Přeskočit na hlavní obsah
Lovec draků - Khaled Hosseini, Argo, 2024
Lovec draků - Khaled Hosseini, Argo, 2024

Zúžit výběr

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Úprava jídla
Další možnosti
Typ diety
Druh potravin
Další možnosti
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Původ
Další možnosti
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Série
Další možnosti
Edice
Další možnosti
Vazba
Další možnosti
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Nejbarevnější kuchařka KAMU - Kamila Rundusová, KAMU - Kamila Rundusová, 2017
Novinka
Nejbarevnější kuchařka KAMU

Nejbarevnější kuchařka je určena všem, kteří milují jídlo, život, cestování a hledání nových pestrých chutí a vůní. Všem, kteří rádi objevují barevné světové kultury skrze jídlo, baví je příběhy a nebojí se experimentovat. Je to knížka plná tradičních...

  • Knihapevná vazba
    1 288 Kč
    Do 14 – 19 dnů

Pečení pro děti - Bezva recepty krok za krokem - autorů Kolektiv, Bambook, 2024
Novinka
Pečení pro děti - Bezva recepty krok za krokem

Úžasná knížka s krásnými fotkami, skvělými nápady a recepty na spoustu dobrot, které si můžeš jednoduše upéct třeba hned. Také se tu dozvíš zajímavosti o surovinách, ze kterých ty vynikající zákusky vzniknou, a poznáš dobroty z celého světa....

  • Knihapevná vazba
    217 Kč
    Skladem 1 ks

Drůbež - kuchařka z edice Apetit (11), BURDA Media 2000, 2013
Drůbež - kuchařka z edice Apetit (11)

Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit Drůbež právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro každý den, Kuře v hlavní roli, Kachna, krůta & spol., S vůní dálek, Chuťovky & saláty, Nádivky & Přílohy a Servis. Mezi 110...

  • Knihapevná vazba
    287 Kč
    Skladem 1 ks

Sushi - Doma, krok za krokem - Roman Vaněk, Prakul Production, 2019
 
Sushi - Doma, krok za krokem - Roman Vaněk, Pražský kulinářský institut, 2024
Novinka
Sushi - Doma, krok za krokem

Detailní obrázková kniha s vice nez 300 fotografiemi, které vás precizně a jednoduše navedou krok za krokem jak zvládnout připravu tolik populární japonské techniky sushi v domácím prostředí...

  • Knihapevná vazba
    332 Kč
    Do 21 – 26 dnů
  • Knihapevná vazba
    341 Kč
    Do 3 – 8 dnů
Vaříme ryby v Norsku - Miloš Štěpnička, Dona, 2014
Vaříme ryby v Norsku

Praktická publikace nejen pro milovníky rybolovu v Norsku od našeho předního odborníka Miloše Štěpničky. Autor radí, co bychom si měli vézt s sebou na...

  • Knihabrožovaná vazba
    94 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Ryby, drůbež, zvěřina - Jednoduše & dokonale - Roman Vaněk, Jana Vaňková, Prakul Production, 2021
Novinka
Ryby, drůbež, zvěřina - Jednoduše & dokonale

Čerstvá voňavá kuchařka, za kterou stojí autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk s manželkou Janou a jejich týmem předních českých šéfkuchařů...

  • Knihapevná vazba
    280 Kč
    Do 3 – 8 dnů

Důvěrnosti z kuchyně - Anthony Bourdain, Slovart CZ, 2021
Novinka
Důvěrnosti z kuchyně

Tato nezapomenutelná kniha navždy změní váš pohled na restaurace. Kvalitní suroviny, chutný pokrm – v obou případech je základem krev, orgány, krutost a rozklad. Bourdainovy příběhy z kuchyně jsou šokující i zábavné...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    268 Kč
    Skladem 4 ks
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
  • Vyprodané

Kuře - Jednoduše & dokonale - Roman Vaněk, Prakul Production, 2017
Novinka
Kuře - Jednoduše & dokonale

Ve své nové edici Jednoduše & dokonale vydává autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk první kuchařskou knihu v pořadí: Jednoduše & dokonale – KUŘE. Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka...

  • Knihapevná vazba
    257 Kč
    Skladem 1 ks

Ryby a plody moře -  kuchařka z edice Apetit (7), BURDA Media 2000, 2011
 
Ryby a plody moře -  kuchařka z edice Apetit (7), BURDA Media 2000, 2015
Ryby a plody moře - kuchařka z edice Apetit (7)

Siedma z radu kuchárok z edície Apetit ponúka okolo 150 čerstvých receptov ako piecť, grilovať a vyprážať ryby a filety vcelku, nakladať a marinovať, variť polievky a jedlá bez kostí, využívať konzervované ryby a spracovať plody mora...

  • Knihapevná vazba
    286 Kč
    Do 2 dnů
  • Knihabrožovaná vazba
    193 Kč
    Více než 30 dní

Snadné kuře - Kolektív autorov, Slovart CZ, 2014
Snadné kuře
  • Autorský kolektiv

Kuře ladí s mnoha přísadami, od pálivých a voňavých koření až po lahodnou smetanu. V knize z nové série kuchařek Snadné najdete recepty, jež sednou nejen...

  • Knihabrožovaná vazba
    66 Kč
    Do 4 – 5 dnů
Jídla z kuřecích prsou (15), EX book, 2016
Jídla z kuřecích prsou (15)

Recepty od babičky s fotopostupem...

  • Knihabrožovaná vazba
    48 Kč
    Do 3 – 8 dnů

Grilování a mnohem víc - Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas, Ikar CZ, 2016
 
Grilování a mnohem víc - Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas, Esence, 2022
Grilování a mnohem víc

Kniha představuje možnosti grilování s použitím grilu typu kamado, kterému se také, podle jeho tvaru, říká „Big Green Egg“. Tyto grily povyšují grilování na kompletní venkovní vaření a jejich obliba stále roste. Objevte i vy kouzlo šťavnatých...

  • Knihapevná vazba
    299 Kč
    Skladem 1 ks
  • Knihapevná vazba
    303 Kč
    Do 3 – 8 dnů

Ryby a mořské plody, Svojtka&Co., 2007
Ryby a mořské plody

Ryby a mořské plody jsou potraviny, které vyžadují zvláštní způsob zpracování a úpravy. V této knize najdete přehled nejdůležitějších druhů jak sladkovodních, tak mořských ryb, který je určen nejen pro domácí „kuchtíky“, ale i pro profesionální kuchaře...


Kuchařka - Krůta na 150 způsobů - Kolektiv autorů, Dona
Kuchařka - Krůta na 150 způsobů
  • Autorský kolektiv

Tato publikace nabízí mnoho zajímavých receptů a dokazuje, že z krůtího masa je možno připravovat pokrmy po celý rok, nejen o vánočních svátcích.


Velký rybí receptář Miloše Štěpničky - Miloš Štěpnička, Dona, 2003
Velký rybí receptář Miloše Štěpničky

Ryby na všechny způsoby. Ve Velkém rybím receptáři autor podává ucelený přehled o rybí kuchyni.


Kapr na všední a sváteční stůl - Ladislav Nodl, Dona
Kapr na všední a sváteční stůl

Mistr kuchař, nositel mnoha vyznamenání za gastronomii, nabízí více než stovku zajímavých receptů na úpravu kapra...


Sushi, CPRESS, 2019
Sushi

Sushi je delikatesa, na níž si po celém světe pochutnávají miliony lidí a své stálé místo si našla i u nás. Bohužel však většina lidí stále chodí za touto japonskou pochoutkou pouze do restaurací, protože před její domácí přípravou mají...


Královské kuře - Jaroslav Vašák, TeMi, 2009
Královské kuře

Kuře patří vedle vepřového bezesporu k nejoblíbenějším druhům masa. Lze je upravovat na bezpočet způsobů a na naší planetě by se pravděpodobně nenašla krajina, kde by na jídelníčku chyběl pokrm z kuřete...

  • Knihabrožovaná vazba
    47 Kč
    Skladem 1 ks

Losos, Cesty, 2004
Losos

Více než 60 receptů z celého světa na kuchyňskou úpravu oblíbené ryby...


Kuře pokaždé jinak, Výběr Readers Digest, 2012
Kuře pokaždé jinak

Kuřecí maso má mnoho předností: je levné, vysoce výživné a úžasně univerzální, hodí se k pečení vaření, dušení i smažení. V této knize najdete velké množství receptů na složitější i jednoduché pokrmy, z nichž si...

  • Knihapevná vazba
    809 Kč
    Více než 30 dní
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Na dětství nemám jedinou šťastnou vzpomínku. Tím nechci říct, že jsem během těch let nikdy nezakusil pocit štěstí nebo radosti. Utrpení je zkrátka totalitní: vše, co se vymyká jeho záběru, vymaže. “

Skoncovat s Eddym B. - Édouard Louis, 2018
Skoncovat s Eddym B.
  • Edouard Louis