Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Neztratit se sama v sobě - Erik Tabery, Zuzana Čaputová, Respekt Publishing, 2024
Použité filtry
Zrušit filtry
The Cocktail Balance - Stanislav Harciník, The Cocktail Balance, 2022
The Cocktail Balance 
SK

Kniha The Cocktail Balance je návodom, ako robiť na Slovensku kvalitné barmanstvo. Barmanská kniha nielen pre skúsených barmanov a barmanky, milovníkov barovej kultúry, ale aj študentov a študentky odborných škôl...

  • Knihapevná vazba
    653 Kč
    Skladem 2 ks

Varenie bez výhovoriek - Joshua Weissman, Príroda, 2022
Varenie bez výhovoriek 
SK

Profesionálny kuchár s originálnym zmyslom pre humor, Joshua Weissman, vám svojou jedinečnou knihou Varenie bez výhovoriek odovzdá jednoduché, ale pravdivé posolstvo: Pripraviť skvelé jedlo nejaký čas trvá. Hoci väčšina z nás preferuje

  • Knihapevná vazba
    538 Kč
    Skladem 2 ks

Najedzte sa do štíhlosti 1+2+3 - Antónia Mačingová, Antonialifestyle28
Najedzte sa do štíhlosti 1+2+3 
SK

Kolekcia všetkých troch najpopulárnejších titulov Antónie Mačingovej, v ktorých prezentuje zdravý prístup k stravovaniu...

  • Knihapevná vazba
    1 018 Kč
    Skladem > 5 ks

Ako grilovať zeleninu - Steven Raichlen, Slovart, 2023
Ako grilovať zeleninu 
SK

Kniha svetoznámeho amerického autora kuchárskych kníh o grilovaní Stevena Raichlena prináša viac než šesťdesiat dokonale vyladených receptov zameraných na grilovanie zeleniny. Vyberie si naozaj každý – vegetariáni i všežravci...

  • Knihaflexi vazba
    401 Kč
    Skladem 2 ks
Čerstvo a chutne od jari do zimy - Jana Balonová, Fortuna Libri, 2018
Čerstvo a chutne od jari do zimy 
SK

Keď nazriete do starých kuchárskych kníh, zistíte, že naši predkovia jedli vždy to, čo práve rástlo a zrelo. Bolo to zdravé (hoci v tom čase sa tým ľudia nezaoberali) a navyše hospodárne. Naše staré mamy varili z čerstvých surovín a čo nestihli zjesť...

  • Knihapevná vazba
    300 Kč
    Skladem 1 ks
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    120 Kč
    Skladem

Národné jedlá - Anya von Bremzen, Premedia, 2023
Národné jedlá 
SK

Nová kniha autorky úspešného Umenia sovietskej kuchyne je brilantným skúmaním jedla a národnej identity po celom svete. „S nástupom a dominanciou globalizácie,“ vysvetľuje Anya v úvode, „sa národy a nacionalizmus javia zastaralejšie a zároveň...

  • Knihapevná vazba
    360 Kč
    Skladem 1 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    299 Kč
    Ihned ke stažení

Svet gastronómie - Andrej Šulka, Príroda, 2022
Svet gastronómie 
SK

Čo potrebuješ na to, aby si sa stal gastronómom? V prvom rade musíš mať hlavne chuť a motiváciu. Ak ich už máš, potrebuješ ešte túto knihu, ktorá ťa zasvätí do tajomstiev kultúry stravovania...

  • Knihapevná vazba
    296 Kč
    Skladem 1 ks



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Vybudovali si neúplné a asymetrické přátelství, tvořené dlouhými pauzami a spoustou mlčení, jakýsi prázdný čistý prostor, kam se oba mohli vracet a nadechnout se, když je školní zdi sevřely natolik, že už dál nemohli ignorovat pocit, že se dusí. “

Osamělost prvočísel - Paolo Giordano, 2021
Osamělost prvočísel
Paolo Giordano