Kuchařky
In The Art and Craft of Chocolate, world-renowned chocolate maker Nathan Hodge takes you on a grand tour of chocolate—from its processing, history, and trade to how it's made, bean to bar. The book includes the basic principles of chocolate-making ...
-
Knihaflexi vazba542 KčSkladem 1 ks
From the Subtle Asian Baking community comes, Modern Asian Baking at Home, must-have recipes for beloved sweet and savory treats found across Asia...
-
Knihapevná vazba564 KčVíce než 30 dní
Dessert can consist of more than just fruit on a raw food diet. Without the flour, sugar, butter, and cream used in traditional desserts, what is a raw foodist to do? "Sweetly Raw Desserts" will show you everything you need to know ...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle