Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Americký milostný experiment - Elena Armas, Ikar CZ, 2024
Použité filtry
Zrušit filtry
Low Carb pečení - Diana Ruchser, Grada, 2022
Low Carb pečení

Je úplně jedno, z jakého důvodu jste se rozhodli stravovat podle zásad low carb nebo bez lepku – jestli kvůli zhubnutí, ze zdravotních důvodů nebo prostě jen proto, že vám to chutná – chleba a housek se určitě vzdáváte jen velmi neradi...

  • Knihabrožovaná vazba
    199 Kč
    Skladem 2 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    314 Kč
    Ihned ke stažení
  • Přečtenávýborný stav
    162 Kč
    Skladem
Další formáty

Téměř zapomenuté recepty 2 - Michaela Smolová, Grada, 2022
Téměř zapomenuté recepty 2

Ten čas jsme sami nezažili, ale přesto ho podvědomě důvěrně známe... z chutí, vůní, od babiček i ze starých knížek. Posaďme se spolu s autorkou a sběratelkou starých receptů Michaelou Smolovou ke kávičce a nechme se zanést do počátku minulého...

  • Knihapevná vazba
    374 Kč
    Do 4 – 8 dnů
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    382 Kč
    Ihned ke stažení

Z Radčina rodinného receptáře - Radka Vrzalová, Grada, 2022
Z Radčina rodinného receptáře

Přejete si vařit jednoduše a úsporně, a přesto sestavit vynikající bezlepkový jídelníček, na kterém si pochutná celá rodina? Již čtvrtá kniha známé české autorky bezlepkových kuchařek Radky Vrzalové vám přináší přes 60 osvědčených i úsporných rodinných...

  • Knihapevná vazba
    372 Kč
    Skladem 1 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    390 Kč
    Ihned ke stažení

Uzení, nakládání a konzervování masa - Bernhard Gahm, Grada, 2012
Uzení, nakládání a konzervování masa

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit...

  • Knihabrožovaná vazba
    201 Kč
    Skladem 3 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    212 Kč
    Ihned ke stažení
Uzení pro labužníky - Cosima Bellersen Quirini, Grada, 2017
Uzení pro labužníky

Uzení potravin má dlouhou tradici. Touto metodou se provádí aromatizace a prodloužení trvanlivosti nejen u klasických surovin, jako jsou maso a ryby, ale chuť se tak dá zjemnit rovněž u soli, vajec, chleba, ovoce, zeleniny, sýra, ořechů, bylinek...

  • Knihabrožovaná vazba
    204 Kč
    Skladem 2 ks

Vše o uzení - Vladimír Dyk, Grada, 2012
Vše o uzení

Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě...

  • Knihapevná vazba
    208 Kč
    Skladem 1 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    212 Kč
    Ihned ke stažení
  • Přečtenávýborný stav
    110 Kč
    Skladem
Další formáty

Fit recepty pro každého - Tereza Kalašová, Grada, 2021
Fit recepty pro každého

Kuchařka, která vás naučí zdravě vařit, ale hlavně zdravě jíst a vymanit se z koloběhu hubnutí a tloustnutí. Čeká na vás přes 130 originálních receptů různého zaměření, ze kterých si vybere opravdu každý, neboť odpovídají specifickým potřebám...

  • Knihapevná vazba
    99 Kč
    Skladem 1 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    254 Kč
    Ihned ke stažení

Udíme a grilujeme - Markus Kaufer, Grada, 2021
Udíme a grilujeme

Jen u málokteré volnočasové aktivity došlo u nás v posledních letech k tak razantnímu vývoji, jako je tomu u témat spojených s grilováním a barbecue. Vedle stále stoupajícího množství nově vznikajících metod a technik přípravy pokrmů a s tím...

  • Knihapevná vazba
    279 Kč
    Skladem 1 ks

Cukrářské zdobení - Klaudia Puchałka, Grada, 2023
Cukrářské zdobení

Jak z obyčejného dortu, koláče nebo buchty vyčarovat skutečné umělecké dílo? Jak ho ozdobit, aby každý sladký výtvor – i nenápadný muffinek – působil ještě chutněji? Podívejte se, jak úžasně lze dekorovat dorty, koláče, buchty a další dezerty...

  • Knihabrožovaná vazba
    334 Kč
    Skladem 2 ks
  • 339 Kč
    Ihned ke stažení

Plátky masa na 50 způsobů, Grada, 2007
Plátky masa na 50 způsobů

Vzhůru na maso! Pro všechny milovníky plátků masa je zde bohatá kořist. Nezáleží na tom, zda jde o řízky přírodní, obalované, s omáčkou nebo nakrájené a připravené na špíz, tolik možností dosud recepty na řízky nenabízely...

Šumavská kuchařka - Radek Pálka, Grada, 2022
Šumavská kuchařka

Vydejte se s Radkem Pálkou na procházku šumavskými hvozdy, plnými hub a borůvek, okolo zurčících vod, přes malebná údolí a pastviny. Čeká tam na vás houbová polévka, hovězí líčka na pivu, škvarkové brambory, marinovaný lín nebo sladký povidloň....

  • Knihapevná vazba
    327 Kč
    Skladem 1 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    339 Kč
    Ihned ke stažení

Biokuchařka - Thomas Thielemann, Grada, 2010
Biokuchařka

Thomas Thielemann, šéfkuchař ve "Wirtshaus zum Herrmannsdorfer Schweinsbräu" v Glonnu u Mnichova, představuje bohatství prosté, přírodní kuchyně na bázi biopotravin...

  • Knihapevná vazba
    94 Kč
    Skladem 1 ks
  • Přečtenávýborný stav
    44 Kč
    Skladem

Jihomoravská kuchařka - Radek Pálka, Grada, 2023
Jihomoravská kuchařka

Jihomoravský kraj se vyznačuje pestrou škálou lidových tradic, které daly vzniknout svérázné regionální gastronomii. Na osobitých rysech zdejší kuchyně se podílí především úrodnost kraje s dostatkem obilí, brambor, ovoce a také vína. Všední kuchyně...

  • Knihapevná vazba
    335 Kč
    Skladem 1 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    339 Kč
    Ihned ke stažení

Steaky, Grada, 2008
Steaky

Masíčko krátce opečené, obalované nebo grilované, pro všední den, pro hosty či pro přátele – na steacích, řízcích či kotletách si vždy pochutnáte a navíc dodají vašemu tělu důležité látky a vitaminy...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Grilování - Christoph Brand, Grada, 2017
Grilování

Grilování se stalo nedílnou součástí našeho volného času - doma, na chalupě, u babičky i na dovolené, s přáteli či rodinou - těšíme se na něj vždy. Vyzkoušejte recepty německého odborníka na grilování a gurmána Christopha Branda a jeho přátel na...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Grilování masa, ryb, zeleniny - Claudia Daiber, Grada, 2006
Grilování masa, ryb, zeleniny

V této knize naleznete více než 130 v praxi ověřených receptů na přípravu masa, ryb, vegetariánských jídel, příloh i omáček...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Klobásy, salámy, paštiky - Bernhard Gahm, Grada, 2007
Klobásy, salámy, paštiky

Práce na přípravě domácích masných výrobků vás bude nejen bavit, ale navíc budete mít jistotu, co do nich dáváte. A jak budou chutnat (nejen vám)!...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Udírny a uzení ryb - Egon Binder, Grada, 2011
Udírny a uzení ryb

Na správně vyuzené rybě si pochutnáte! Jaké ryby jsou vhodné k uzení? Můžu ryby udit i v kuchyni? Jak mám postavit zděnou udírnu? Na tyto a ještě mnohé další otázky vám odpoví tato kniha, jejímž autorem je Egon Binder...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Ryby a plody moře, Grada, 2008
Ryby a plody moře

Mimořádné pochoutky – ryby a dary moře – přijdou vždy k chuti a nadto jsou i zdravé. Moderní mladá kuchyně je kombinuje s pestrými saláty, křupavou zeleninou nebo lahodnými přílohami...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, zůstává očím neviditelné.“

Malý princ - Antoine de Saint-Exupéry, 2022
Malý princ
Antoine de Saint-Exupéry