Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Neztratit se sama v sobě - Erik Tabery, Zuzana Čaputová, Respekt Publishing, 2024

Na téma potraviny s českým původem v českém jazyku knihy

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Série
Edice
Vazba
Formát
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Jak svět doopravdy funguje - Vaclav Smil, Kniha Zlín, 2023
Jak svět doopravdy funguje

Lidstvo ještě nikdy ve své historii nemělo tolik informací, přesto si jen málokdo uvědomuje, jak svět ve skutečnosti funguje. Oceňovaný vědec českého původu Vaclav Smil popisuje a objasňuje složité procesy s neuvěřitelnou...

  • Knihapevná vazba
    449 Kč
    Skladem 3 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    349 Kč
    Ihned ke stažení

Československé masné výrobky - Václav Šedivý, Václav Šedivý, 2023
Československé masné výrobky

Pamatujete masné výrobky vyráběné opravdu především z masa? Chcete si je doma vyrobit? V této knize naleznete 671 původních receptur, používaných v československém masném a konzervárenském průmyslu od 50. let 20. století do roku....

  • Knihapevná vazba
    2 500 Kč
    Skladem 2 ks

Chemie na talíři - Ondřej Dvořák, Grada, 2021
Chemie na talíři

Nikdy nevěř chemikovi, který neumí vařit. Co se stane, když pustíte do kuchyně někoho, kdo se vyzná v chemii? Bude výsledkem chutné jídlo, nebo exploze? V případě Ondřeje Dvořáka vám garantujeme to první...

  • Knihapevná vazba
    379 Kč
    Skladem 1 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    339 Kč
    Ihned ke stažení

Proč se klepou řízky - Vladimír Mikeš, Václav Johanus (Ilustrátor), Dokořán, 2023
Proč se klepou řízky

Příprava jídla a jeho konzumace je pro většinu z nás oblíbenou činností. Ne nadarmo vychází neustále velké množství nejrůznějších kuchařských knih plných tradičních či experimentálních receptů...

  • Knihabrožovaná vazba
    216 Kč
    Skladem 2 ks
  • 199 Kč
    Ihned ke stažení
O výživě - Andrea Jakešová, Veronika Pourová, Pointa, 2022
 
O výživě - Andrea Jakešová, Veronika Pourová, Pointa, 2019
O výživě

Jsou éčka opravdu škodlivá? Fungují detoxy? Jaká úskalí skrývají populární diety? Jak porozumět složení potravin a jak mít každý den na talíři jen to nejlepší? Bojovnice za pravdu o zdravé výživě znají odpovědi...

  • Knihabrožovaná vazba
    354 Kč
    Do 4 – 7 dnů
  • 349 Kč
    Ihned ke stažení

Babské rady profesorky Strunecké - Anna Strunecká, Almi, 2021
Babské rady profesorky Strunecké

Aktualizované a rozšířené vydání o problematice Covid19. Babské rady profesorky Strunecké poskytují čtenářům stručné, ale srozumitelné informace o levných a zdravých potravinách, o jídle jako léku v prevenci rakoviny...

  • Knihapevná vazba
    217 Kč
    Skladem 1 ks

Chci konečně zhubnout - Alexandra Rohlíková, Esence, 2021
Chci konečně zhubnout

Většina žen a taky pár mužů chce někdy v životě zhubnout. Jsou ale řešením zázračné diety, které nás donutí vynechat z jídelníčku všechno, co jedí ostatní? Diety, po kterých zase rychle přibereme všechno zpátky...

  • Knihapevná vazba
    239 Kč
    Do 5 – 7 dnů

Sladařství - Gabriela Basařová, Havlíček Brain Team, 2023
 
Sladařství - Gabriela Basařová a kolektív, Havlíček Brain Team, 2015
Sladařství

Kniha pojednává o celém procesu výroby sladu, který je základní surovinou pro výrobu piva. V úvodu je stručný přehled historie přípravy sladu od primitivní výroby v domácnostech, v době řemeslné produkce a od počátků průmyslové...

  • Knihapevná vazba
    946 Kč
    Do 2 – 4 dnů

Beze ztrát - Oldřich Navrátil, Luboš Rychvalský, Esence, 2023
Beze ztrát

Všechny potraviny se dají nápaditě zpracovat do posledního kousku – a Oldřich Navrátil s Lubošem Rychvalským vás o tom přesvědčí. V rubrice Beze ztrát oblíbeného RECEPTÁŘE PRIMA NÁPADŮ pravidelně ukazují nejrůznější recepty...

  • Knihaflexi vazba
    263 Kč
    Skladem 1 ks

Zákon o potravinách a tabákových výrobcích - Jakub Forman, Wolters Kluwer, 2023
Zákon o potravinách a tabákových výrobcích

Zákon č. 110/1997 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích, prošel od svého vzniku velkým množstvím novel a jak říká sám autor, je tento předpis po vstupu ČR do Evropské unie...

  • Knihabrožovaná vazba
    597 Kč
    Skladem 1 ks
Ryby na talíři, Vašut, 2023
Ryby na talíři

Rybí maso je zdravé, to je známá věc. A přitom není ryba jako ryba: Existují křehké, aromatické ryby s jemnou chutí jako pstruh, ale také intenzivně chutnající druhy jako losos nebo okoun. Některé mají pevné maso (např. mořčák)...

  • Knihabrožovaná vazba
    189 Kč
    Do 2 – 4 dnů

Potravinová soběstačnost - Eva Hauserová, Permakultura, 2024
Potravinová soběstačnost

Druhý letošní svazek edice permakulturních příruček Klíč k soběstačnosti má podtitul Jak se uživit bez dřiny a je zaměřený na pěstování takzvaných sytících plodin. Na 84 stranách se seznámíte s přehledem rostlin, které...

  • Knihabrožovaná vazba
    285 Kč
    Do 4 – 9 dnů

Zamilujte si svou kuchyň - Michaela Kramolišová, Markéta Popovičová, Grada, 2022
Zamilujte si svou kuchyň

Kuchyně bývá považována za srdce domova. Aby také ne! Vždyť láska prochází právě žaludkem. Aby však náš domov působil příjemně a hezky se nám v něm žilo, nesmíme se kuchyni stávat otroky věčně uvězněnými v nekonečném koloběhu nákupů, ukládání potravin...

  • Knihapevná vazba
    199 Kč
    Skladem 1 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    339 Kč
    Ihned ke stažení

Nejlepší vína České republiky - Průvodce víny 2023-2024 - Michal Šetka, Ivo Dvořák, Jakub Přibyl, Jakub Novotný, WINE & Degustation, 2023
Nejlepší vína České republiky - Průvodce víny 2023-2024

Nejlepší vína České republiky - Průvodce 2023-2024. Vše, co potřebujete vědět o českých a moravských vinařských podoblastech, vínech a vinařích přehlednou a atraktivní formou...

  • Knihabrožovaná vazba
    314 Kč
    Do 4 – 9 dnů

Hospodářské výpočty pro potravinářské obory odborných učilišť - Alena Keblová, Septima, 2007
Hospodářské výpočty pro potravinářské obory odborných učilišť

Učebnice se uplatní zejména v oborech zaměřených na potravinářství. Navazuje na učivo matematiky a je rozdělena na tematické celky, jejichž pořadí je možné pozměnit v návaznosti na odborné předměty...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Produkce potravinářských surovin - Jiří Petr, VŠCHT Praha, 1998
Produkce potravinářských surovin

Produkce potravinářských surovin.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Na dětství nemám jedinou šťastnou vzpomínku. Tím nechci říct, že jsem během těch let nikdy nezakusil pocit štěstí nebo radosti. Utrpení je zkrátka totalitní: vše, co se vymyká jeho záběru, vymaže. “

Skoncovat s Eddym B. - Édouard Louis, 2018
Skoncovat s Eddym B.
Édouard Louis