Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
AHA! Rodičovství - Praktický průvodce - Laura Markham, Mladá fronta, 2024

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Typ diety
Druh potravin
Další možnosti
Úprava jídla
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Vazba
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Simple - Yotam Ottolenghi, Ebury, 2018
Simple 
EN
Martinus.cz
Martinusačka doporučuje 5

Everything you love about Ottolenghi, made simple. Yotam Ottolenghi's award-winning recipes are always a celebration: an unforgettable combination of abundance, taste and surprise. Ottolenghi SIMPLE is no different, with 130 brand-new dishes that contain

  • Knihapevná vazba
    728 Kč
    Více než 30 dní

Crafted Meat - Hendrik Haase, Sven Ehmann, Gestalten Verlag, 2015
Crafted Meat 
EN

Meat is back -in many forms. Whether as salami, air-dried ham, bratwurst, blood sausage, pâté, or pulled pork, meat is truly experiencing a renaissance.

  • Knihapevná vazba
    1 190 Kč
    Skladem 1 ks

Sushi at Home - Yuki Gomi, Fig Tree, 2013
Sushi at Home 
EN

Yuki Gomi's Sushi at Home is a beautifully designed cookbook that will show, for the first time, how easy it is to make sushi at home. Do you love buying sushi for lunch, enjoy eating at Japanese restaurants for dinner, ...

  • Knihapevná vazba
    535 Kč
    Více než 30 dní

The Tucci Cookbook - Stanley Tucci, Simon & Schuster, 2012
The Tucci Cookbook 
EN

What is it about a good Italian supper that feels like home, no matter where you come from? Heaped plates of steaming pasta...crisp fresh vegetables...simple hearty soups...sumptuous stuffed meats...all punctuated with luscious, warm ...

  • Knihapevná vazba
    579 Kč
    Více než 30 dní

Ramsay in 10 - Gordon Ramsay, Hodder and Stoughton, 2021
Ramsay in 10 
EN

This is fine food at its fastest and fast food at its finest - 100 new incredibly delicious recipes, all clocking in at around 10 minutes...

  • Knihapevná vazba
    647 Kč
    Skladem 1 ks

The Whole Fish Cookbook - Josh Niland, Hardie Grant, 2019
The Whole Fish Cookbook 
EN

In The Whole Fish Cookbook, groundbreaking seafood chef Josh Niland reveals a completely new way to think about all aspects of fish cookery. From sourcing and butchering to dry ageing and curing, it challenges everything ...

  • Knihapevná vazba
    773 Kč
    Více než 30 dní

100 Recipes, Random House, 2015
100 Recipes 
EN

We have countless recipes at our disposal today but what are the real keepers, the ones that don’t just feed us when we’re hungry or impress our friends on Saturday night, but inspire us to get into the kitchen? ...


Captain's Dinner - Paul Pflüger, Te Neues, 2018
Captain's Dinner 
EN

Capturing life at sea through engaging photographs, compelling stories, and authentic fisherman's recipes, this characterful volume is a one-of-a-kind companion for all sea lovers with a sense of adventure and appetite...

  • Knihapevná vazba
    710 Kč
    Více než 30 dní
Uvaříte za 30 minut - Lahůdky z masa, Reader´s Digest Výběr, 2012
Uvaříte za 30 minut - Lahůdky z masa

Připravit a pochutnat si na skvělém jídle můžete, i když vás tlačí čas – originální kuchařky ze série Uvaříte za 30 minut vám ukáží, jak na to. V knize Lahůdky z masa objevíte skvělé masové pochoutk...


Franklin Barbecue - Aaron Franklin, Jordan Mackay, Ten speed, 2015
Franklin Barbecue 
EN

A New York Times best selling complete meat- and brisket-cooking education from the country's most celebrated pitmaster and owner of the wildly popular Austin restaurant Franklin Barbecue...

  • Knihapevná vazba
    573 Kč
    Více než 30 dní
One - Jamie Oliver, Penguin Books, 2022
One 
EN

In ONE, Jamie Oliver will guide you through over 120 recipes for tasty, fuss-free and satisfying dishes cooked in just one pan. What's better: each recipe has just eight ingredients or fewer, meaning minimal prep (and washing up) and ...

  • Knihapevná vazba
    715 Kč
    Skladem 1 ks

Paté, Confit, Rillette - Brian Polcyn, Michael Ruhlman, W. W. Norton & Company, 2019
Paté, Confit, Rillette 
EN

The best-selling team behind Charcuterie further deepens our understanding of an ancient craft. An instant classic, Pâté, Confit, Rillette will delight chefs and home cooks eager for knowledge of the most accessible charcuterie...

  • Knihapevná vazba
    943 Kč
    Skladem 1 ks

Rice, Noodle, Fish - Matt Goulding, Hardie Grant, 2016
Rice, Noodle, Fish 
EN

Part travel guide, part cultural celebration, Rice, Noodle, Fish invites readers to explore an entire country through the lens of food. In this eclectic journey through Japan, Matt Goulding navigates the intersection between food, history and culture, ...

  • Knihapevná vazba
    488 Kč
    Více než 30 dní

5 Ingredients Mediterranean - Jamie Oliver, Puffin Books, 2023
5 Ingredients Mediterranean 
EN

Ingredients Mediterranean is everything people loved about the first book, but with the added va-va-voom of basing it on Jamie's lifelong travels around the Med...

  • Knihapevná vazba
    713 Kč
    Skladem 1 ks

The Wild Game Cookbook - Mikael Einarsson, Gestalten Verlag, 2022
The Wild Game Cookbook 
EN

From woods and fields into the kitchen and onto the table. Delicious recipes for cooking game, expertly explained...

  • Knihapevná vazba
    975 Kč
    Více než 30 dní

Bird in the Hand - Diana Henry, Alfa, 2015
Bird in the Hand 
EN

Chicken is one of the most popular foods we love to cook and eat: comforting, quick, celebratory and casual. Plundering the globe, there is no shortage of brilliant ways to cook it, whether you need a quick supper on the table after work, ...

  • Knihapevná vazba
    615 Kč
    Více než 30 dní

Chicken A to Z - Mireille Sanchez, Rizzoli Universe, 2021
Chicken A to Z 
EN

Celebrating chicken s central place in the world s culinary repertoire, this book gathers more than 1,000 recipes along with anecdotes, stories, and trivia from every continent...

  • Knihapevná vazba
    1 003 Kč
    Skladem 1 ks

Kochen mit den Geissens - Carmen Geiss, Robert Geiss, riva Verlag, 2021
Kochen mit den Geissens 
DE

Carmens berühmter Nudelsalat, Roberts Spaghetti all'arrabbiata oder Paella Valenciana nach Familienrezept - all die Lieblingsgerichte der berühmten Millionärsfamilie können Fans jetzt endlich zu Hause nachkochen...

  • Knihapevná vazba
    456 Kč
    Více než 30 dní

New York Times Cooking - Sam Sifton, Ebury, 2021
New York Times Cooking 
EN

You Don't Need a Recipe. Really, You Don't. Sam Sifton, founding editor of New York Times Cooking, makes cooking easy with this handy book of delicious dishes...

  • Knihaflexi vazba
    633 Kč
    Skladem 1 ks

The Meat Cookbook - Nichola Fletcher, Dorling Kindersley, 2021
The Meat Cookbook 
EN

From discovering why cuts matter to learning how to recognise top-quality meat, this is your one-stop, practical guide. It contains everything you've ever wanted to know about meat...

  • Knihapevná vazba
    631 Kč
    Více než 30 dní


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Zhluboka jsem se nadechla a naslouchala známému, chlubivému hlasu svého srdce. Já jsem, já jsem, já jsem.“

Pod skleněným zvonem - Sylvia Plath, 2018
Pod skleněným zvonem
Sylvia Plath