Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?
The Emperor of Gladness, Vuong Ocean, Chci si přečíst, Jonathan Cape, 2025

Na téma dějiny gastronomie knihy

Zúžit výběr

Použité filtry
Zrušit filtry
Kniha: Vůně čaje (Jana Arcimovičová a Pavel Valíček)
Vůně čaje

Chronologický přehled

  • Přečtená
    výborný stav
    Tuto knihu jsme vykoupili přes Knihovrátek a je ve výborném stavu.Rozdíl mezi touto knihou a novou byste asi ani nepoznali. Knihu jsme označili nálepkou, která může na některých obalech zanechat stopy.
    50 Kč
    Tuto knihu máme sice aktuálně na skladě, zbývají ale už jen poslední kusy. Pokud ji chcete rychle, pospěšte si!
  • Knihapevná vazba
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Kuchyně staré Šumavy : staré i novější receptury a mnohé další čtení o Šumavě a Pošumaví (Václav Malovický)
Kuchyně staré Šumavy : staré i novější receptury a mnohé další čtení o Šumavě a Pošumaví
  • Knihapevná vazba
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Luhačovické kuchyně : o tradiční, zámecké, lázeňské a městské kuchyni v Luhačovicích (Blanka Petráková)
Luhačovické kuchyně : o tradiční, zámecké, lázeňské a městské kuchyni v Luhačovicích
  • Knihabrožovaná vazba
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Prostřené stoly v době císaře Rudolfa II. a česká kuchařka alchymisty rytíře Bavora mladšího Rodovského z Hustiřan z roku 1591 (Karel Holub a Jiří Burian)
Prostřené stoly v době císaře Rudolfa II. a česká kuchařka alchymisty rytíře Bavora mladšího Rodovského z Hustiřan z roku 1591

Obsahuje rejstřík

  • Knihapevná vazba
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Co chutnalo a chutná v Pošumaví : starší i zcela nové kulinářské putování Chodskem, Klatovskem, Nepomuckem, Prácheňskem, Pootavím, Blaty, Doudlebskem, Bavory a samozřejmě Šumavou (Václav Malovický)
Co chutnalo a chutná v Pošumaví : starší i zcela nové kulinářské putování Chodskem, Klatovskem, Nepomuckem, Prácheňskem, Pootavím, Blaty, Doudlebskem, Bavory a samozřejmě Šumavou
  • Knihapevná vazba
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Knedlík - Kloß - Knödel, aneb, Knedlíkové nebe : sborník příspěvků a receptů ke stejnojmenné výstavě v Chebu ve dnech 28. srpna 2009 - 10. ledna 2010 = Knedlík - Kloß - Knödel, oder auch, Knödelhimmel ()
Knedlík - Kloß - Knödel, aneb, Knedlíkové nebe : sborník příspěvků a receptů ke stejnojmenné výstavě v Chebu ve dnech 28. srpna 2009 - 10. ledna 2010 = Knedlík - Kloß - Knödel, oder auch, Knödelhimmel

"Projekt je součástí tříletého německo-českého projektu Městského muzea v Deggendorfu 2007 a Domu franckých dějin 2008 a KMKK, p.o, Muzeum Cheb"....

  • Knihabrožovaná vazba
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Žahúři v Jindřichově Hradci (Sabina Langerová)
Žahúři v Jindřichově Hradci

Terminologický slovník

  • Knihabrožovaná vazba
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Prostřený stůl Rožnovanů (Milena Habustová)
Prostřený stůl Rožnovanů

Terminologický slovník. 600 výt.

  • Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Alchymie v kuchyni ()
Alchymie v kuchyni

Slovníček nářečních pojmů

  • Knihabrožovaná vazba
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Co chutná mezi Orlicí, Labem a Cidlinou : kulinárně vlastivědné putování krajem plným vody, aneb o kuchyni hradecké, chlumecké, smiřické, novobydžovské, ale také o pardubickém pernikářství, pernštejns (Václav Malovický)
Co chutná mezi Orlicí, Labem a Cidlinou : kulinárně vlastivědné putování krajem plným vody, aneb o kuchyni hradecké, chlumecké, smiřické, novobydžovské, ale také o pardubickém pernikářství, pernštejns
  • Knihapevná vazba
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Kuchyně a stůl našich předků (Zikmund Winter)
Kuchyně a stůl našich předků

Podle původního vydání: Praha : František Bačkovský, 1892

  • Knihabrožovaná vazba
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Krajová kuchařka z regionů Moravy : Břeclavsko, Hodonínsko, Strážnicko, Vyškovsko ()
Krajová kuchařka z regionů Moravy : Břeclavsko, Hodonínsko, Strážnicko, Vyškovsko

Nad názvem: Společné putování za dědictvím regionů

  • Knihabinding.kroužková
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Kuchyně starého Chebu : vlastivědně-kulinární putování starým Chebem, Chebskem a také se zastavením v Lázních Mariánských a Františkových, i krátkou návštěvou Kynžvartu (Eva Dittertová a Václav Malovický)
Kuchyně starého Chebu : vlastivědně-kulinární putování starým Chebem, Chebskem a také se zastavením v Lázních Mariánských a Františkových, i krátkou návštěvou Kynžvartu
  • Knihapevná vazba
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Dobré jídlo, dobré pití prodlužují živobytí : 18.9.2009-7.2.2010 NZM Praha : 6.4.2010-31.7.2010 NZM Kačina, zámek Kačina u Kutné Hory : 7.9.2010-31.10.2010 NZM Valtice (Klára Linhartová)
Dobré jídlo, dobré pití prodlužují živobytí : 18.9.2009-7.2.2010 NZM Praha : 6.4.2010-31.7.2010 NZM Kačina, zámek Kačina u Kutné Hory : 7.9.2010-31.10.2010 NZM Valtice

Název z obálky

  • Knihabrožovaná vazba
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Dějiny kulinářství (Jaroslav Vašák a Karel Kýr)
Dějiny kulinářství
  • Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Rybí kuchyně českých zemí : kulturně-historické tradice a současné aspekty (Irena Korbelářová)
Rybí kuchyně českých zemí : kulturně-historické tradice a současné aspekty

Správné místo vydání pouze Praha. 350 výtisků

  • Knihapevná vazba
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.


Kdo by miloval dokonalost? Ne, láska vyžaduje starostlivost. A starostlivost potřebuje nacházet na milovaném člověku chyby, touží po zranitelnosti a křehkosti. Láska chce léčit. A léčit dokonalost není třeba. Dokonalé nelze milovat, pouze zbožňovat.
Kniha: Oběť Molochovi (Asa Larsson)
Oběť Molochovi
  • Asa Larsson