Knihy o dietách a zdravé výživě
Kniha, která je nejen osobním vyznáním známé food bloggerky Moniky Menky, ale také přehlídkou 60 úžasných bezlepkových receptů doplněných nádhernými profesionálními fotografiemi. Autorka do knihy vložila mnoho praktických rad a postřehů, které...
-
Knihapevná vazba305 KčVíce než 30 dní
Dietní kuchařka je určená nemocným po akutních průjmových stavech a při chronických průjmových onemocněních, pokud nevyžadují ještě jiná zvláštní dietní opatření, při syndromu dráždivého tlustého střeva ...
-
Knihabrožovaná vazba183 KčSkladem 1 ks
Po vzoru knih „Život bez pšenice“ a „Moučný mozek“ se tato kniha zabývá prokázanou souvislostí mezi stravou obsahující lepek a zdravotními obtížemi s následnými chronickými bolestmi a nabízí převratný 30denní bezlepkový program, který vám pomůže...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Kniha renomovaného neurologa otevírá téma, kterým se už léta zabývají vědecké studie, ale veřejnost o něm překvapivě stále nic neví: sacharidy škodí našemu mozku. A zdaleka nejde jen o rafinovaný cukr nebo přemíru sladkostí...
-
Knihabrožovaná vazba208 KčDo 12 – 16 dnů
Celiakie, chronické onemocnění tenkého střeva, se v posledních desetiletích dostává do hledáčku vědeckého zájmu. Díky tomu se objevuje řada informací o příčinách nemoci, různých procesech v samotném střevu a v dalších postižených orgánech...
-
Přečtenávýborný stav111 KčSkladem
V této kuchařce se dozvíte všechno, co potřebujete k životu bez lepku - jaké potraviny kupovat, co jíst a na co si dát pozor, ale hlavně se naučíte jak vařit a péct bez lepku a přesto chutně. Autorka používá pro své recepty silu přirozeně bezlepkových..
-
Přečtenávýborný stav149 KčSkladem
Praktický a srozumitelný návod k tomu, jak lze určité zdravotní obtíže ovlivnit výživou. Uvádí se příklady diety, zásady správné výživy a možnosti ovlivnění jednotlivých chorob a neduhů našeho těla.
-
Knihabrožovaná vazba85 KčDo 2 – 6 dnů
Kniha nabízí pacientům s celiakií, u dětí pak jejich rodičům, nejaktuálnější informace o nemoci, její diagnostice a léčení. Nové pojetí bezlepkových receptů s důrazem na domácí příppravu bezlepkového chleba a pečiva bude spolu s jídelníčkem ...
-
Knihabrožovaná vazba142 KčDo 2 – 6 dnů
Dr. Peter Green, mezinárodně uznávaný odborník na celiakii a ředitel Centra léčby celiakie na Kolumbijské univerzitě, a Rory Jones, uznávaný autor lékařských knih, odhalují skutečné vědecké pozadí současného bezlepkového...
-
Knihabrožovaná vazba164 KčVíce než 30 dní
Druhý titul z edice Dieta přináší pacientům informace o celiakii, jejím výskytu, diagnostice a léčbě, dále o potravinách vhodných a nevhodných při tomto onemocnění. Kniha obsahuje okolo 100 receptů, doplněných o energetickou hodnotu....
-
Knihapevná vazba s přebalemVyprodané
Táto publikácia pomôže spestriť jedálniček a poskytne orientáciu vo výbere vhodných potravín. Bohaté skúsenosti autora, jeho komunikácia s odborníkmi v gastroenterológii bude vítanou pomocou pre všetkých, ktorí prichádzajú do styku s bezlepkovou diétou.
-
Knihabrožovaná vazba170 KčDo 10 – 15 dnů
ato kniha je mimořádná. Proniká do nitra vzniku obezity a civilizačních nemocí, popisuje metabolické procesy v organismu, s odkazem na složení stravy civilizovaného světa v posledních 30 letech. Vyzdvihuje zejména nebezpečnost cukru v potravinách...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Dr. Michael Mosley odhaluje převratný přístup k jedné z největších skrytých epidemií naší doby - zvýšené hladině cukru v krvi. Jídlo s vysokým obsahem cukru a lehce stravitelnými sacharidy, které dnes často jíme, znamená nejen...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Vaše dítě si tuto knihu zamiluje! Naše dítě má celiakii – to je diagnóza, při které se rodičům i dítěti nejdřív sesype svět. Co se nyní změní? Co naše dítě vlastně ještě smí jíst – a co dělat, když sní něco „zakázaného“? Kde budu nakupovat? Jak budu...
-
Knihapevná vazba s kroužkyVyprodané
FODMAP je anglická zkratka pro oligosacharidy, disacharidy, monosacharidy a polyoly. Dieta s jejich vyloučením, v poslední době velice moderní, spočívá v eliminaci skupin vysoce fermentovatelných sacharidů, které někteří lidé špatně...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Jak žít s celiakií, nesnášenlivostí lepku, mléka či jiných potravin? Jak poznat první příznaky? Jaké vyšetřovací metody se používají a jak probíhají? Které potraviny jsou dovoleny, které zakázány a které jsou naopak velmi vhodné? Může mít žena trpící...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
- Jarmila Kabátová
- kolektiv
Kniha "Celiakia - od symptómov k diagnóze a terapii" zahŕňa už známe, no aj nové poznatky o celiakii a bezlepkovej diéte. Samostatná časť je venovaná výsledkom z vlastnej klinickej praxe autorov, a odporúčaným postupom pri diagnosti
-
Knihabrožovaná vazba235 KčDo 4 – 5 dnů
Celiakie, známá také jako glutenová enteropatie, endemická sprue nebo nesnášenlivost lepku, je běžná nemoc, která postihuje trávicí ústrojí člověka. Pacienti s touto...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Táto kniha je naozaj mimoriadna. Preniká do podstaty vzniku obezity a civilizačných chorôb, opisuje metabolické procesy v organizme, s odkazom na zloženie stravy civilizovaného sveta v posledných 30 rokoch. Vyzdvihuje najmä nebezpečnosť cukru...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle