Knihy o zemědělství a potravinářství
Zúžit výběr
Na rok 2021 chystáme od Sandora Katze dvojdílné Umění fermentace. Jedná se nejobsáhlejší knihu o fermentaci, co kdy vyšla, psanou opět autorovým neodolatelným způsobem. Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět...
-
Knihabrožovaná vazba397 KčTuto knihu máme sice aktuálně na skladě, zbývají ale už jen poslední kusy. Pokud ji chcete rychle, pospěšte si! Dodání dalších může trvat déle, obvykle do šesti dní.
-
424 KčMáte čtečku, tablet nebo mobil? Stáhněte si do nich e-knihu! Budete ji mít hned a ještě ušetříte život stromů. Více informací o e-knihách najdete zde.
-
Přečtenámírně opotřebovanáTuto knihu jsme vykoupili přes Knihovrátek a je mírně opotřebovaná.Na této knize už je sice znát, že ji někdo četl, může jí chybět přebal, ale není poškozená tolik, aby to jakkoliv snižovalo zážitek z jejího obsahu. Knihu jsme označili nálepkou, která může na některých obalech zanechat stopy.321 KčTuto knihu máme sice aktuálně na skladě, zbývají ale už jen poslední kusy. Pokud ji chcete rychle, pospěšte si!
Ešte nikdy sme nemuseli nasýtiť toľko ľudí ako dnes. Napriek tomu nerozumieme tomu, odkiaľ naše potraviny skutočne pochádzajú, ako nás naše stravovacie požiadavky formujú a prečo to drastickým spôsobom ovplyvňuje našu planétu. Výsledkom je, ...
-
Knihapevná vazba376 KčObjednejte teď s PPL nebo do knihkupectví Martinus v Brně a kniha je zítra u vás.
-
329 KčMáte čtečku, tablet nebo mobil? Stáhněte si do nich e-knihu! Budete ji mít hned a ještě ušetříte život stromů. Více informací o e-knihách najdete zde.
Označovanie potravinárskych produktov je široká a komplexná téma, ktorá neustále prechádza zmenami. Výrobcovia aj distribútori potravín zodpovedajú za správne označovanie a plnenie požiadaviek, ktoré na nich kladie tuzemská a európska legislatíva...
-
Knihakroužková vazba1 650 KčTuto knihu momentálně nemáme na skladě, ale většinou vám ji dokážeme sehnat a odeslat do 11 – 16 dnů. A pokusíme se to zvládnout i o něco rychleji!
A myth-busting book about how the world produces and consumes its food and how to do so without killing the planet..
-
Knihabrožovaná vazba534 KčObjednejte teď s PPL nebo do knihkupectví Martinus v Brně a kniha je zítra u vás.
Autor publikácie Ing. Karol Herian, CSc. skromne uvádza, že zmyslom tejto publikácie je jednoduchým spôsobom poukázať na možnosti spracovania mlieka v malovýrobných podmienkach na dobré, kvalitné a zdravotne bezpečné syry. Je akýmsi návodom...
-
Knihapevná vazba837 KčTuto knihu máme sice aktuálně na skladě, zbývají ale už jen poslední kusy. Pokud ji chcete rychle, pospěšte si! Dodání dalších může trvat déle, obvykle do tří dní.