Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
15% sleva na audioknihy ke stažení - Martinus.cz, 2024
Použité filtry
Zrušit filtry
Complete Bocuse - Paul Bocuse, Jean-Charles Vaillant, Flammarion, 2012
Complete Bocuse 
EN

The unequivocal reference tome on the full spectrum of twentieth-century French cooking, interpreted and revised by master chef Paul Bocuse for the home cook. Celebrated chef Paul Bocuse is the authority on classic French cuisine...

  • Knihapevná vazba
    841 Kč
    Více než 30 dní

French Boulangerie, Flammarion, 2024
French Boulangerie 
EN

A complete baking course from the world-renowned professional culinary school École Ferrandi, dubbed the “Harvard of gastronomy” by Le Monde newspaper...

  • Knihapevná vazba
    841 Kč
    Více než 30 dní

French Pâtisserie - École Ferrandi, Flammarion, 2017
French Pâtisserie 
EN

Ferrandi, the French School of Culinary Arts in Paris—dubbed “the Harvard of gastronomy” by Le Monde newspaper­—is the ultimate pastry-making reference. From flaky croissants to paper-thin mille-feuille, and from the chestnut cream–filled ...

  • Knihapevná vazba
    1 110 Kč
    Více než 30 dní

Fruits and Nuts - Ferrandi Paris, Flammarion, 2021
Fruits and Nuts 
EN

This volume offers a complete course on cooking with fruit from world-renowned culinary school FERRANDI Paris. Alongside more than sixty recipes that include melon and basil gaspacho, cranberry and pineapple chutney, king crab and grapefruit salad...

  • Knihapevná vazba
    618 Kč
    Skladem 1 ks
My Art of Entertaining - Heloise Brion, Flammarion, 2022
My Art of Entertaining 
EN

In her second book, Héloïse Brion expands her repertoire of delicious yet unpretentious comfort food in a lifestyle book that highlights her myriad ideas for creating memorable meals right down to the unique table settings...

  • Knihapevná vazba
    527 Kč
    Skladem 1 ks

Jean-Francois Piege - Jean-Francois Piege, Stephane de Bourgies, Flammarion, 2015
Jean-Francois Piege 
EN

Two Michelin–starred chef Jean-François Piège divulges more than 300 recipes from his exceptional restaurant, with suggestions for combining key ingredients into inventive menus. Visitors to award-winning chef ...

  • Knihapevná vazba
    1 398 Kč
    Do 5 dnů

Chocolate - Ferrandi Paris, Flammarion, 2019
Chocolate 
EN

The ultimate reference on cooking with chocolate from Ferrandi, the Parisian school of culinary arts that Le Monde dubbed the "Harvard of gastronomy." This book—a complete chocolate course for the home chef from the world-renowned professional...

  • Knihapevná vazba
    598 Kč
    Skladem 3 ks

Vegetables - Ferrandi Paris, Flammarion, 2020
Vegetables 
EN

FERRANDI Paris, the French School of Culinary Arts-dubbed the "Harvard of gastronomy" by Le Monde newspaper—provides the ultimate reference on cooking with vegetables...

  • Knihapevná vazba
    659 Kč
    Více než 30 dní

Bordeaux 1855 - Conseil des Grands Crus Classés, Flammarion, 2022
Bordeaux 1855 
EN

This chic, richly illustrated, and practical guide features thirty-five wine châteaus in the prestigious Grands Crus Classés classification, producing the finest red and white wines in Bordeaux. The classification, created in 1855 to award official...

  • Knihabrožovaná vazba
    527 Kč
    Skladem 1 ks

Seasons of Cognac - Laurence Benaim, Aurore De La Morinerie (Ilustrátor), Flammarion, 2023
Seasons of Cognac 
EN

This connoisseurs’ tribute to the ultimate French brandy celebrates the Cognac region and the centuries-old techniques that Hennessy uses to craft its celebrated liqueur...

  • Knihapevná vazba
    484 Kč
    Skladem 1 ks
Encyclopedia of Chocolate - Frédéric Bau, Flammarion, 2018
Encyclopedia of Chocolate 
EN

Master the art of chocolate through one hundred fundamental step-by-step techniques, including chocolate basics (tempering, ganaches, pralines), candy fillings, decorations, doughs, cream and mousse bases, ice cream and sorbet, sauces, and baker’s secret

  • Knihabrožovaná vazba
    674 Kč
    Skladem 1 ks

French Pastries and Desserts by Lenôtre, Flammarion, 2021
French Pastries and Desserts by Lenôtre 
EN

Gaston Lenôtre, the legendary master French pâtis­sier, was revered for having made desserts lighter and more delicious; his techniques continue to influence pastry chefs in France and around the world...

  • Knihapevná vazba
    633 Kč
    Skladem 1 ks


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Existuje teorie, která tvrdí, že kdyby jednou někdo přišel na to, k čemu vesmír je a proč tu je, vesmír by okamžitě zmizel a jeho místo by zaujalo něco ještě mnohem bizarnějšího a nevysvětlitelnějšího. Existuje jiná teorie, která tvrdí, že už se to stalo.“