Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Konečně normální vražda - Dominik Dán, Slovart CZ, 2024
Použité filtry
Zrušit filtry
Příběh čaje - Zdeněk Thoma, Michal Thoma, Soňa Thomová, Argo, 2002
Příběh čaje

Velká obrazová publikace, v níž čtenář nalezne nespočet zajímavostí o čaji, o jeho barvité tisícileté historii a také o originální kultuře a filozofii, která je s ním spojena.


Všechny čaje Číny - Kit Chow, Ione Kramerová, DharmaGaia, 2001
Všechny čaje Číny

Vysoce informativní a bohatě ilustrovaná kniha o původu a historii čaje v Číně, Japonsku a na Západě...


Glosy Pavla Maurera - Pavel Maurer, CPRESS, 2019
Glosy Pavla Maurera

Pavel Maurer, přezdívaný také Český Michelin, je výraznou osobností české gastronomické scény. Ovšem ne v roli kuchaře. O jídle přemýšlí, píše, čte, ochutnává ho a hodnotí. Krátké glosy, původně odvysílané na vlnách Českého rozhlasu, jsou rozděleny do...


Vše o čaji pro čajomily - Karel Valter, Granit, 2012
Vše o čaji pro čajomily

Tato kniha vyšla od roku 2000 již v šesti vydáních. Stejně jako předchozí, má i toto vydání pomoci vybrat dobrý čaj z nepřeberného množství nabídky na trhu, dobře jej uchovávat, připravit a konečně i s potěšením vypít...

Miluji kávu - Ryan Soeder, Kohei Matsuno, Mladá fronta, 2017
Miluji kávu

V každé lepší kavárně vám barista rád ozdobí šálek kávy uměleckou kreací z mléka či smetany. Kniha dvou známých tvůrců latte art vás naučí, jak podobná kouzla zvládnete sami jen pomocí domácího kávovaru...


Čaj jako životní styl - Martin Pössl, Grada, 2010
Čaj jako životní styl

Naučte se spolu s námi přípravu a servírování čajů tak, jak to dělají lovci v Jižní Americe či arabští kočovníci a mniši v Tibetu. Zjistíte, co je jedinečného na české čajové kultuře, a možná se i pro vás stane pití čaje důležitou součástí života...


Co by měl vědět správný kuchař - James Peterson, Ikar CZ, 2013
Co by měl vědět správný kuchař

Chcete-li se zdokonalit v loupání, sekání nebo krájení, míchání nebo šlehání, vaření, pečení, dušení, grilování, či dokonce v etiketě při návštěvě restaurace, vše najdete zde: mistr kuchař vám nabízí 484 triků, technik a způsobů,...


Vše, co by měl vědět každý milovník vína - Melissa Monosoff, Fénix, 2019
Vše, co by měl vědět každý milovník vína

Vše, co by měl vědět každý milovník vína je příručka pojednávající o víně, tedy kouzelném nápoji, jenž v sobě skrývá schopnost sblížit lidi, podílet se na našich emocích, vzpomínkách, společenských interakcích a vztazích. Pouhý název odrůdy či pohled...


Matcha - Louise Cheadle, Nick Kilby, Esence, 2017
Matcha

V této knize najdete všechno, co jste chtěli vědět o fenomenálním japonském zeleném práškovém čaji matcha. Odhalte dějiny tohoto čaje, včetně fascinujícího japonského čajového obřadu, a seznamte se se zvláštním způsobem...


Emma a šéfkuchaři - Kateřina Černá, Ondřej Košík (ilustrátor), Mladá fronta, 2021
Emma a šéfkuchaři

Masterchefové Jan Punčochář, Marek Fichtner nebo sympatický šéfkuchař a automobilový závodník Filip Sajler, průkopnice biopotravin Hana Zemanová a další kulinářské celebrity. Ti všichni s dospívající Emmou vymysleli báječná menu, která zvládne i...

Čajové opojení - Linda Gaylard, Esence, 2017
Čajové opojení

Odhalte umění přípravy dokonalého šálku čaje a vydejte se na fascinující cestu historií i současností tohoto celosvětově oblíbeného nápoje. Naučíte se rozpoznávat jednotlivé druhy čajů i jejich chuťové nuance a připravíte si celou škálu tradičních...


Kávologie - Gloria  Montenegro-Chirouze, Edice knihy Omega, 2018
Kávologie

I když kávu pijí lidé po celém světě, samotné semeno zůstává záhadou. Jeho univerzálnost nemá obdoby. A o jeho specifikách, nebo přesněji zvláštnostech, učí autorka této knihy ve své kavárně. A nyní vás prostřednictvím této knihy celým...


Manuál pro milovníka kávy - Jessica Easto, Andreas Willhoff, Grada, 2018
Manuál pro milovníka kávy

Autorka si s vysvětlováním, co všechno příprava chutné kávy obnáší, co je k tomu zapotřebí, dala neskutečnou práci a její výsledek stojí opravdu za to. O tom ostatně svědčí ohlasy a ocenění, které za knihu dostává...



Poradce vínomila - Katherine Coleová, Slovart CZ, 2015
Poradce vínomila

Většina lidí má sice víno ráda, vadí jim však složitý proces jeho výběru. Proto se mnozí neustále vracejí ke svým starým osvědčeným značkám. Tím však sami...




Vianoce na stole - Éva Gáti, Príroda, 2016
Vianoce na stole 
SK

Vianočný stôl je jedným z hlavných protagonistov vianočného scenára, preto mu venujeme rovnakú pozornosť ako ozdobovaniu vianočného stromčeka. V tejto knihe vám prinášame návody na zhotovenie nenáročných, a pritom veľmi efektných...


Káva na každý deň - Anette Moldvaer, Ikar, 2016
Káva na každý deň 
SK

Ste vášnivý kávičkár? Pripravte si aj doma skvelú kávu podľa podrobných návodov z tejto knihy. Poradia vám, ako spracovať zrná, vybrať si správne pomôcky a zavŕšiť to napríklad nádherným latte art ako od profesionálneho baristu...


Čo by mal vedieť správny kuchár - James Peterson, Ikar, 2009
Čo by mal vedieť správny kuchár 
SK

V 484 heslách knihy od majstra kuchára, učiteľa a oceneného autora Jamesa Petersona nájdeme všetko, nech ide o šúpanie, krájanie, porciovanie, miešanie, šľahanie či etiketu stolovania v reštaurácii, spolu s 533 farebnými fotografiami pracovných postupov..



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Lžeme si o pravdě. Říkáme si, že to máme pod kontrolou, když ve skutečnosti… nemáme pod kontrolou vůbec nic.“

Odvrácená tvář lásky - Colleen Hoover, 2020
Odvrácená tvář lásky
Colleen Hoover