Knihy o dietách a zdravé výživě
Seřadit
- Bestsellery
- Top hodnocení
- Novinky
- Nejdražší
- Nejlevnější
- Nejvyšší sleva
-
43 produktů
Kardiolog William Davis se to rozhodl risknout a naordinoval více než dvěma tisícům svých pacientů režim bez pšenice. Když pak viděl, jaké to mělo mimořádné výsledky, dospěl ke znepokojivému závěru: Není to tuk, není to cukr, ani pohodlný životní styl...
-
Knihabrožovaná vazba195 KčSkladem 3 ks
-
199 KčIhned ke stažení
-
Přečtenávýborný stav131 KčSkladem
Kniha renomovaného neurologa otevírá téma, kterým se už léta zabývají vědecké studie, ale veřejnost o něm překvapivě stále nic neví: sacharidy škodí našemu mozku. A zdaleka nejde jen o rafinovaný cukr nebo přemíru sladkostí...
-
Knihabrožovaná vazba208 KčDo 5 – 7 dnů
Doktor William Davis přichází s jednoduchým programem desetidenního detoxu. Tato bezobilná očistná kúra podle Života bez pšenice vám poskytne pečlivě sestavené plány jídel a výtečné recepty, abyste mohli v co nejkratší možné době zcela vysadit pšenici...
Celiakie, chronické onemocnění tenkého střeva, se v posledních desetiletích dostává do hledáčku vědeckého zájmu. Díky tomu se objevuje řada informací o příčinách nemoci, různých procesech v samotném střevu a v dalších postižených orgánech...
Pacientská příručka čtivě a přehledně seznamuje se vším, co vás může zajímat, onemocníte-li vy či někdo z vašich blízkých celiakií - onemocněním, které je způsobeno nesnášenlivostí lepku....
Hned na začátku knihy se dozvíme, že se ve vyspělých západních zemích rok od roku roste, na hlavu je to v Evropě víc než 40 kg ročně na osobu. Potravinářskému průmyslu se daří zabránit tomu, aby se cukr stal oficiálně uznávanou látkou, na niž si lze
Je možné, aby nevinne pôsobiaca obilnina stála za väčšinou bežných zdravotných problémov? Ľahšie tomu uveríte po zistení, že zjedenie dvoch krajcov celozrnného chleba zvýši hladinu cukru v krvi viac, než keby ste zjedli dve polievkové lyžice cukru....
-
Knihabrožovaná vazba250 KčSkladem 2 ks
-
209 KčIhned ke stažení
Jsme národem "sugarholiků", otroků a obětí cukru. Autorka vám v této knize vysvětlí, jak cukr narušuje vnitřní rovnováhu vašeho těla a ničí endokrinní a imunitní systém, což má za následek mnoho nemocí a chorobných stavů, mimo jiné i hypoglykémii, ...
Vo voľnom pokračovaní svetového bestselleru Život bez pšenice autor čitateľom pomáha s novým životným štýlom potom, ako sa vzdali pšenice. Od vydania prvej knihy, ktorá zmenila celé odvetvie, sa nazbieralo množstvo ďalších informácií ...
-
Knihabrožovaná vazba256 KčSkladem 1 ks
-
209 KčIhned ke stažení
Konzumácia cukru môže byť zdrojom celoživotných výkyvov nálady, kolísajúcej telesnej hmotnosti, ochorenia štítnej žľazy či problémov so spánkom...
Druhý díl úspěšné knížky Sladký život bez cukru. Autorka Sarah Wilsonová je o tři roky starší a má o tři roky ... vypi
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Pokud i vy trpíte nesnášenlivostí potravin a pokládáte si často otázku: "Co vlastně smím jíst a co si mám uvařit?", pak v této knize najdete mnoho užitečných rad: * všechno o příčinách a symptomech intolerance laktózy a fruktózy, *...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Dvě stovky ověřených receptů a obsáhlý úvod, který do problematiky stravování se bez pšenice i pšeničných produktů zasvětí i ty, kteří předchozí knihu nečetli, jsou soustředěny do útlé kuchařky, která ale čtenářům poskytne přehlednou formou...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
ato kniha je mimořádná. Proniká do nitra vzniku obezity a civilizačních nemocí, popisuje metabolické procesy v organismu, s odkazem na složení stravy civilizovaného světa v posledních 30 letech. Vyzdvihuje zejména nebezpečnost cukru v potravinách...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Máte zvýšenou hladinu cholesterolu a nevíte, jak s ní bojovat? Cholesterol sám o sobě není příčinou zanesených cév a infarktu – příčinou je nesprávný způsob našeho stravování a nízká fyzická aktivita...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Autor nabízí mnoho zajímavých receptů pro diabetiky, které jsou doplněny hodnotami bílkovin, tuků, uhlovodanů a výživnou hodnotou v kJ. Kniha je také doplněna praktickými tabulkami s hodnotami různých druhů potravin.
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Autor nabízí mnoho zajímavých receptů pro diabetiky, které jsou doplněny hodnotami bílkovin, tuků, uhlovodanů a výživnou hodnotou v kJ...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Die wissenschaftlichen Grundlagen der kohlenhydratarmen Ernährung.
-
Knihabrožovaná vazba688 KčVíce než 30 dní
Dr. Michael Mosley odhaluje převratný přístup k jedné z největších skrytých epidemií naší doby - zvýšené hladině cukru v krvi. Jídlo s vysokým obsahem cukru a lehce stravitelnými sacharidy, které dnes často jíme, znamená nejen...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
- Antonín Fňašek
- kolektiv
Součástí všech receptů jsou, mimo použitých surovin a popisu zpracování, i přepočty živin a potravin, včetně kalorických hodnot. Každý si tak může upravit jídelníček podle svých aktuálních potřeb, včetně nastavení léčby diabetu...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle