Martinus Knižní putování - Zapoj se do najoblíbenější knižní hry, vyhraj skvělé ceny a více času na čtení
Kniha: On Food and Cooking (Harold McGee)

1 554 Kč

Přidejte do košíku a poštovné máte zdarma :)

Přečtete na zařízeních:

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?
Kniha: On Food and Cooking (Harold McGee)
Kniha: On Food and Cooking (Harold McGee)

On Food and Cooking

An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture

McGEE ON FOOD AND COOKING is a masterpiece of gastronomic writing; a rich, addictive blend of chemistry, history and anecdote that no self-respecting foodie or cook can afford... Číst víc

Nakladatel
Hodder and Stoughton, 2004
Počet stran
896

McGEE ON FOOD AND COOKING is a masterpiece of gastronomic writing; a rich, addictive blend of chemistry, history and anecdote that no self-respecting foodie or cook can afford to be without. McGEE ON FOOD AND COOKING ... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Angličtina

1 554 Kč

Tento produkt je na objednávku a jeho dodání může trvat i více než 30 dnů. Uděláme ale všechno pro to, abychom vaši objednávku odeslali co nejdříve a o její cestě vás budeme včas informovat.
Sledovať dostupnosť

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat knihy na Martinus.cz?

  • Magazín Knihy roku ke každému nákupu
  • Knihomolská záložka ke každému nákupu
  • Více než 9 000 výdejních míst

Naši skřítci doporučují

Více z kolekce

Co čte František Skopec

Freida McFadden - Od autorky bestselleru Pomocnice
Kniha: On Food and Cooking (Harold McGee)
1 554 Kč

Více o knize

McGEE ON FOOD AND COOKING is a masterpiece of gastronomic writing; a rich, addictive blend of chemistry, history and anecdote that no self-respecting foodie or cook can afford to be without. McGEE ON FOOD AND COOKING renders the everyday miracles of the kitchen wondrous and fascinating, shedding light on questions that have puzzled generations of cooks. If you've ever wondered why fish goes off quicker than meat; how to tell stale eggs from fresh ones; why you're supposed to leave pancake batter to rest; how it is that cheese can possibly have so many different permutations of flavour and texture; why chopping onions makes you cry; about the health benefits of chocolate and alcohol; why Jerusalem artichokes make you fart; or even how to avoid poisoning your guests - then this is the book for you.

With the enlightenment it brings, you may find yourself emerging from the culinary dark ages. Harold McGee's original ON FOOD AND COOKING was acclaimed as a masterpiece on both sides of the Atlantic, and won the 1986 Andre Simon Food Book of the Year. Now completely rewritten for a new generation, reflecting the seismic shifts in science and upsurge in home cooking over the past two decades, this new book will amaze all those who love food.
Naše katalogové číslo
165028
Počet stran
896
Vazba
pevná vazba
Rozměr
162×240 mm
Hmotnost
1835 g
ISBN
9780340831496
Rok vydání
2004
Jazyk
angličtina
Nakladatel
Hodder and Stoughton
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

Otče náš, jenž jsi na nebesích, co tam pořád v tom nebi děláš, slez už konečně a buď tady se mnou dole.
Kniha: Neděle odpoledne (Viktorie Hanišová)
Neděle odpoledne
  • Viktorie Hanišová