Seřadit
- Bestsellery
- Top hodnocení
- Novinky
- Nejdražší
- Nejlevnější
- Nejvyšší sleva
-
88 produktů
Autoři této knihy Yotam Ottolenghi a Sami Tamimi vyrůstali v 70. až 80. letech minulého století v Jeruzalémě, aniž by se znali. Yotam žil v židovské čtvrti na západě tohoto starobylého města, Sami v jeho arabské čtvrti na východě. Setkali se v Londýně...
Olivový olej, avokádo, borůvky, hořká čokoláda, vejce, divoký losos, hovězí z pastvy, tmavá listová zelenina, brokolice, mandle. Seznam deseti geniálních potravin není tajemstvím, tak proč ho neprozradit rovnou. V knize se toho totiž dozvíte mnohem víc...
-
Knihabrožovaná vazba459 KčSkladem 4 ks
Tato nezapomenutelná kniha navždy změní váš pohled na restaurace. Kvalitní suroviny, chutný pokrm – v obou případech je základem krev, orgány, krutost a rozklad. Bourdainovy příběhy z kuchyně jsou šokující i zábavné...
Chvíle, kdy si spolu sednete ke stolu, naservírujete všem jejich oblíbená jídla, povídáte si a čas příjemně plyne... to jsou neopakovatelné okamžiky, na které rodina i přátelé rádi vzpomínají. Foodblogerka, máma a nadšená hostitelka...
Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně...
-
Knihapevná vazba338 KčSkladem 2 ks
Jak naši předkové uchovávali potraviny? A lze se dnes vůbec obejít bez "elektriky"? Můžeme tyto ryze přírodní postupy používat i v našich moderních domácnostech? V této knize se dozvíme jak nejlépe: skladovat ovoce, zeleninu...
-
Knihabrožovaná vazba272 KčSkladem 1 ks
Každý měsíc se někde objeví zázrak slibující dietu nebo nový trend v hubnutí, ale počet lidí trpících nadváhou i tak stále roste. Obesita je spojena s riziky a dalšími chorobami. Je tedy ten správny čas konečně něco udělat jinak...
Čerstvá voňavá kuchařka, za kterou stojí autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk s manželkou Janou a jejich týmem předních českých šéfkuchařů...
-
Knihapevná vazba291 KčDo 3 – 5 dnů
Přijměte pozvání k další neodolatelné cestě s autory slavných Map! Tentokrát se vydáme po stopách pokrmů a chutí z celého světa. S touto novou velkoformátovou knížkou přetékající zajímavostmi a lákavými recepty se rozhodně neztratíte! ...
-
418 KčSkladem 2 ks
Příprava jídla a jeho konzumace je pro většinu z nás oblíbenou činností. Ne nadarmo vychází neustále velké množství nejrůznějších kuchařských knih plných tradičních či experimentálních receptů...
Známý lékař si je vědom toho, že dnes existuje obrovské množství knih o výživě, a proto se pokusil sestavit nejdůležitější všeobecné principy, kterými bychom se měli řídit, pokud chceme zdravě jíst a být zdraví...
-
Knihabrožovaná vazba277 KčSkladem 2 ks
Chcete mít po obědě energie na rozdávání? Lákají vás snídaně, které vás zasytí a dodají vám sílu na celý den? Hledáte nové recepty, díky kterým zdoláte každou pracovní, rodičovskou i sportovní výzvu? Přesně pro vás je naše nejnovější kuchařka...
-
Knihabrožovaná vazba356 KčVíce než 30 dní
V naší zemi je bezmála 1,5 milionu domácností, v kterých žije jen jeden jediný člověk a ani v těch zbylých není nijak narváno. Tempo moderní doby je zběsilé a neustále narůstá. Lidé se tak až příliš často stravují sami a v běhu...
-
Knihašitá vazba489 KčSkladem 3 ks
Aktualizované a rozšířené vydání o problematice Covid19. Babské rady profesorky Strunecké poskytují čtenářům stručné, ale srozumitelné informace o levných a zdravých potravinách, o jídle jako léku v prevenci rakoviny...
Kniha pojednává o celém procesu výroby sladu, který je základní surovinou pro výrobu piva. V úvodu je stručný přehled historie přípravy sladu od primitivní výroby v domácnostech, v době řemeslné produkce a od počátků průmyslové...
Většina žen a taky pár mužů chce někdy v životě zhubnout. Jsou ale řešením zázračné diety, které nás donutí vynechat z jídelníčku všechno, co jedí ostatní? Diety, po kterých zase rychle přibereme všechno zpátky...
-
Knihapevná vazba239 KčDo 3 – 5 dnů
Jsou éčka opravdu škodlivá? Fungují detoxy? Jaká úskalí skrývají populární diety? Jak porozumět složení potravin a jak mít každý den na talíři jen to nejlepší? Bojovnice za pravdu o zdravé výživě znají odpovědi...
Rybí maso je zdravé, to je známá věc. A přitom není ryba jako ryba: Existují křehké, aromatické ryby s jemnou chutí jako pstruh, ale také intenzivně chutnající druhy jako losos nebo okoun. Některé mají pevné maso (např. mořčák)...
-
Knihabrožovaná vazba189 KčDo 4 – 6 dnů
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle