Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Tři Sekery - Kateřina Surmanová, Kalibr, 2024

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Odborná x populárně naučná
Jazyk
Další možnosti
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Série
Edice
Vazba
Barva obálky
Použité filtry
Zrušit filtry
Stolničení - Gustav Salač, Fortuna, 2006
Stolničení

Publikace je určena pro hotelové školy a pro SOU obor kuchař-číšník, dále i pro ty, kteří v pohostinství už pracují a chtějí si rozšířit své odborné znalosti...

  • Knihapevná vazba
    407 Kč
    Skladem 1 ks
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    299 Kč
    Skladem

Restaurace a hos - Reinhold Metz, Hermann Grüner, Thomas Kessler, Europa Sobotáles, 2008
Restaurace a hos

Překlad 7. německého vydání je určen především studujícím SOU a hotelových škol a mladým pracovníkům v restauračních provozech. Kniha se zaměřením na spokojenost hostů zprostředkovává uživatelům teoretické i praktické odborné znalosti...

  • Knihapevná vazba
    890 Kč
    Skladem 1 ks

Etiketa stolování - Ladislav Špaček, Universum, 2021
Etiketa stolování

Kniha Etiketa stolování Ladislava Špačka je obsáhlou a podrobnou příručkou etikety při stolování. Zaměřuje se na praktická témata, která se týkají každého z nás. Seznamuje čtenáře s chováním u stolu...

  • Knihapevná vazba
    479 Kč
    Skladem > 5 ks

Stolování pro každého - Jan Honza Lušovský, MAC, 2006
Stolování pro každého

Publikace Jana Honzy Lušovského Stolování pro každého by měla sloužit jako příjemná pomůcka pro každého, kdo chce, cítí nebo má potřebu připravovat sám jakýkoliv druh pohoštění pro své přátele, hosty, případně obchodní partnery ...

  • Knihapevná vazba
    139 Kč
    Skladem 1 ks
  • Přečtenávýborný stav
    159 Kč
    Skladem
Jidlo a promena - Eve Jackson, Nakladatelství Tomáše Janečka, 2004
Jidlo a promena

Vnější svět nás ovlivňuje prostřednictvím toho, co jíme. V současné západní společnosti je jídlo kupodivu stále velkým problémem. Hovoří-li duše o jídle, nemůžeme to brát doslova. V případě jednotlivých potravin musíme vždy brát v úvahu individuální i...



Ubrousky pro slavnostní stůl - Amandine Dardenne, Rebo, 2008
Ubrousky pro slavnostní stůl

Okouzlit hosty a rozveselit stůl! S touto knihou věnovanou umění neobvyklého a slavnostního prostírání není nic snazšího. Dvacítka výtvorů doplněná nákresy, jež vás povedou při jejich výrobě, a jasnými vysvětlivkami vás povede krok za krokem...


Vše o čaji pro čajomily - Karel Valter, Granit, 2012
Vše o čaji pro čajomily

Tato kniha vyšla od roku 2000 již v šesti vydáních. Stejně jako předchozí, má i toto vydání pomoci vybrat dobrý čaj z nepřeberného množství nabídky na trhu, dobře jej uchovávat, připravit a konečně i s potěšením vypít...


Co by měl vědět správný kuchař - James Peterson, Ikar CZ, 2013
Co by měl vědět správný kuchař

Chcete-li se zdokonalit v loupání, sekání nebo krájení, míchání nebo šlehání, vaření, pečení, dušení, grilování, či dokonce v etiketě při návštěvě restaurace, vše najdete zde: mistr kuchař vám nabízí 484 triků, technik a způsobů,...


Minimum bontonu - Slávka Poberová, Jesika Schaftová, Olympia, 2010
Minimum bontonu

V knížce najdeme základní pravidla společenského chování pro malé i velké čtenáře. Komu kdy dát přednost, koho pozdravit první, jak se představovat, jak správně koho oslovovat, kdy komu nabídnout tykání, jak psát správně dopis...

Slavnostní příležitosti - Kolektív autorov, Anagram, 2003
Slavnostní příležitosti
  • Autorský kolektiv

Čakáte hostí a neviete ako máte ozdobiť stôl? V našej knižke nájdete skvelé nápady pre všetky slávnostné príležitosti. Plánujete rodinnú oslavu - svadbu, krstiny, narodeniny alebo birmovku?


Stolničení v kostce - Miloslava Tuláčková, Karel Štěpánek, Ratio, 2018
Stolničení v kostce

Pro potřeby pracovníků veřejného stravování, studentům i účastníkům rekvalifikačních kurzů autoři předkládají odbornou publikaci, která vysvětluje komplexní rozsah základních znalostí z oboru. Text obsahuje základy společ

  • Knihabrožovaná vazba
    113 Kč
    Skladem 1 ks

Jak jíst humra a další záhady správného stolování - Ashley Blom, Esence, 2017
Jak jíst humra a další záhady správného stolování

Někdy jdete na večeři, která se vyvíjí naprosto skvěle... než přinesou na stůl například artyčoky. Příjemný zážitek z jídla se tak dokáže v mžiku proměnit v naprosté faux-pas. Tato kniha vám ukáže, jak podobným nepříjemnostem...


Chvála české kuchyně - Yvetta Dörflová, Hugo Schreiber, Perzeus, 2016
Chvála české kuchyně

Poprvé v naší vydavatelské praxi vychází kniha Chvála české kuchyně - tradice, jídlo, stolování, osobnosti, která mapuje celé panorama české gastronomie. Je to dílo určené nejen široké veřejnosti, ale především odborníkům...

  • Knihapevná vazba
    487 Kč
    Skladem 1 ks

Prostorové obrázky technikou 3D-Decoupage - Susan Penny, Martin Penny, Computer Press, 2004
Prostorové obrázky technikou 3D-Decoupage

Decoupage neboli ubrousková technika je v poslední době velmi populární. Pomocí ní si můžete s trochou šikovnosti vyzdobit vše, na co si vzpomenete. Květináč pro maminku, prostírání pro babičku, lampičku pro tátu nebo přání pro vaše kamarády.


Dobrá sezóna v kuchyni - Michaela Riedlová, Denisa Sýkorová, CPRESS, 2016
Dobrá sezóna v kuchyni

Udělejte ze své kuchyně místo, kde budete svůj volný čas trávit s radostí! Autorky blogu Dobrá sezóna ukazují, jak spojit tradice s moderními postupy a vytvořit krásné i užitečné věci. Kniha je rozdělená do tří tematických oddílů: Květinové dekorace...


Skládáme ubrousky 2, Anagram, 2007
Skládáme ubrousky 2

* Díky rafinovaně poskládanému ubrousku se stane každý stůl obratem ruky opravdovou slavnostní tabulí. * Skládání ubrousků od jednoduchých klasických po nové náročnější způsoby.


Dekorácie z kvetín a servítok, Anagram, 2003
Dekorácie z kvetín a servítok

Dekorácie ktoré skrášľujú domácnosť, zhotovené z kvetov a pomocou stále obľúbenejšej servítkovej techniky...


Pohoštění - Heinz G. Konsalik, Ikar CZ, 2007
Pohoštění

Obohaťte stůl o nové chuťovky, obložené chlebíčky, dortíky a barevné talířky pamlsků. Bufetový stůl lze sestavit z lákavého občerstvení vybraného z kuchyní celého světa. Kromě mnoha jiného kniha nabízí španělské tapas, řecké mezze, latinskoamerické předkr


Ubrousková metoda dekupáž - Amandine Dardenne, Rebo, 2008
Ubrousková metoda dekupáž

Tato kniha, věnovaná technice vystřihování a nalepování ubrousků, vám ukáže, jak můžete jednoduše zkrášlit, oživit a proměnit své okolí. Budete okouzleni jednoduchou, a přesto velmi kreativní technikou výroby všech pětadvaceti elegantních výtvorů...



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Několik z nich se zavrtělo na židlích. Možná to byl signál, že ho konečně začínají chápat. Na druhou stranu to ale úplně klidně mohly být hemoroidy. U státních zaměstnanců člověk nikdy pořádně neví, na čem je.“

Složka 64 - Jussi Adler-Olsen, 2013
Složka 64
Jussi Adler-Olsen