Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Low Carb pečení
E-kniha

Chléb, housky, bagety

Inspirujte se mimořádnou kuchařskou knihou, která vám dokáže, že i v kuchyni s nízkým obsahem sacharidů a bez lepku se nemusíte vzdát chleba, housek ani jiného pečiva! Obložené... Číst víc

4,0 1 hodnocení
Nakladatel
Grada, 2022
Počet stran
144

Inspirujte se mimořádnou kuchařskou knihou, která vám dokáže, že i v kuchyni s nízkým obsahem sacharidů a bez lepku se nemusíte vzdát chleba, housek ani jiného pečiva! Obložené chlebíčky, chleba s máslem nebo čokoládové... Číst víc

  • PDF EPUB MOBI
  • Čeština

314 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Karin Lednická: Šikmý kostel: Třetí díl. Bílá vrána, 2024

Více o eknize

Inspirujte se mimořádnou kuchařskou knihou, která vám dokáže, že i v kuchyni s nízkým obsahem sacharidů a bez lepku se nemusíte vzdát chleba, housek ani jiného pečiva! Obložené chlebíčky, chleba s máslem nebo čokoládové houstičky – to vše a dalších více než 50 receptů najdete v naší kuchařce.
Číst víc
Počet stran
144
Rok vydání
2022
Naše katalogové číslo
1695027
Jazyk
čeština
Původ
Německo
Nakladatel
Grada
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,0 / 5

1 hodnocení

0
1
0
0
0

Jak se líbila e-kniha vám?

Čtenářské recenze

Eva
Neověřený nákup
26.7.2023
Názor na knihu Diany Ruchserovej
Mám celoživotné skúsenosti s diabetickou diétou. Napriek tomu som sa dala zlákať pútačom a cez internet som si objednala knihu. Po jej rozbalení a prebehnutí receptov by som týmto chcela konštatovať, že publikované recepty nemajú nič spoločné s racionálnou diétou. Pre diabetika je príjem tukov ešte dôležitejší ako príjem cukrov, ktorý sa drží pomocou inzulínu. V receptoch pani Diany je toľko tukov - smotany, že sa v nej dá utopiť. A tie nezmyselné múky!!! Úplná absurdita. To by som chcela vedieť, kde na Slovensku dostať takéto vymyslené druhy. Ale ak má niekto zbytočné peniaze a zbytočný čas na pečenie si na raňajky, nech sa páči. Ja som snáď ešte nikdy nebola tak sklamaná z kúpenej knihy. Eva
Počet hviezdičiek nevypĺňam - takú možnosť ani neuvádzate - nula bodov !
Číst víc
26.6.2022
Hoci knižka vyzerá nenápadne, nedajte sa oklamať vzhľadom. Vnútri sa, totiž, skrýva kľúč k vytúženému nízkosacharidovému pečeniu.

Úvodná časť je venovaná alfe a omege pečenia. Ani by ste neverili, aké rôzne druhy múk existujú a čo všetko sa dá z nich upiecť.
Know-how ako sa vyhnúť chybám pri pečení, či podnetné tipy a triky predstavujú neodmysliteľnú súčasť tejto knihy. Vás iba utvrdzujú v tom, že ste sa pri výbere tejto publikácie, nepomýlili.

Čo tak vyskúšať arašidový chlieb? Alebo by ste si radšej pochutnali na bylinkovom chlebe či sezamových krúžkoch? Recepty sú prehľadné, napísané so zrozumiteľným postupom, čo robí z tejto knižky úžasného pomocníka v kuchyni. A pri čokoládových rohlíčkoch či praclíkoch ste ako vo vytržení.
Obzeráte si tú knižku, tie úžasné recepty spolu s fotkami a už priam vidíte, ako si na tých dobrotách pochutnávate. Keby Vám ich tak ešte niekto pripravil, to by bolo, však?
Číst víc

Nakladatelství Grada

Číst víc

„Na ty, kteří jsou jiní, číhá nebezpečí za každým rohem.“