Seřadit
- Bestsellery
- Top hodnocení
- Novinky
- Nejdražší
- Nejlevnější
- Nejvyšší sleva
-
43 produktů
Je úplně jedno, z jakého důvodu jste se rozhodli stravovat podle zásad low carb nebo bez lepku – jestli kvůli zhubnutí, ze zdravotních důvodů nebo prostě jen proto, že vám to chutná – chleba a housek se určitě vzdáváte jen velmi neradi...
-
Knihabrožovaná vazba199 KčSkladem 2 ks
-
272 KčIhned ke stažení
-
Přečtenávýborný stav162 KčSkladem
Přejete si vařit jednoduše a úsporně, a přesto sestavit vynikající bezlepkový jídelníček, na kterém si pochutná celá rodina? Již čtvrtá kniha známé české autorky bezlepkových kuchařek Radky Vrzalové vám přináší přes 60 osvědčených i úsporných rodinných...
-
Knihapevná vazba372 KčSkladem 1 ks
-
339 KčIhned ke stažení
Ten čas jsme sami nezažili, ale přesto ho podvědomě důvěrně známe... z chutí, vůní, od babiček i ze starých knížek. Posaďme se spolu s autorkou a sběratelkou starých receptů Michaelou Smolovou ke kávičce a nechme se zanést do počátku minulého...
-
Knihapevná vazba374 KčDo 4 – 8 dnů
-
332 KčIhned ke stažení
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit...
-
Knihabrožovaná vazba201 KčSkladem 3 ks
-
212 KčIhned ke stažení
Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě...
Další formátyUzení potravin má dlouhou tradici. Touto metodou se provádí aromatizace a prodloužení trvanlivosti nejen u klasických surovin, jako jsou maso a ryby, ale chuť se tak dá zjemnit rovněž u soli, vajec, chleba, ovoce, zeleniny, sýra, ořechů, bylinek...
-
Knihabrožovaná vazba204 KčSkladem 2 ks
Moučníky se staly neodmyslitelnou součástí naší kuchyně, která stále láká děti i dospělé. Sladká tečka je tradicí sahající hluboko do minulosti a labužníci si bez ní neumí představit žádnou oslavu ani běžný oběd. Avšak vzhledem k tomu, že se v současné...
-
142 KčSkladem 1 ks
-
279 KčIhned ke stažení
-
Přečtenámírně opotřebovaná57 KčSkladem
Kuchařka, která vás naučí zdravě vařit, ale hlavně zdravě jíst a vymanit se z koloběhu hubnutí a tloustnutí. Čeká na vás přes 130 originálních receptů různého zaměření, ze kterých si vybere opravdu každý, neboť odpovídají specifickým potřebám...
-
Knihapevná vazba99 KčSkladem 1 ks
-
254 KčIhned ke stažení
Jedinečná kuchařka, v níž autorka zúročuje své celoživotní zkušenosti při přípravě nejrůznějších druhů moučníků, pečiva a cukroví. Představuje 8 základních těst spolu s vyzkoušenými a osvědčenými recepty, různé "fígle", které přináší dlouholetá praxe...
Jen u málokteré volnočasové aktivity došlo u nás v posledních letech k tak razantnímu vývoji, jako je tomu u témat spojených s grilováním a barbecue. Vedle stále stoupajícího množství nově vznikajících metod a technik přípravy pokrmů a s tím...
-
Knihapevná vazba279 KčSkladem 1 ks
Vzhůru na maso! Pro všechny milovníky plátků masa je zde bohatá kořist. Nezáleží na tom, zda jde o řízky přírodní, obalované, s omáčkou nebo nakrájené a připravené na špíz, tolik možností dosud recepty na řízky nenabízely...
Jak z obyčejného dortu, koláče nebo buchty vyčarovat skutečné umělecké dílo? Jak ho ozdobit, aby každý sladký výtvor – i nenápadný muffinek – působil ještě chutněji? Podívejte se, jak úžasně lze dekorovat dorty, koláče, buchty a další dezerty...
Nalaďte svou chuť na jemné nuance pokrmů, zjistěte, že polévka dávno není „pouhou“ předehrou, že dezerty k životu nepotřebujeme, ale rozhodně je všichni chceme. A když hlavní jídlo, tak z čerstvých surovin. Ochutnávejte, zkoušejte a překvapujte své....
Další formátyVydejte se s Radkem Pálkou na procházku šumavskými hvozdy, plnými hub a borůvek, okolo zurčících vod, přes malebná údolí a pastviny. Čeká tam na vás houbová polévka, hovězí líčka na pivu, škvarkové brambory, marinovaný lín nebo sladký povidloň....
-
Knihapevná vazba327 KčSkladem 1 ks
-
293 KčIhned ke stažení
Thomas Thielemann, šéfkuchař ve "Wirtshaus zum Herrmannsdorfer Schweinsbräu" v Glonnu u Mnichova, představuje bohatství prosté, přírodní kuchyně na bázi biopotravin...
Jihomoravský kraj se vyznačuje pestrou škálou lidových tradic, které daly vzniknout svérázné regionální gastronomii. Na osobitých rysech zdejší kuchyně se podílí především úrodnost kraje s dostatkem obilí, brambor, ovoce a také vína. Všední kuchyně...
-
Knihapevná vazba335 KčSkladem 1 ks
-
293 KčIhned ke stažení
Masíčko krátce opečené, obalované nebo grilované, pro všední den, pro hosty či pro přátele – na steacích, řízcích či kotletách si vždy pochutnáte a navíc dodají vašemu tělu důležité látky a vitaminy...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Grilování se stalo nedílnou součástí našeho volného času - doma, na chalupě, u babičky i na dovolené, s přáteli či rodinou - těšíme se na něj vždy. Vyzkoušejte recepty německého odborníka na grilování a gurmána Christopha Branda a jeho přátel na...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
V této knize naleznete více než 130 v praxi ověřených receptů na přípravu masa, ryb, vegetariánských jídel, příloh i omáček...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle