ukázalo se, že stačí změnit stravu: jídlo může skutečně léčit! Teď si sama peče chléb i krájí šťavnatá rajčata...


36x Chia semínka - Klaas Koolman, Synergie, 2017
36x Chia semínka

Chia semínka jsou mocná zrníčka s jedinečnými účinky. Zasytí, pomáhají při snižování váhy a dodávají životně důležité látky. Skvěle se hodí při výrobě koktejlů, omáček a dezertů. A kromě toho jsou přirozenou náhradou va


Zázrak jménem obiloviny - Hans Hemmung, Eko-konzult, 2007
Zázrak jménem obiloviny

Tisíciletí se lidé živili celozrnnými výrobky a byli zdraví a výkonní. Žádná jiná skupina protravin není tak harmonická, jako celá obilná zrna. Jsou schopna zabránit civilizačním chorobám podmíněným výživou, oslabit je nebo úplně vyléčit...


Superpotraviny, Klub čtenářů, 2018
Superpotraviny

Termín superpotravina se stal jedním z nejpopulárnějších v moderní gastronomii. Jenže co to vlastně jsou superpotraviny? Co se například skrývá pod slovem goji? Jak se dělá pudink z chia semínek?


Jezte čokoládu a zhubněte - Will Clower, Pragma, 2014
Jezte čokoládu a zhubněte

Myslíte si, že hubnutí znamená jen týdny odříkání, nekonečného cvičení a hladovění, aby ste nakonec své pracně shozené kilogramy nabrali zpět? S programem doktora Clowera můžete jíst všechny potraviny a s pomocí čokolády budete ovládat jejich množství...


Antioxidanty, SUN, 2010
Antioxidanty

V knize najdete jídla zdravá, ale zároveň velice chutná, která vám pomohou zpomalit stárnutí a obohatí váš jídelníček...

Med v kuchyni, Dona, 2003
Med v kuchyni

Prospěšnost medu pro lidské zdraví stejně jako jeho léčebné účinky jsou známé již po staletí. Kniha přináší mnoho zajímavých receptů na jeho využití v kuchyni...


Správná strava pro váš osobnostní typ - Jen Widerstrom, Edice knihy Omega, 2017
Správná strava pro váš osobnostní typ

Revoluční čtyřtýdenní program, který vám pomůže zhubnout. Expertka z oblastí zdraví a fitness Jennifer Widerstrom se při práci s účinkujícími v soutěži NBC The Biggest Loser naučila jednu důležitou věc. Že neexistuje dieta...


Jablečný ocet - očistná kůra - Claire Georgiou, Edice knihy Omega, 2017
Jablečný ocet - očistná kůra

Uzdravte se, zhubněte a bojujte s vysokým cholesterolem pomocí zázračené přírodní hůry. Jablečný ocet je zájemci o zdravou stravu velmi vyhledávaný. Ale pozor! Nesmí být zaměňován s destilovaným, potravinářsky zpracovaným octem...


Jak nezemřít - Kuchařka - Michael Greger, Gene Stone, NOXI, 2018
Jak nezemřít - Kuchařka

V knize naleznete „denní silnou dvanáctku“ Michaela Gregera, což jsou nejlepší ingredience, které váš život prodlouží o několik let, a kuchařka Jak nezemřít se jistě stane základním zdrojem inspirace ve všech zdravých kuchyních...


Superzdravá kuchařka - Drees Koren, Rebo, 2018
Superzdravá kuchařka

Ze zdravého jídla je nám lehko na duši a dobře po těle. Z příjemného pocitu, že děláme něco pro své zdraví, máme dobrou náladu, kterou přenášíme i na své okolí. V této kuchařce jsme shromáždili padesát receptů na...


Jídlo pro radost - Eva Ferrarová, Aleš Čuma (ilustrátor), Edika, 2021
Jídlo pro radost

PROČ? jíme to, co jíme, a nejíme to, co nejíme? PROČ nám chutná to, co nám chutná? PROČ je jídlo a pití v rituálech každého náboženství? PROČ se bráníme neznámým jídlům? PROČ jsme zvyklí stolovat společně? PROČ hledáme „čisté“ jídlo? PROČ jsme některé...


Tuk - Velké překvapení - Nina Teicholz, Jota, 2016
Tuk - Velké překvapení

Celá desetiletí nám tvrdili, že bychom měli omezovat tuk, a že pokud nehubneme a nejsme zdraví, tak se prostě jen dost nesnažíme. Co když je ale problém v samotné nízkotučné stravě? A co když všechna ta jídla, která jsme si odpírali...


Zeptej se mámy aneb 100 receptů, jak se dožít 100 let - Halina Pawlowská, Lubomír Teprt, Motto, 2013
Zeptej se mámy aneb 100 receptů, jak se dožít 100 let

Mé mámě je devadesát tři, táta umřel v devadesáti. Ze šestnácti mých strýců a tet z tohoto světa nejdřív odešla teta Marika. Bylo jí teprve osmdesát osm, rekordmanem je strýc Bohdan, nedávno oslavil sto dva let...


Skoncujte s alzheimerem, parkinsonem a dalšími nemocemi - Mary T. Newport, CPRESS, 2018
Skoncujte s alzheimerem, parkinsonem a dalšími nemocemi

Předejít či oddálit nástup demence, Alzheimerovy choroby, Parkinsonovy choroby, roztroušené sklerózy, ALS a dalších neurodegenerativních chorob pomáhá kokosový olej a dieta výrazně snižující příjem sacharidů. Autorka díky...


Zelené potraviny - Maria Dallen, Ratio Bona, 2010
Zelené potraviny

Zelené potraviny, neboli výhonky obilovin, luštěnin a jednobuněčné řasy představují revoluci v péči o zdraví. Obsahují totiž nejen rostlinné barvivo chlorofyl, které má unikátní regenerační, protizánětlivé, ...



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Žádná cesta není slepá, když máš otevřené oči.“

Dobře mi tak - Radka Třeštíková, Daniel Špaček (ilustrácie), 2017
Dobře mi tak
  • Radka Třeštíková