Z kolekce Co čte František Skopec - Knižní tipy kuchařky
Použité filtry
Zrušit filtry
Food
EN
The History of Taste
Surveys the history of changing tastes in food and fine dining – what was available for people to eat, and how it was prepared and served – from prehistory to the present day...
-
Knihabrožovaná vazba343 KčSkladem 1 ksTuto knihu máme sice aktuálně na skladě, zbývají ale už jen poslední kusy. Pokud ji chcete rychle, pospěšte si! Dodání dalších může trvat déle, obvykle do 32 dní.
On Food and Cooking
EN
An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture
McGEE ON FOOD AND COOKING is a masterpiece of gastronomic writing; a rich, addictive blend of chemistry, history and anecdote that no self-respecting foodie or cook can afford to be without. McGEE ON FOOD AND COOKING ...
-
Knihapevná vazba1 555 KčVíce než 30 dníTento produkt je na objednávku a jeho dodání může trvat i více než 30 dnů. Uděláme ale všechno pro to, abychom vaši objednávku odeslali co nejdříve a o její cestě vás budeme včas informovat.