Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?
Toshikazu Kawaguchi - Pátý díl oblíbené série o kavárnách

Na téma zpracování masa knihy

Zúžit výběr

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Jazyk
Téma
Další možnosti
Původ
Autor
Další možnosti
Nakladatel
Vazba
Barva obálky
Použité filtry
Zrušit filtry
Kniha: Zpracování masa v kostce, aneb, Nejen zabijačka (Jiří Altera a Libuše Alterová)
Zpracování masa v kostce, aneb, Nejen zabijačka
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Domácí zabíjačka : porážení, bourání, zpracování (Bernhard Gahm)
Domácí zabíjačka : porážení, bourání, zpracování

Terminol. slovníček

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Salumi (Brian Polcyn a Michael Ruhlman)
Salumi 
EN

The craft of Italian salumi, now accessible to the American cook, from the authors of the best-selling Charcuterie...

  • Knihapevná vazba
    1 039 Kč
    Do 7 – 12 dnů
    Tuto knihu momentálně nemáme na skladě, ale většinou vám ji dokážeme sehnat a odeslat do 7 – 12 dnů. A pokusíme se to zvládnout i o něco rychleji!

Kniha: Odborná nauka pro řezníky a uzenáře ; Receptář (Josef Tašl)
Odborná nauka pro řezníky a uzenáře ; Receptář

Obsahuje rejstřík

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Učebná kniha uzenářství a řeznictví (Josef Achrer)
Učebná kniha uzenářství a řeznictví

Obsahuje rejstřík

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Řeznictví a uzenářství (Václav Rošický)
Řeznictví a uzenářství

Terminologický slovník. Obsahuje rejstříky

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Uzenář (Karel Josef Jarník)
Uzenář

Terminologický slovník

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.


Otče náš, jenž jsi na nebesích, co tam pořád v tom nebi děláš, slez už konečně a buď tady se mnou dole.
Kniha: Neděle odpoledne (Viktorie Hanišová)
Neděle odpoledne
  • Viktorie Hanišová