Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?
Praktický průvodce, Kód sebevědomé ženy, Paula Weber, First Class Agency s.r.o., 2025, Chci si přečíst

Knihy o mikrobiologii, genetice a biochemii

Zúžit výběr

Použité filtry
Zrušit filtry
Kniha: Zloženie potravín a potravinových surovín (Anna Sobeková, Judit Süli, Tatiana Hrušková a Zuzana Bujdošová)
Zloženie potravín a potravinových surovín 
SK

Potraviny sú zložité systémy tvorené veľkým počtom chemických zlúčenín s rôznymi vlastnosťami. Pri ich spracovaní, úprave a skladovaní dochádza k viacerým biochemickým, chemickým a fyzikálnym zmenám. Znalosť týchto procesov umožňuje...

  • Knihapevná vazba
    1 115 Kč
    Skladem 2 ks
    Tuto knihu máme sice aktuálně na skladě, zbývají ale už jen poslední kusy. Pokud ji chcete rychle, pospěšte si! Dodání dalších může trvat déle, obvykle do tří dní.


Správné chápání nějaké věci a nepochopení téže věci se vzájemně zcela nevylučují.
Kniha: Proces (Franz Kafka)
Proces
  • Franz Kafka