Přeskočit na hlavní obsah
Lovec draků - Khaled Hosseini, Argo, 2024
Předpredaj spuštěn - Pokračování megahitu Čtvrté křídlo je tu!

Zúžit výběr

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Úprava jídla
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Série
Vazba
Barva obálky
Použité filtry
Zrušit filtry
Síla přírodní fermentace - Sandor Katz, Alferia, 2020
Novinka
Síla přírodní fermentace

Nové, vázané vydání oblíbené knihy, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin vás zavede do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla...

  • Knihapevná vazba
    317 Kč
    Skladem 2 ks

Pomazánky na pohoštění (16), EX book, 2016
Pomazánky na pohoštění (16)

Recepty od babičky s fotopostupem...


Fermentujeme se Superkvašáky - Eva Horáčková, CPRESS, 2021
Novinka
Fermentujeme se Superkvašáky

Tato knížka je pro všechny, kteří se zajímají o své zdraví a chtějí si obohatit jídelníček o výživné a chutné fermentované potraviny – ať už vlastnoručně vyrobené, anebo kupované. Dozvíte se v ní spoustu zajímavých informací, praktických...

  • Knihapevná vazba
    259 Kč
    Více než 30 dní

Grilování a saláty na léto - Jacqueline Bellefontaineová, Slovart CZ, 2007
Grilování a saláty na léto

Tato inspirativní kuchařka obsahuje 120 zajímavých receptů na grilované pokrmy a saláty. Je rozdělena do kapitol zaměřených na ryby a plody moře, drůbež, maso, zeleninu, saláty a dezerty...

Saláty a pomazánky - Šárka Vaiglová, Ilona Bauerová, Amipa, 2006
Saláty a pomazánky

Různé saláty a pomazánky od A(nglické rybí pomazánky) po Z(elný salát)...



Tapas, Ikar, 2007
Tapas 
SK

Tapas sú chuťovky, ktoré sa s obľubou konzumujú nielen v ich domovine – Španielsku – k vínu, pivu alebo sherry. Drobné lahôdky z rôznych druhov mäsa a rýb, zeleniny a vajec sa dajú vyčariť rýchlo a jednoducho.


Zelená kuchárka - Katarína Olejárová, MAFRA Slovakia, 2024
Novinka
Zelená kuchárka 
SK

Prečo jesť viac rastlinných potravín a obmedziť konzumáciu mäsa? Keď svoj jedálniček zameriame na rastlinnú stravu, čoskoro pocítime nárast energie, zlepší sa nám trávenie a budeme sa cítiť oveľa lepšie a ľahšie...

  • Knihabrožovaná vazba
    397 Kč
    -5 %
    Skladem 1 ks

Preserving - Ginette Mathiot, Phaidon, 2015
Preserving 
EN

Classic French preserving techniques updated for a modern audience. Preserve fruit, vegetables, meat and fish with a beautifully illustrated guide from France's favorite food author. Enjoy local, fresh, organic food throughout the year...

  • Knihapevná vazba
    565 Kč
    Skladem 1 ks


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Otče náš, jenž jsi na nebesích, co tam pořád v tom nebi děláš, slez už konečně a buď tady se mnou dole.“

Neděle odpoledne - Viktorie Hanišová, 2022
Neděle odpoledne
  • Viktorie Hanišová