Na téma zpracování masa knihy
Použité filtry
Zrušit filtry
Zpracování masa v kostce, aneb, Nejen zabijačka
-
Knihapevná vazbaVyprodanéMrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.
Domácí zabíjačka : porážení, bourání, zpracování
Terminol. slovníček
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodanéMrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.
Salumi
EN
The Craft of Italian Dry Curing
The craft of Italian salumi, now accessible to the American cook, from the authors of the best-selling Charcuterie...
-
Knihapevná vazba1 039 KčDo 7 – 12 dnůTuto knihu momentálně nemáme na skladě, ale většinou vám ji dokážeme sehnat a odeslat do 7 – 12 dnů. A pokusíme se to zvládnout i o něco rychleji!
Odborná nauka pro řezníky a uzenáře ; Receptář
Obsahuje rejstřík
-
Knihapevná vazbaVyprodanéMrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.
Učebná kniha uzenářství a řeznictví
Obsahuje rejstřík
-
Knihapevná vazbaVyprodanéMrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.
Řeznictví a uzenářství
Terminologický slovník. Obsahuje rejstříky
-
Knihapevná vazbaVyprodanéMrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.