Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Host - B.A. Paris, Motto, 2024

Populární naučné z kategorie v českém jazyku knihy o potravinářství

Použité filtry
Zrušit filtry
Umění fermentace II. - Katz Ellix Sandor, Grada, 2021
Umění fermentace II.

Na rok 2021 chystáme od Sandora Katze dvojdílné Umění fermentace. Jedná se nejobsáhlejší knihu o fermentaci, co kdy vyšla, psanou opět autorovým neodolatelným způsobem. Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět...

  • Knihabrožovaná vazba
    420 Kč
    Skladem 1 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    367 Kč
    Ihned ke stažení

Umění fermentace I. - Katz Ellix Sandor, Grada, 2021
Umění fermentace I.

Na rok 2021 chystáme od Sandora Katze dvojdílné Umění fermentace. Jedná se nejobsáhlejší knihu o fermentaci, co kdy vyšla, psanou opět autorovým neodolatelným způsobem. Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět...

  • Knihabrožovaná vazba
    419 Kč
    Skladem 2 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    376 Kč
    Ihned ke stažení

Československé masné výrobky - Václav Šedivý, Václav Šedivý, 2023
Československé masné výrobky

Pamatujete masné výrobky vyráběné opravdu především z masa? Chcete si je doma vyrobit? V této knize naleznete 671 původních receptur, používaných v československém masném a konzervárenském průmyslu od 50. let 20. století do roku....

  • Knihapevná vazba
    2 500 Kč
    Skladem > 5 ks

Chemie na talíři - Ondřej Dvořák, Grada, 2021
Chemie na talíři

Nikdy nevěř chemikovi, který neumí vařit. Co se stane, když pustíte do kuchyně někoho, kdo se vyzná v chemii? Bude výsledkem chutné jídlo, nebo exploze? V případě Ondřeje Dvořáka vám garantujeme to první...

  • Knihapevná vazba
    326 Kč
    Skladem 1 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    301 Kč
    Ihned ke stažení
Proč se klepou řízky - Vladimír Mikeš, Václav Johanus (Ilustrátor), Dokořán, 2023
Proč se klepou řízky

Příprava jídla a jeho konzumace je pro většinu z nás oblíbenou činností. Ne nadarmo vychází neustále velké množství nejrůznějších kuchařských knih plných tradičních či experimentálních receptů...

  • Knihabrožovaná vazba
    214 Kč
    Skladem 2 ks
  • 195 Kč
    Ihned ke stažení

Sladařství - Gabriela Basařová, Havlíček Brain Team, 2023
Sladařství

Kniha pojednává o celém procesu výroby sladu, který je základní surovinou pro výrobu piva. V úvodu je stručný přehled historie přípravy sladu od primitivní výroby v domácnostech, v době řemeslné produkce a od počátků průmyslové...

  • Knihapevná vazba
    917 Kč
    Do 4 – 6 dnů

Léčivá vína a likéry pro každého - Procházková Simona, Grada, 2022
Léčivá vína a likéry pro každého

Seznamte se s léčivými účinky a praktickým využitím běžných bylin, ovoce a zeleniny z vaší zahrádky, divokých plodů z luk a lesů i koření, které naleznete v každé kuchyni. Naučte se s jejich pomocí v pohodlí domova namíchat účinné přírodní medikamenty...

  • Knihapevná vazba
    328 Kč
    Skladem 1 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    301 Kč
    Ihned ke stažení

Kouzlo kávových zrnek - Lani Kingston, Práh, 2023
Kouzlo kávových zrnek

Šálek kávy je nejoblíbenějším nápojem na světě. Lidé si jich každý den připraví a vychutnají víc než dvě a čtvrt miliardy. Tento věrný společník a zdroj každodenní...

  • Knihapevná vazba
    922 Kč
    Skladem 1 ks

Fermentace - Holly Davis, Grada, 2021
Fermentace

Co má společného váš oblíbený farmářský sýr s kváskovým chlebem s křupavou kůrčičkou, sklenkou perlivého domácího zázvorového piva nebo miskou marinovaných oliv? Odpověď zní, že jde ve všech případech o produkty fermentace – procesu, jímž se s pomocí...

  • Knihapevná vazba
    389 Kč
    Skladem 1 ks
  • 361 Kč
    Ihned ke stažení

Divoké kvašené nápoje - Pascal Baudar, Alferia, 2022
Divoké kvašené nápoje

Piva, vína, medovina, limonády… vyrobené doma! Kniha Divoké kvašené nápoje: Limonády, piva, vína, medoviny zasvětí všechny začínající nadšence do kvašení i zkušené domovarníky...

  • Knihašitá vazba
    480 Kč
    Skladem 2 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    419 Kč
    Ihned ke stažení
Uchovávání úrody - Eva Hauserová, Permakultura, 2023
Uchovávání úrody

Příručka vás seznámí s tím, jak nejlépe uchovat úrodu ze zahrady i jídlo nasbírané ve volné přírodě s využitím obnovitelných zdrojů energie, a to různými metodami včetně polozapomenutých postupů našich babiček a ...

  • Knihabrožovaná vazba
    182 Kč
    Skladem 1 ks

Koštování vína nedaleko Rýna - Petr Vrzáček, Togga, 2022
Koštování vína nedaleko Rýna

Kniha Koštování vína nedaleko Rýna mapuje průběhy autorových výjezdů na největší vinařský veletrh na světě, na düsseldorfský ProWein, v letech 2014–2019. Zavádí čtenáře do jednotlivých hal mezi vystavovatele, obchodníky a vinařské nadšence. Umožňuje mu...

  • Knihapevná vazba
    307 Kč
    Do 5 – 10 dnů

Nejlepší vína České republiky - Průvodce víny 2023-2024 - Michal Šetka, Ivo Dvořák, Jakub Přibyl, Jakub Novotný, WINE & Degustation, 2023
Nejlepší vína České republiky - Průvodce víny 2023-2024

Nejlepší vína České republiky - Průvodce 2023-2024. Vše, co potřebujete vědět o českých a moravských vinařských podoblastech, vínech a vinařích přehlednou a atraktivní formou...

  • Knihabrožovaná vazba
    275 Kč
    Do 5 – 10 dnů

Produkce potravinářských surovin - Jiří Petr, VŠCHT Praha, 1998
Produkce potravinářských surovin

Produkce potravinářských surovin.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Kdosi řekl, že deprese a krize nejsou nic jiného než neschopnost vidět vlastní budoucnost v růžových barvách.“

Exit West - Mohsin Hamid, 2018
Exit West
Mohsin Hamid