Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Duše krve a popela - Jennifer L. Armentrout, Nakladatelství Fragment, 2024

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Odborná x populárně naučná
Jazyk
Další možnosti
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Série
Edice
Další možnosti
Vazba
Další možnosti
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Dilema všežravce - Michael Pollan, Argo, 2013
Dilema všežravce

Autor se ve své mimořádně čtivé práci zaměřuje na velkovýrobu potravin v USA, ovšem jeho poznatky jsou stejně platné pro všechny vyspělé země západního světa. Krom alarmujícího reportážního popisu samotné produkce uvažuje i o tom, jaký má dopad na...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    493 Kč
    Do 5 dnů

Nové stolničení v kostce - Zdeňka Hrbková, Ratio, 2018
Nové stolničení v kostce

Stolničení v kostce je určeno pro potřeby pracovníků ve veřejném stravování. Autoři předkládají odbornou publikaci, která populární formou vysvětluje komplexní rozsah základních znalostí z oboru.

  • Knihabrožovaná vazba
    289 Kč
    Do 5 dnů
  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Vše o čaji pro čajomily - Karel Valter, Granit, 2016
Vše o čaji pro čajomily

Tato kniha vyšla od roku 2000 již v sedmi vydáních. Stejně jako předchozí, má i toto vydání pomoci vybrat dobrý čaj z nepřeberného množství nabídky na trhu, dobře jej uchovávat, připravit a konečně i s potěšením vypít...

  • Knihapevná vazba
    267 Kč
    Do 21 dnů
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
  • Vyprodané
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Doudlebsko v kuchyni a u stolu - Jan Šimánek, Pavel Ševčík - VEDUTA, 2021
Doudlebsko v kuchyni a u stolu

Kniha pojednává o lidové stravě v národopisném regionu Doudlebska, který se rozkládá mezi Českými Budějovicemi, Českým Krumlovem, Kaplicí a Trhovými Sviny. Autor při jejím psaní vycházel z vyprávění pamětníků, odborné literatury, kronik a...

  • Knihapevná vazba
    277 Kč
    Do 25 dnů
Restaurace a hos - Reinhold Metz, Hermann Grüner, Thomas Kessler, Europa Sobotáles, 2008
Restaurace a hos

Překlad 7. německého vydání je určen především studujícím SOU a hotelových škol a mladým pracovníkům v restauračních provozech. Kniha se zaměřením na spokojenost hostů zprostředkovává uživatelům teoretické i praktické odborné znalosti...

  • Knihapevná vazba
    956 Kč
    Skladem 1 ks

Stolničení - Gustav Salač, Fortuna, 2006
Stolničení

Publikace je určena pro hotelové školy a pro SOU obor kuchař-číšník, dále i pro ty, kteří v pohostinství už pracují a chtějí si rozšířit své odborné znalosti...

  • Knihapevná vazba
    407 Kč
    Skladem 1 ks
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Etiketa stolování - Ladislav Špaček, Universum, 2021
Etiketa stolování

Kniha Etiketa stolování Ladislava Špačka je obsáhlou a podrobnou příručkou etikety při stolování. Zaměřuje se na praktická témata, která se týkají každého z nás. Seznamuje čtenáře s chováním u stolu...

  • Knihapevná vazba
    479 Kč
    Skladem > 5 ks

Dekorace stolů - Karl-Michael Haake, Profi Press, 2016
Dekorace stolů

Dekorování stolu již není pouze synonymem kytice ve váze. Kniha obsahuje potřebné informace, možnosti tvorby a techniky pro vytvoření dokonalé dekorace...

  • Knihabrožovaná vazba
    680 Kč
    Do 25 dnů

Stolování pro každého - Jan Honza Lušovský, MAC, 2006
Stolování pro každého

Publikace Jana Honzy Lušovského Stolování pro každého by měla sloužit jako příjemná pomůcka pro každého, kdo chce, cítí nebo má potřebu připravovat sám jakýkoliv druh pohoštění pro své přátele, hosty, případně obchodní partnery ...

  • Knihapevná vazba
    189 Kč
    Skladem 1 ks

Ubrousky pro slavnostní stůl - Amandine Dardenne, Rebo, 2008
Ubrousky pro slavnostní stůl

Okouzlit hosty a rozveselit stůl! S touto knihou věnovanou umění neobvyklého a slavnostního prostírání není nic snazšího. Dvacítka výtvorů doplněná nákresy, jež vás povedou při jejich výrobě, a jasnými vysvětlivkami vás povede krok za krokem...

Jidlo a promena - Eve Jackson, Nakladatelství Tomáše Janečka, 2004
Jidlo a promena

Vnější svět nás ovlivňuje prostřednictvím toho, co jíme. V současné západní společnosti je jídlo kupodivu stále velkým problémem. Hovoří-li duše o jídle, nemůžeme to brát doslova. V případě jednotlivých potravin musíme vždy brát v úvahu individuální i...



Barový provoz v kostce - Jiří Černý, Ratio
Barový provoz v kostce

Podrobně o práci barmana, používaném "nádobíčku", recepturách a jednotlivých druzích nápojů a surovin...

  • Knihabrožovaná vazba
    154 Kč
    Do 5 dnů

Slavnostní příležitosti - Kolektív autorov, Anagram, 2003
Slavnostní příležitosti
  • Autorský kolektiv

Čakáte hostí a neviete ako máte ozdobiť stôl? V našej knižke nájdete skvelé nápady pre všetky slávnostné príležitosti. Plánujete rodinnú oslavu - svadbu, krstiny, narodeniny alebo birmovku?


Společenské chování v kostce - Dobromil Ječný, Ratio, 2018
 
Společenské chování v kostce - Dobromil Ječný, Ratio
Společenské chování v kostce
  • Knihapevná vazba
    113 Kč
    Do 5 dnů
  • Knihabrožovaná vazba
    113 Kč
    Do 5 dnů
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Minimum bontonu - Slávka Poberová, Jesika Schaftová, Olympia, 2010
Minimum bontonu

V knížce najdeme základní pravidla společenského chování pro malé i velké čtenáře. Komu kdy dát přednost, koho pozdravit první, jak se představovat, jak správně koho oslovovat, kdy komu nabídnout tykání, jak psát správně dopis...


Co by měl vědět správný kuchař - James Peterson, Ikar CZ, 2013
Co by měl vědět správný kuchař

Chcete-li se zdokonalit v loupání, sekání nebo krájení, míchání nebo šlehání, vaření, pečení, dušení, grilování, či dokonce v etiketě při návštěvě restaurace, vše najdete zde: mistr kuchař vám nabízí 484 triků, technik a způsobů,...


Jak jíst humra a další záhady správného stolování - Ashley Blom, Esence, 2017
Jak jíst humra a další záhady správného stolování

Někdy jdete na večeři, která se vyvíjí naprosto skvěle... než přinesou na stůl například artyčoky. Příjemný zážitek z jídla se tak dokáže v mžiku proměnit v naprosté faux-pas. Tato kniha vám ukáže, jak podobným nepříjemnostem...


Stolničení v kostce - Miloslava Tuláčková, Karel Štěpánek, Ratio, 2018
Stolničení v kostce

Pro potřeby pracovníků veřejného stravování, studentům i účastníkům rekvalifikačních kurzů autoři předkládají odbornou publikaci, která vysvětluje komplexní rozsah základních znalostí z oboru. Text obsahuje základy společ

  • Knihabrožovaná vazba
    113 Kč
    Skladem 1 ks
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Chvála české kuchyně - Yvetta Dörflová, Hugo Schreiber, Perzeus, 2016
Chvála české kuchyně

Poprvé v naší vydavatelské praxi vychází kniha Chvála české kuchyně - tradice, jídlo, stolování, osobnosti, která mapuje celé panorama české gastronomie. Je to dílo určené nejen široké veřejnosti, ale především odborníkům...

  • Knihapevná vazba
    487 Kč
    Skladem 1 ks


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Bohatství jako by padalo do klína lidem, kteří jsou chudí duchem, chudí zájmy a radostí.“

Na východ od ráje - John Steinbeck, 2020
Na východ od ráje
John Steinbeck