Seřadit
- Bestsellery
- Top hodnocení
- Novinky
- Nejdražší
- Nejlevnější
- Nejvyšší sleva
-
24 produktů
Pavel Maurer, přezdívaný také Český Michelin, je výraznou osobností české gastronomické scény. Ovšem ne v roli kuchaře. O jídle přemýšlí, píše, čte, ochutnává ho a hodnotí. Krátké glosy, původně odvysílané na vlnách Českého rozhlasu, jsou rozděleny do...
-
Knihapevná vazba226 KčDo 4 – 6 dnů
Jsou výživné, dají se zařadit do jídelníčku při redukci váhy, rychle je připravíte, jsou levné a přirozeně léčí. Kniha má svou duši, ze které se linou vůně a dobré recepty na 80 léčivých polévek, které do vás doslova...
-
Knihapevná vazba284 KčDo 3 – 6 dnů
Tolik nasbíraných receptů, ale nevíte, kam s nimi? Zapište je na jedno místo a vytvořte si tak vlastní kuchařskou bibli plnou nejlahodnějších pokrmů. Prostor pro zapsání až 100 receptů, kniha hostů i gastronomické výzvy pro objevování nových chutí...
-
462 KčSkladem 1 ks
Máte v zahradě nebo za plotem kopřivy? Neproklínejte je a buďte naopak rádi! Naši předkové to věděli už od nepaměti a odborné studie to potvrzují – tenhle mnohdy nenáviděný pálivý plevel má blahodárné účinky téměř na...
-
280 KčIhned ke stažení
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Kulinární monografie o jedné rostlině, a zejména o jejím uplatnění v kuchyni, představuje dvacet receptů sestavených vždy pro celé menu, od polévky a salátu přes hlavní chod a dezert, včetně návodů na slané i...
-
Knihapevná vazba200 KčVíce než 30 dní
Marihuana je po tisíce let ceněna pro svou schopnost přetvořit běžné zážitky na hluboké. Z tohoto důvodu představuje pro mnohé kuřáky podstatu povýšení smyslového vnímání. Přesto nesmíme zapomínat ani na její staronové využití jakožto byliny, která...
-
Knihabrožovaná vazba236 KčSkladem 1 ks
Masterchefové Jan Punčochář, Marek Fichtner nebo sympatický šéfkuchař a automobilový závodník Filip Sajler, průkopnice biopotravin Hana Zemanová a další kulinářské celebrity. Ti všichni s dospívající Emmou vymysleli báječná menu, která zvládne i...
Co dělá dobré víno dobrým vínem? Je to klima? Odrůda? Um a zkušenost vinaře? Kritička vín Jancis Robinson udělá znalce vína z každého. Naučí vás poznávat vína podle odrůdy, barvy a chutí, lahve, etikety, párovat vína s pokrmy...
-
152 KčIhned ke stažení
V této kuchařce se autorka věnuje pokrmům, které má ona sama nejraději, píše o surovinách, které je vhodné zařadit do jídelníčku, hodně se zajímá o zeleninu a pokrmy z ní. Především však autorka zdůrazňuje jak je důležité si ...
-
Knihapevná vazba399 KčDo 3 – 6 dnů
Už jste někdy zkusili upéct sušenky, cukroví nebo moučníky s přidáním bylinek? Tato kombinace je totiž výborná! Autorka představuje mnoho zajímavých a jednoduchých receptů na pečení s čerstvými nebo sušenými bylinkami. Recepty tak lze připravit po celý...
-
Knihabrožovaná vazba94 KčSkladem 1 ks
Název a podtitul říká o této knize téměř vše. Najdeme v ní recepty, které se tradují v nejslavnější reggea rodině u Marleových. Jsou rozděleny do přehledných kapitol (maso, dezerty apod.) a bohatě doplněny fotografiemi. V téhle knize najdete nejenom...
-
Knihapevná vazba179 KčVíce než 30 dní
Bílkoviny vedou ! Ať už s veganským, nebo jiným bezmasým jídelníčkem začínáte a zajímá vás, odkud budete čerpat bílkoviny, či rostlinnou stravu jíte už léta a chcete zvýšit příjem bílkovin pro lepší kondici a zdraví, tato...
-
Knihabrožovaná vazba358 KčSkladem 1 ks
Superpotraviny jsou všude okolo nás. Jestli jste si doposud mysleli, že pocházejí jen ze vzdálených zemí jako chia semínka nebo goji, můžete to nyní přehodnotit: rostlinné energetické balíčky pro detoxikaci a anti-aging, posílení...
-
Knihapevná vazba255 KčDo 9 – 10 dnů
Přehled nejznámějších aperitivů a digestivů s obrázky...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
V knize bylinářky Simony Procházkové- LÉČIVÁ SÍLA ČERSTVÉHO KOŘENÍ najdeme hlavně praktické recepty na zpracování a užívání koření z čerstvých bylinek.
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Květinová kuchařka vás seznámí s jednotlivými rostlinami, poradí, kdy, kde a jak je sbírat, představí vynikající, inspirativní a přesto velmi jednoduché recepty, které hrají barvami nejen jedlých květů. Kniha je přehledně rozdělena do ročního období...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Tolik nasbíraných receptů, ale nevíte, kam s nimi? Zapište je na jedno místo a vytvořte si tak vlastní kuchařskou bibli plnou nejlahodnějších pokrmů. Prostor pro zapsání až 100 receptů, kniha hostů i gastronomické výzvy pro objevování...
-
Vyprodané
Podrobný průvodce, jak najít, připravit a uschovat na sto padesát přírodních druhů - lahůdek - z volně rostoucích bylin, které lidé obecně považují za tzv. plevel...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Vše, co potřebujete vědět o bylinkách a jejich zpracování. Zahradních i volně rostoucích. Jejich popisy, léčivé či chuťové vlastnosti, požadavky potřebné k růstu. Kdo chce mít své vlastní bylinky po ruce, a má balkon, zahrádku, či alespoň vhodné...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Velká kniha o bylinkách byla hit. V nové publikaci nabízí Jekka McVicarová 250 originálních receptů, v nichž používá na 50 nejlepších čerstvých bylinek. Jakmile zařadíte bylinky do každodenního vaření, jídlo bude chutnější...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle