Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Holly (český jazyk) - Stephen King, BETA - Dobrovský, 2024

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Úprava jídla
Druh potravin
Další možnosti
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Autor
Další možnosti
Nakladatel
Další možnosti
Série
Edice
Vazba
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Příběh čaje - Zdeněk Thoma, Michal Thoma, Soňa Thomová, Argo, 2002
Příběh čaje

Velká obrazová publikace, v níž čtenář nalezne nespočet zajímavostí o čaji, o jeho barvité tisícileté historii a také o originální kultuře a filozofii, která je s ním spojena.


Exotické koření - Pavel Sedláček, Grada, 2019
Exotické koření

Unikátní a bohatě ilustrovaná publikace má za cíl seznámit zájemce o koření, a celkově o vaření, s jednotlivými druhy exotických bylinek, koření a jejich směsí. Nedílnou součástí knihy jsou i recepty, které vždy obsahují nejméně jedno...


Netradiční zelenina a ovoce - Matthew Biggs, Esence, 2019
Netradiční zelenina a ovoce

Velká zahradnická příručka se podrobně věnuje pěstování netradičních druhů, které se dosud často shrnovaly pod pojem „plevel“ nebo je známe jako okrasné rostliny. Vesměs jde však o historií prověřené odrůdy...


Vše o čaji pro čajomily - Karel Valter, Granit, 2012
Vše o čaji pro čajomily

Tato kniha vyšla od roku 2000 již v šesti vydáních. Stejně jako předchozí, má i toto vydání pomoci vybrat dobrý čaj z nepřeberného množství nabídky na trhu, dobře jej uchovávat, připravit a konečně i s potěšením vypít...

Zázračné semínko chia - Wayne Coates, Ikar CZ, 2014
Zázračné semínko chia

Droboučká chia semínka rostliny z čeledi hluchavkovitých mají jemně oříškovou chuť a jsou velkou zásobárnou živin. Pomáhají snižovat hmotnost, zamezují dehydrataci, zvyšují vytrvalost a chrání proti dlouhé řadě vážných zdravotních komplikací...


Všechny čaje Číny - Kit Chow, Ione Kramerová, DharmaGaia, 2001
Všechny čaje Číny

Vysoce informativní a bohatě ilustrovaná kniha o původu a historii čaje v Číně, Japonsku a na Západě...


Světová ročenka vín 2008 - Hugh Johnson, Slovart CZ, 2008
Světová ročenka vín 2008

Ročenka je nejprodávanější publikací o víně na světě vůbec. Je vinařskou "biblí", o které časopis Newsweek tvrdí, že by ji měl vlastnit každý milovník vína...


Bylinky - Andrea Rausch, Brigitte Lotz, Rebo, 2008
Bylinky

Přehled nejlepších druhů a odrůd bylinek, vhodné stanoviště na zahradě, na terase, v balkonovém truhlíku i na okenním parapetu, založení bylinkové zahrady a pěstování bylinek v souladu s přírodou, sklizeň, skladování a použití...


Vaříme s bylinkami - Jekka McVicarová, Ikar CZ, 2011
Vaříme s bylinkami

Velká kniha o bylinkách byla hit. V nové publikaci nabízí Jekka McVicarová 250 originálních receptů, v nichž používá na 50 nejlepších čerstvých bylinek. Jakmile zařadíte bylinky do každodenního vaření, jídlo bude chutnější...


Glosy Pavla Maurera - Pavel Maurer, CPRESS, 2019
Glosy Pavla Maurera

Pavel Maurer, přezdívaný také Český Michelin, je výraznou osobností české gastronomické scény. Ovšem ne v roli kuchaře. O jídle přemýšlí, píše, čte, ochutnává ho a hodnotí. Krátké glosy, původně odvysílané na vlnách Českého rozhlasu, jsou rozděleny do...

Magie semínek Chia - James F. Sheer, Pragma, 2012
Magie semínek Chia

Autor, jenž je sám odborníkem na zdraví a výživu a autorem několika světových bestsellerů týkajících se tohoto tématu, nám ve své knize představuje starobylou potravinu, která byla známá původním obyvatelům Střední Ameriky a jihu Severní Ameriky, Indiánům


Co by měl vědět správný kuchař - James Peterson, Ikar CZ, 2013
Co by měl vědět správný kuchař

Chcete-li se zdokonalit v loupání, sekání nebo krájení, míchání nebo šlehání, vaření, pečení, dušení, grilování, či dokonce v etiketě při návštěvě restaurace, vše najdete zde: mistr kuchař vám nabízí 484 triků, technik a způsobů,...


Vše, co by měl vědět každý milovník vína - Melissa Monosoff, Fénix, 2019
Vše, co by měl vědět každý milovník vína

Vše, co by měl vědět každý milovník vína je příručka pojednávající o víně, tedy kouzelném nápoji, jenž v sobě skrývá schopnost sblížit lidi, podílet se na našich emocích, vzpomínkách, společenských interakcích a vztazích. Pouhý název odrůdy či pohled...


Čaj jako životní styl - Martin Pössl, Grada, 2010
Čaj jako životní styl

Naučte se spolu s námi přípravu a servírování čajů tak, jak to dělají lovci v Jižní Americe či arabští kočovníci a mniši v Tibetu. Zjistíte, co je jedinečného na české čajové kultuře, a možná se i pro vás stane pití čaje důležitou součástí života...


Miluji kávu - Ryan Soeder, Kohei Matsuno, Mladá fronta, 2017
Miluji kávu

V každé lepší kavárně vám barista rád ozdobí šálek kávy uměleckou kreací z mléka či smetany. Kniha dvou známých tvůrců latte art vás naučí, jak podobná kouzla zvládnete sami jen pomocí domácího kávovaru...


Kuchařka z lesů a luk - Diane Dittmerová, Esence, 2018
Kuchařka z lesů a luk

Oživte své vaření divoce rostoucími rostlinami a bylinami a objevte nečekané ingredience, které možná rostou přímo za vaším domem! Kuchařka z lesů a luk vám ukáže, jak skvěle se dá vařit s medvědím česnekem...


Bylinky - Judith Hann, Edice knihy Omega, 2019
Bylinky

Připojte se k Judith Hannové na sezónní výpravě za kulinářskými bylinkami. Kniha naditá recepty, krásnými fotografiemi a praktickými informacemi o vaření i pěstování bylin je nezbytným průvodcem na cestě za proměnou vašeho...


Manuál pro milovníka kávy - Jessica Easto, Andreas Willhoff, Grada, 2018
Manuál pro milovníka kávy

Autorka si s vysvětlováním, co všechno příprava chutné kávy obnáší, co je k tomu zapotřebí, dala neskutečnou práci a její výsledek stojí opravdu za to. O tom ostatně svědčí ohlasy a ocenění, které za knihu dostává...


Kávologie - Gloria  Montenegro-Chirouze, Edice knihy Omega, 2018
Kávologie

I když kávu pijí lidé po celém světě, samotné semeno zůstává záhadou. Jeho univerzálnost nemá obdoby. A o jeho specifikách, nebo přesněji zvláštnostech, učí autorka této knihy ve své kavárně. A nyní vás prostřednictvím této knihy celým...


Emma a šéfkuchaři - Kateřina Černá, Ondřej Košík (ilustrátor), Mladá fronta, 2021
Emma a šéfkuchaři

Masterchefové Jan Punčochář, Marek Fichtner nebo sympatický šéfkuchař a automobilový závodník Filip Sajler, průkopnice biopotravin Hana Zemanová a další kulinářské celebrity. Ti všichni s dospívající Emmou vymysleli báječná menu, která zvládne i...



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Kdosi řekl, že deprese a krize nejsou nic jiného než neschopnost vidět vlastní budoucnost v růžových barvách.“

Exit West - Mohsin Hamid, 2018
Exit West
Mohsin Hamid