Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Spalující bůh - R.F. Kuang, Host, 2024

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Úprava jídla
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Série
Vazba
Formát
Barva obálky
Použité filtry
Zrušit filtry
Sladce, slaně, boubelatě - Martina Kynstlerová, Došel karamel, 2022
Sladce, slaně, boubelatě

Veselá, ukecaná, poctivá a boubelatá. Martinu Kynstlerovou, vítězku populární soutěže, jste v televizi nemohli přehlédnout. A tak jako se Martina ráda směje, se stejným nadšením se vrhá do nových i vyzkoušených receptů...

  • Přečtenávýborný stav
    219 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    289 Kč
    Skladem 1 ks

Recepty CVR 1 Jar/Leto, Centrum vzdelávania rodiny, 2021
Recepty CVR 1 Jar/Leto 
SK

Predstavujeme vám prvú knihu receptov z úspešného YouTube kanálu Recepty CVR (Centrum Vzdelávania Rodiny). V knihe nájdete 150 chutných a zdravých vegetariánskych receptov na jar a leto, zoradených do 10 častí podľa druhu jedla, vrátane...

  • Knihapevná vazba
    553 Kč
    Do 3 – 4 dnů

Provence. Škola provensálské kuchyně - Gui Gedda, Marie-Pierre Moine, Slovart CZ, 2021
Provence. Škola provensálské kuchyně

Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně...

  • Knihapevná vazba
    338 Kč
    Skladem 2 ks

Nová kuchárska kniha - Terézia Vansová, Tatran, 2022
Nová kuchárska kniha 
SK

Každá doba má svoju kuchársku knihu. A každá kuchárska kniha nám vie okrem receptov prezradiť ešte niečo navyše: esenciu doby, malú ochutnávku bežného života, ľudský pohľad na svet: čo je pre súčasníka dôležité, čím sa musí denno-denne pri príprave...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    517 Kč
    Skladem > 5 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    499 Kč
    Ihned ke stažení

Pečie celé Slovensko 2, Media RTVS, 2023
Pečie celé Slovensko 2 
SK

Druhá séria relácie Pečie celé Slovensko, ktorú RTVS vysielala od októbra 2022, si opäť získala mimoriadny úspech a sledovanosť. Dvanásť amatérskych pekárov a pekárok nielen súťažilo v pečení sladkých a slaných pochúťok, ale...

  • Knihapevná vazba
    567 Kč
    Skladem > 5 ks

Sladké hříchy - Jitka Charyparová, Lirego, 2023
Sladké hříchy

Sladké hříchy – svérázný průvodce světem sladkostí, nabízí širokou paletu receptů a technik ze všech koutů světa...

  • Knihapevná vazba
    351 Kč
    Do 3 – 5 dnů

Recept na oslavu - Michaela Rau, CPRESS, 2024
Recept na oslavu

Všichni rádi slavíme, ale jak ze setkání s přáteli a rodinou udělat skutečně výjimečné chvíle? S tím vám pomůže stylové pohoštění, které pod vedením food blogerky Michaely Rau připravíte raz dva. V její kuchařce najdete...

  • Knihapevná vazba
    399 Kč
    Do 3 – 5 dnů
  • 349 Kč
    Ihned ke stažení

Ruce v mouce - Iva Trhoňová, CPRESS, 2017
 
Ruce v mouce - Iva Trhoňová, CPRESS, 2022
Ruce v mouce

Připravit domácí pečivo není složitá věc. Nechte se autorkou provést světem pečení z kvásku i z droždí. V knize najdete všechny potřebné informace: Jak si připravit kvásek, jak se o něj starat, jaké pomůcky a suroviny k pečení použít. Inspirujte se...

  • Knihapevná vazba
    299 Kč
    Do 3 – 5 dnů
  • 249 Kč
    Ihned ke stažení
100 úžasných chlebů - Paul Hollywood, Esence, 2023
100 úžasných chlebů

Chléb je pro mnoho lidí základní potravina, po které dennodenně sahají takřka automaticky. Světoznámý pekař Paul Hollywood věří, že pokud si zvládnete chléb připravit doma a zažijete všechny fáze jeho výroby, od zaboření rukou...

  • Knihapevná vazba
    319 Kč
    Skladem 2 ks

Klasická italská kuchyně - Marcella Hazan, Esence, 2023
Klasická italská kuchyně

Po třiceti letech vychází druhé české vydání této legendární kuchařky. Nejen u nás, ale po celém světě je tato kniha nazývána biblí italské kuchyně. Vznikla aktualizací starých osvědčených postupů a chutí. Je pojata jako klasická kuchařka určená...

  • Knihapevná vazba
    559 Kč
    Skladem 4 ks
  • E-knihaEPUBMOBI
    537 Kč
    Ihned ke stažení
French Boulangerie, Flammarion, 2024
French Boulangerie 
EN

A complete baking course from the world-renowned professional culinary school École Ferrandi, dubbed the “Harvard of gastronomy” by Le Monde newspaper...

  • Knihapevná vazba
    841 Kč
    Skladem 2 ks

Modernist Bread at Home - Nathan Myhrvold, Francisco Migoya, The Cooking Lab, 2024
Modernist Bread at Home 
EN

Modernist Bread at Home is an indispensable cookbook for anyone who is passionate about making homemade bread. Created by the same team behind the award-winning Modernist Bread...

  • Knihapevná vazba
    3 110 Kč
    Skladem 1 ks

Super jednoduše - Zdeněk Pohlreich, Sevruga, 2020
Super jednoduše

Pár obyčejných surovin, jednoduchý postup a na stole super jídlo. O nic jiného v této kuchařce nejde. Žádná nukleární věda a žádné složitosti. Připravit si něco k jídlu díky této kuchařce zvládne kdokoliv a jídla...

  • Knihapevná vazba
    447 Kč
    Skladem 1 ks

Pečie celé Slovensko 
SK

Celosvetovo obľúbená šou, ktorá sa vysielala vo viac ako 30 krajinách, dorazila vďaka RTVS aj na Slovensko. Relácia Pečie celé Slovensko si v roku 2021 získala pozornosť a srdcia tisícov divákov a diváčok, ktorí držali palce ...

  • 519 Kč
    Ihned ke stažení


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Líbaná ústa ničeho nepozbývají, ale obnovují se jako luna.“

Dekameron - Giovanni Boccaccio, 2014
Dekameron
Giovanni Boccaccio