Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené...
-
Knihabrožovaná vazba278 KčSkladem 1 ks
Přejete si vařit jednoduše a úsporně, a přesto sestavit vynikající bezlepkový jídelníček, na kterém si pochutná celá rodina? Již čtvrtá kniha známé české autorky bezlepkových kuchařek Radky Vrzalové vám přináší přes 60 osvědčených i úsporných rodinných...
-
Knihapevná vazba372 KčSkladem 1 ks
Moučníky se staly neodmyslitelnou součástí naší kuchyně, která stále láká děti i dospělé. Sladká tečka je tradicí sahající hluboko do minulosti a labužníci si bez ní neumí představit žádnou oslavu ani běžný oběd. Avšak vzhledem k tomu, že se v současné...
-
142 KčSkladem 1 ks
Jen u málokteré volnočasové aktivity došlo u nás v posledních letech k tak razantnímu vývoji, jako je tomu u témat spojených s grilováním a barbecue. Vedle stále stoupajícího množství nově vznikajících metod a technik přípravy pokrmů a s tím...
-
Knihapevná vazba278 KčSkladem 1 ks
Zbylé přílohy, okrájené kousky zeleniny, přezrálé ovoce… Také si s nimi mnohdy nevíte rady, ale vyhodit je nechcete? To je dobře, protože i z těchto surovin můžete připravit spousty skvělých a chutných jídel! Přinášíme vám osmdesátku úžasných receptů..
-
Knihapevná vazba356 KčSkladem 1 ks
Renomovaný český autor, prof. Ing. Karel Kopec, DrSc., přináší současný pohled na nezastupitelný význam zeleniny pro zdravou výživu, v níž teprve komplexní masozeleninová strava s dostatečným zastoupením zeleniny jsou předpokladem zdraví...
-
Přečtenámírně opotřebovaná142 KčSkladem
Thomas Thielemann, šéfkuchař ve "Wirtshaus zum Herrmannsdorfer Schweinsbräu" v Glonnu u Mnichova, představuje bohatství prosté, přírodní kuchyně na bázi biopotravin...
-
Přečtenávýborný stav44 KčSkladem
Co má společného váš oblíbený farmářský sýr s kváskovým chlebem s křupavou kůrčičkou, sklenkou perlivého domácího zázvorového piva nebo miskou marinovaných oliv? Odpověď zní, že jde ve všech případech o produkty fermentace – procesu, jímž se s pomocí...
-
Knihapevná vazba389 KčSkladem 1 ks
Nalaďte svou chuť na jemné nuance pokrmů, zjistěte, že polévka dávno není „pouhou“ předehrou, že dezerty k životu nepotřebujeme, ale rozhodně je všichni chceme. A když hlavní jídlo, tak z čerstvých surovin. Ochutnávejte, zkoušejte a překvapujte své....
-
Přečtenávýborný stav149 KčSkladem
Vydejte se s Radkem Pálkou na procházku šumavskými hvozdy, plnými hub a borůvek, okolo zurčících vod, přes malebná údolí a pastviny. Čeká tam na vás houbová polévka, hovězí líčka na pivu, škvarkové brambory, marinovaný lín nebo sladký povidloň....
-
Knihapevná vazba327 KčSkladem 1 ks
Jak z obyčejného dortu, koláče nebo buchty vyčarovat skutečné umělecké dílo? Jak ho ozdobit, aby každý sladký výtvor – i nenápadný muffinek – působil ještě chutněji? Podívejte se, jak úžasně lze dekorovat dorty, koláče, buchty a další dezerty...
-
Knihabrožovaná vazba311 KčSkladem 2 ks
Kniha je určena všem nemocným celiakií a těm, kdo pro ně vaří.
-
Přečtenámírně opotřebovaná78 KčSkladem
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle