Seřadit
- Bestsellery
- Top hodnocení
- Novinky
- Nejdražší
- Nejlevnější
- Nejvyšší sleva
-
139 produktů
Detailní obrázková kniha s vice nez 300 fotografiemi, které vás precizně a jednoduše navedou krok za krokem jak zvládnout připravu tolik populární japonské techniky sushi v domácím prostředí...
-
Knihapevná vazba357 KčSkladem 1 ks
Praktická publikace nejen pro milovníky rybolovu v Norsku od našeho předního odborníka Miloše Štěpničky. Autor radí, co bychom si měli vézt s sebou na...
-
Knihabrožovaná vazba94 KčDo 3 – 5 dnů
Siedma z radu kuchárok z edície Apetit ponúka okolo 150 čerstvých receptov ako piecť, grilovať a vyprážať ryby a filety vcelku, nakladať a marinovať, variť polievky a jedlá bez kostí, využívať konzervované ryby a spracovať plody mora...
Detailní obrázková kniha s vice nez 300 fotografiemi, které vás precizně a jednoduše navedou krok za krokem jak zvládnout připravu tolik populární japonské techniky sushi v domácím prostředí...
Další formáty60000 výt.
Mistr kuchař, nositel mnoha vyznamenání za gastronomii, nabízí více než stovku zajímavých receptů na úpravu kapra...
Ryby a mořské plody jsou potraviny, které vyžadují zvláštní způsob zpracování a úpravy. V této knize najdete přehled nejdůležitějších druhů jak sladkovodních, tak mořských ryb, který je určen nejen pro domácí „kuchtíky“, ale i pro profesionální kuchaře...
Uspořádejte klasické zabijačkové hody – ve vlastní kuchyni! Milujete klasické domácí zabijačkové výrobky? Udělejte si je sami! Kniha plná návodů, jak si vyrobit jelita, jitrnice, tlačenky, paštiky, klobásy, párky, salámy...
Rybí maso je zdravé, to je známá věc. A přitom není ryba jako ryba: Existují křehké, aromatické ryby s jemnou chutí jako pstruh, ale také intenzivně chutnající druhy jako losos nebo okoun. Některé mají pevné maso (např. mořčák)...
-
Knihabrožovaná vazba189 KčDo 3 – 5 dnů
Mořské řasy, známé svými léčebnými vlastnostmi při detoxifikaci těla, snižování krevního tlaku a zmírňování zánětů, jsou vynikající pro lidi s omezeným výběrem jídelníčku kvůli zdravotním problémům nebo přecitlivosti na některé potraviny...
-
Knihabrožovaná vazba180 KčDo 14 – 19 dnů
Autor navazuje na oblíbený titul Rybí receptář a zajímavým způsobem radí, jak zpracovat mořské ryby a živočichy...
Kuchařka z rybářské chaty nabízí recepty na rychlou a snadnou přípravu mořských ryb a plodů moře. Recepty jsou tak jednoduché, že většinu z nich zvládnete uvařit na dvouvařiči. Kniha potěší kulináře, kteří by rádi zařadili...
Knihkupecké pulty jsou plné kuchařských knih, které jsou si mnohdy tak podobné! V kuchařce starého rybáře - Jak jsem potkal a snědl ryby se autor Luděk Švorc pokusil o netradiční pojetí: k jednoduchým receptům na české ryby, které zvládne připravit...
-
Knihapevná vazba235 KčDo 3 – 4 dnů
Tato obsáhlá publikace čtenáři doslova od A do Z poradí, jak suši připravit.
"Italové mají stovky způsobů přípravy ryb a plodů moře", říkají Margaret a Franco Romagnoli a dokazují to na 200 neodolatelných receptech...
Tato kniha nabízí široké spektrum vynikajících pokrmů, které byly připraveny pro snadnou a rychlou přípravu. Tyto rozmanité recepty vás jistě uspokojí a budou tak přínosem do vaší kuchařské knihovny...
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle