Přeskočit na hlavní obsah
Lovec draků - Khaled Hosseini, Argo, 2024
Jozef Karika: Černý rok. Argo, 2024

Zúžit výběr

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Úprava jídla
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Série
Edice
Další možnosti
Vazba
Formát
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Jablka a hrušky, BURDA Media 2000, 2024
Novinka
Jablka a hrušky

Známé pořekadlo praví, že jablka se nemají míchat s hruškami. Časopis Apetit ale přesně to udělal a vyšla z toho nápaditá kuchařka Jablka a hrušky, která je plná sladkých i slaných receptů z nejoblíbenějšího ovoce. V knize najdete více než 100....

  • Knihapevná vazba
    379 Kč
    Skladem 5 ks

Domácí špajzka - Kamila Procházková, CPRESS, 2019
Domácí špajzka

Urodila se vám letos na zahrádce hromada ovoce, zeleniny a bylinek či jste si přinesli z lesa velký košík hub a potřebujete celou sklizeň rychle zpracovat? Tento praktický průvodce domácí konzervací vám poskytne nejen přínosné informace o základních...

  • Knihapevná vazba
    288 Kč
    Skladem 1 ks
  • 279 Kč
    Ihned ke stažení

Zavařování - kuchařka z edice Apetit (16) - Katka Švejdová, BURDA, 2014
Zavařování - kuchařka z edice Apetit (16)

Domácí je nejlepší! Jahodový džem, švestková povidla, sladkokyselé okurky, ale třeba i nakládaný hermelín nebo utopence - to všechno si nyní můžete snadno a rychle připravit doma...

  • Knihapevná vazba
    320 Kč
    Skladem 1 ks
  • Přečtenávýborný stav
    114 Kč
    Skladem

Ovocné kultury - Jaroslav Hlušek, Profi Press, 2018
Ovocné kultury

Ovoce je důležitou složkou zdravé a vyvážené stravy. Lekářské studie prokázaly, že vysoká spotřeba ovoce je spojena s nižším rizikem chronických chorob. Intenzivní ovocnářská výroba je značně...

  • Knihapevná vazba
    583 Kč
    Skladem 1 ks
Zavařujeme a nakládáme podle vyzkoušených receptů - Alena Doležalová, Dona, 2023
Zavařujeme a nakládáme podle vyzkoušených receptů

Ucelený soubor receptů na domácí zavařování a nakládání ovoce, zeleniny, hub, masa a hotových pokrmů. Jsou to jak léty prověřené recepty našich babiček, tak i recepty moderní, které získávají stále větší oblibu....

  • Knihabrožovaná vazba
    268 Kč
    Skladem 2 ks

Sklenice plné dobrot - Kasia Marciniewicz, Bookmedia, 2018
Sklenice plné dobrot

Místo do obchodu zajděte do spíže. Vytvořit chuťově umělecké dílo v zavařovací sklenici je snadné a především vynikající! Nahlédněte s námi do tajů zavařování a připravte si zlaté mirabelky, tymiánové meruňky, nakládané...


Zavařujeme jinak, Rebo, 2007
Zavařujeme jinak

Ovocné marmelády, jemné želé, pikantní čatní či jiné zavařené pochoutky chutnají vždy lépe, když si je připravíte sami. V této knize naleznete spoustu zajímavých receptů i rafinovaných nápadů, s nimiž tyto dobroty snadno vytvoříte...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    70 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Jahody - kuchařka z edice Apetit, BURDA Media 2000, 2022
Jahody - kuchařka z edice Apetit

Nová kuchařka z edice Apetit - Jahody je ódou na naše nejoblíbenější letní ovoce. Voňavé sladké jahody jsme nechali zazářit ve více než 130 receptech a tipech. Jahody jsou zkrátka... Jahody jsou zkrátka božské. Omamně voní, jsou šťavnaté, sladké a ná

  • Knihapevná vazba
    319 Kč
    Skladem 2 ks

Skladování ovoce v řízené atmosféře - Jan Goliáš, Brázda, 2011
Skladování ovoce v řízené atmosféře

První česká příručka o nových technologiích skladování ovoce. Výklad se opírá o znalost fyziologických změn ve skladovaných plodech a je zaměřen na praktická hlediska uchovávání hlavních ovocných druhů...

  • Knihapevná vazba
    169 Kč
    Skladem 1 ks

Malá škola zavařování, Ikar CZ, 2014
Malá škola zavařování

Malá škola zavařování ukáže, jak zavařovat, mrazit, sušit a nakládat ovoce, zeleninu i maso, jak připravit čatní, marmelády, ovocné krémy, rosoly, želé či alkoholické nápoje, jak nakládat ryby nebo připravit úžasnou šunku...

Nakládačka na věčné časy - Daniela Turecká, Esence, 2017
Nakládačka na věčné časy

Ať už býváte občas naložení všelijak, mít v lednici zásobu naložených dobrot se vždycky vyplatí. Nakládané dobroty do sklenic uzavřené jsou gró této netradiční kuchařky. Sýry, uzeniny, zelenina či bylinky dokážou dodat...


Fermentace - Holly Davis, Grada, 2021
Fermentace

Co má společného váš oblíbený farmářský sýr s kváskovým chlebem s křupavou kůrčičkou, sklenkou perlivého domácího zázvorového piva nebo miskou marinovaných oliv? Odpověď zní, že jde ve všech případech o produkty fermentace – procesu, jímž se s pomocí...

  • Knihapevná vazba
    382 Kč
    Do 4 – 7 dnů
  • 383 Kč
    Ihned ke stažení


Konzervujeme po celý rok - Heinz K. Gans, Computer Press, 2011
Konzervujeme po celý rok

Konzervování potravin, ať už je to zavařování ovoce a zeleniny, nakládání hub do oleje či uzení masa, neztratilo ani v době supermarketů nic ze svého kouzla. Naopak! Úrodu z naší zahrádky nebo zakoupené potraviny uchováme dlouho čerstvé a jejich chuť...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Zavařujeme ovoce a zeleninu - Jaroslav Vašák, Cesty, 2001
Zavařujeme ovoce a zeleninu

Různé způsoby konzervace ovoce a zeleniny - sušení, zmrazování, sterilování a konzervování. Recepty vhodné i pro diabetiky. Obsahuje návody i na konzervování masa a hotových jídel...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Domáce marmelády a zaváraniny - Kolektív autorov, Foni book, 2015
Domáce marmelády a zaváraniny 
SK
  • Autorský kolektiv

Zaváranie je jednou z najdôležitejších zastávok slnečného obdobia, vďaka ktorej si môžeme na police našej komory vyčarovať skutočné pklady a v pochmúrnych zimných dňoch si nimi môžeme za okamih pripomenúť všetky chute a vône leta...

  • Přečtenávýborný stav
    55 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    139 Kč
    Do 13 – 18 dnů


Konzervujeme ovocie a zeleninu - Eva Paulovičová, Knižné centrum, 2006
Konzervujeme ovocie a zeleninu 
SK

Spôsoby konzervovania ovocia a zeleniny uprednostňujú záhradkári, ale často ovocie a zeleninu aj kupujeme a zavárame doma. Snažíme sa tak v zimných mesiacoch využiť plody leta a spestriť náš jedálny lístok...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    78 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Kuchařka - Konzervujeme ovoce, zeleninu, houby, maso - Kolektiv autorů, Dona, 1998
Kuchařka - Konzervujeme ovoce, zeleninu, houby, maso
  • Autorský kolektiv

Recepty pro domácí konzervování ovoce a zeleniny a na přípravu jídel z konzervovaných surovin. (2. vydání)

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Darčeky z kuchyne, Slovart Print
Darčeky z kuchyne 
SK

Zaváranie, nakladanie, marinovanie ...staré kulinárske umenie, ktorému sa dá ľahko naučiť. Vďaka nemu sa môžeme po celý rok tešiť z voňavých, vlastnoručne vyrobených pochúťok...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    105 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, zůstává očím neviditelné.“

Malý princ - Antoine de Saint-Exupéry, 2022
Malý princ
  • Antoine de Saint-Exupéry