Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Jean-Francois Piege - Jean-Francois Piege, Stephane de Bourgies, Flammarion, 2015

1 379 Kč

Přidejte do košíku a poštovné máte zdarma :)
Jean-Francois Piege - Jean-Francois Piege, Stephane de Bourgies, Flammarion, 2015
Jean-Francois Piege - Jean-Francois Piege, Stephane de Bourgies, Flammarion, 2015

Jean-Francois Piege

Two Michelin–starred chef Jean-François Piège divulges more than 300 recipes from his exceptional restaurant, with suggestions for combining key ingredients into inventive... Číst víc

Nakladatel
Flammarion, 2015
Počet stran
240

Two Michelin–starred chef Jean-François Piège divulges more than 300 recipes from his exceptional restaurant, with suggestions for combining key ingredients into inventive menus. Visitors to award-winning chef ... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Angličtina

1 379 Kč

U dodavatele 1 ks
Posíláme do 5 – 9 dnů

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Prostě vztahy - Honza Vojtko, Paseka, 2024
Jean-Francois Piege - Jean-Francois Piege, Stephane de Bourgies, Flammarion, 2015
1 379 Kč

Více o knize

Two Michelin–starred chef Jean-François Piège divulges more than 300 recipes from his exceptional restaurant, with suggestions for combining key ingredients into inventive menus. Visitors to award-winning chef Jean-François Piège’s gastronomic restaurant—the most sought-after table in Paris—select single key ingredients from his innovative menu, which he transforms into exquisite and highly creative dishes. This approach provided the inspiration for this master-level cookbook, in which Piège presents more than 300 building-block recipes that can be combined in countless variations, inspiring the creative chef to compose original menus. Recipes include white asparagus with smoked salmon and horseradish cream, peanut crisp with aniseed garnish, line-caught pollack, black truffle scallops, spaghetti carbonara (in which the proportions of bacon and pasta are inverted), beef or chicken with morel sauce, bergamot custard, or cherry tarte tatin. Featuring a cloth binding, three paper stocks, five-color printing, and a detailed index, this lavish book from France’s culinary sensation Jean-François Piège is a perfect gift for professional and aspiring home cooks, as well as French culinary aficionados.
Číst víc
Počet stran
240
Vazba
pevná vazba
Rozměr
245×315 mm
Hmotnost
1768 g
ISBN
9782080202123
Rok vydání
2015
Naše katalogové číslo
237695
Jazyk
angličtina
Nakladatel
Flammarion
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Líbaná ústa ničeho nepozbývají, ale obnovují se jako luna.“

Dekameron - Giovanni Boccaccio, 2014
Dekameron
Giovanni Boccaccio