Přeskočit na hlavní obsah
Lovec draků - Khaled Hosseini, Argo, 2024
Jozef Karika: Černý rok. Argo, 2024

Zúžit výběr

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Typ diety
Druh potravin
Úprava jídla
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Série
Edice
Další možnosti
Vazba
Formát
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Domácí zabijačka - Josef Půhoný, Brázda, 2016
Novinka
Domácí zabijačka

Podrobné postupy prací při domácí porážce prasete a bourání vepřových půlek na díly využitelné v kuchyni - text je doplněn názornými barevnými fotografiemi. Množství receptů na tradiční a oblíbené zabijačkové speciality...

  • Knihapevná vazba
    181 Kč
    Skladem 5 ks

Sushi - Doma, krok za krokem - Roman Vaněk, Prakul Production, 2019
 
Sushi - Doma, krok za krokem - Roman Vaněk, Pražský kulinářský institut, 2024
Novinka
Sushi - Doma, krok za krokem

Detailní obrázková kniha s vice nez 300 fotografiemi, které vás precizně a jednoduše navedou krok za krokem jak zvládnout připravu tolik populární japonské techniky sushi v domácím prostředí...

  • Knihapevná vazba
    304 Kč
    Do 19 – 24 dnů
  • Přečtenávýborný stav
    236 Kč
    Skladem

Vaříme ryby v Norsku - Miloš Štěpnička, Dona, 2014
Vaříme ryby v Norsku

Praktická publikace nejen pro milovníky rybolovu v Norsku od našeho předního odborníka Miloše Štěpničky. Autor radí, co bychom si měli vézt s sebou na...

  • Knihabrožovaná vazba
    94 Kč
    Do 4 – 5 dnů
  • Přečtenávýborný stav
    79 Kč
    Skladem

Vše o uzení - Vladimír Dyk, Grada, 2012
Vše o uzení

Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě...

  • Knihapevná vazba
    193 Kč
    Skladem 1 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    186 Kč
    Ihned ke stažení
Uzení pro labužníky - Cosima Bellersen Quirini, Grada, 2017
Novinka
Uzení pro labužníky

Uzení potravin má dlouhou tradici. Touto metodou se provádí aromatizace a prodloužení trvanlivosti nejen u klasických surovin, jako jsou maso a ryby, ale chuť se tak dá zjemnit rovněž u soli, vajec, chleba, ovoce, zeleniny, sýra, ořechů, bylinek...

  • Knihabrožovaná vazba
    198 Kč
    Skladem 1 ks

Ryby a plody moře -  kuchařka z edice Apetit (7), BURDA Media 2000, 2011
 
Ryby a plody moře -  kuchařka z edice Apetit (7), BURDA Media 2000, 2015
Ryby a plody moře - kuchařka z edice Apetit (7)

Siedma z radu kuchárok z edície Apetit ponúka okolo 150 čerstvých receptov ako piecť, grilovať a vyprážať ryby a filety vcelku, nakladať a marinovať, variť polievky a jedlá bez kostí, využívať konzervované ryby a spracovať plody mora...

  • Knihapevná vazba
    286 Kč
    Do 4 dnů
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    204 Kč
    Skladem

Domácí zabijačka - Carsten Bothe, Vašut, 2020
Novinka
Domácí zabijačka
  • Knihabrožovaná vazba
    213 Kč
    Skladem 2 ks
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    137 Kč
    Skladem

Sushi, CPRESS, 2019
Sushi

Sushi je delikatesa, na níž si po celém světe pochutnávají miliony lidí a své stálé místo si našla i u nás. Bohužel však většina lidí stále chodí za touto japonskou pochoutkou pouze do restaurací, protože před její domácí přípravou mají...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    299 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
  • 209 Kč
    Ihned ke stažení
Další formáty

Kapr na všední a sváteční stůl - Ladislav Nodl, Dona
Kapr na všední a sváteční stůl

Mistr kuchař, nositel mnoha vyznamenání za gastronomii, nabízí více než stovku zajímavých receptů na úpravu kapra...


Velký rybí receptář Miloše Štěpničky - Miloš Štěpnička, Dona, 2003
Velký rybí receptář Miloše Štěpničky

Ryby na všechny způsoby. Ve Velkém rybím receptáři autor podává ucelený přehled o rybí kuchyni.

Ryby a mořské plody, Svojtka&Co., 2007
Ryby a mořské plody

Ryby a mořské plody jsou potraviny, které vyžadují zvláštní způsob zpracování a úpravy. V této knize najdete přehled nejdůležitějších druhů jak sladkovodních, tak mořských ryb, který je určen nejen pro domácí „kuchtíky“, ale i pro profesionální kuchaře...


Losos, Cesty, 2004
Losos

Více než 60 receptů z celého světa na kuchyňskou úpravu oblíbené ryby...


Domácí řeznická kuchařka

Uspořádejte klasické zabijačkové hody – ve vlastní kuchyni! Milujete klasické domácí zabijačkové výrobky? Udělejte si je sami! Kniha plná návodů, jak si vyrobit jelita, jitrnice, tlačenky, paštiky, klobásy, párky, salámy...

  • 209 Kč
    Ihned ke stažení
  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Sladkovodní kuchařka - Milan Palička, Smart Press, 2009
Sladkovodní kuchařka

Sladkovodní ryby si své místo v edici Jídlo jako lék zasloužily nejenom obsahem zdraví prospěšných látek, ale i skvělou chutí, a navíc i snadnou dostupností...


Nová kuchařka s mořskými řasami - Crystal June Maderia, Pragma, 2009
Nová kuchařka s mořskými řasami

Mořské řasy, známé svými léčebnými vlastnostmi při detoxifikaci těla, snižování krevního tlaku a zmírňování zánětů, jsou vynikající pro lidi s omezeným výběrem jídelníčku kvůli zdravotním problémům nebo přecitlivosti na některé potraviny...

  • Knihabrožovaná vazba
    162 Kč
    Do 13 – 18 dnů

Pokrmy z masa, ryb a drůbeže - Zdeněk Roubínek, Dona, 2002
Pokrmy z masa, ryb a drůbeže

Autor, profesionální kuchař, nabízí 600 oblíbených receptů, tentokrát na téma "maso". Jak začátečníci, tak i ti zkušenější si mohou vyzkoušet zajímavější a zdravější pokrmy, než na jaké jsou zvyklí.

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    140 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Ryby na talíři, Vašut, 2023
Ryby na talíři

Rybí maso je zdravé, to je známá věc. A přitom není ryba jako ryba: Existují křehké, aromatické ryby s jemnou chutí jako pstruh, ale také intenzivně chutnající druhy jako losos nebo okoun. Některé mají pevné maso (např. mořčák)...

  • Knihabrožovaná vazba
    189 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Ryby, Československý spisovatel, 2012
Ryby
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    259 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Mořská kuchařka - M. Štěpnička, Dona
Mořská kuchařka

Autor navazuje na oblíbený titul Rybí receptář a zajímavým způsobem radí, jak zpracovat mořské ryby a živočichy...


Kuchařka z rybářské chaty - Nataša Richterová, Pointa, 2023
Novinka
Kuchařka z rybářské chaty

Kuchařka z rybářské chaty nabízí recepty na rychlou a snadnou přípravu mořských ryb a plodů moře. Recepty jsou tak jednoduché, že většinu z nich zvládnete uvařit na dvouvařiči. Kniha potěší kulináře, kteří by rádi zařadili...

  • Knihapevná vazba
    306 Kč
    Do 2 – 5 dnů
  • 319 Kč
    Ihned ke stažení


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„A já doufám, že jednou na hřišti nebo v reklamní agentuře s panoramatickými okny pochopíš, že odvážný není ten, kdo se pouští do rvačky a neví, jestli vyhraje, nebo prohraje. Odvážný je ten, kdo ví, že by vyhrál, ale nechá to být. “