Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
On Food and Cooking - Harold McGee, Hodder and Stoughton, 2004

1 248 Kč

Přidejte do košíku a poštovné máte zdarma :)
On Food and Cooking - Harold McGee, Hodder and Stoughton, 2004
On Food and Cooking - Harold McGee, Hodder and Stoughton, 2004

On Food and Cooking

An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture

McGEE ON FOOD AND COOKING is a masterpiece of gastronomic writing; a rich, addictive blend of chemistry, history and anecdote that no self-respecting foodie or cook can afford... Číst víc

Nakladatel
Hodder and Stoughton, 2004
Počet stran
896

McGEE ON FOOD AND COOKING is a masterpiece of gastronomic writing; a rich, addictive blend of chemistry, history and anecdote that no self-respecting foodie or cook can afford to be without. McGEE ON FOOD AND COOKING ... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Angličtina

1 248 Kč

Vydavatelem doporučená cena: 1 636 Kč
Na objednávku
Dodání může trvat více než 30 dní

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Na ledě - Hannah Grace, Ikar CZ, 2024
On Food and Cooking - Harold McGee, Hodder and Stoughton, 2004
1 248 Kč

Více o knize

McGEE ON FOOD AND COOKING is a masterpiece of gastronomic writing; a rich, addictive blend of chemistry, history and anecdote that no self-respecting foodie or cook can afford to be without. McGEE ON FOOD AND COOKING renders the everyday miracles of the kitchen wondrous and fascinating, shedding light on questions that have puzzled generations of cooks. If you've ever wondered why fish goes off quicker than meat; how to tell stale eggs from fresh ones; why you're supposed to leave pancake batter to rest; how it is that cheese can possibly have so many different permutations of flavour and texture; why chopping onions makes you cry; about the health benefits of chocolate and alcohol; why Jerusalem artichokes make you fart; or even how to avoid poisoning your guests - then this is the book for you.

With the enlightenment it brings, you may find yourself emerging from the culinary dark ages. Harold McGee's original ON FOOD AND COOKING was acclaimed as a masterpiece on both sides of the Atlantic, and won the 1986 Andre Simon Food Book of the Year. Now completely rewritten for a new generation, reflecting the seismic shifts in science and upsurge in home cooking over the past two decades, this new book will amaze all those who love food.
Číst víc
Počet stran
896
Vazba
pevná vazba
Rozměr
162×240 mm
Hmotnost
1835 g
ISBN
9780340831496
Rok vydání
2004
Naše katalogové číslo
165028
Jazyk
angličtina
Nakladatel
Hodder and Stoughton
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, zůstává očím neviditelné.“

Malý princ - Antoine de Saint-Exupéry, 2022
Malý princ
Antoine de Saint-Exupéry