Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Víte, co mají známé osobnosti v knihovně?
Použité filtry
Zrušit filtry
Mikrobiológia potravín - kolektív, Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2022
Mikrobiológia potravín 
SK
  • Autorský kolektiv

Obsah: 1.Mikroorganizmy dôležité v potravinárstve 2.Faktory ovplyvňujúce rast mikroorganizmov v potravinách 3.Kontrola mikroorganizmov v potravinách - predlžovanie trvanlivosti potravín 4.Mikrobiológia produktov a potravín rastlinného pôvodu

  • Knihapevná vazba
    369 Kč
    Skladem 1 ks

Technológia 3 (učebný odbor kuchár), Expol Pedagogika, 2023
Technológia 3 (učebný odbor kuchár) 
SK

Učebnica technológie je venovaná technológii prípravy jedál z rýb, z plodov mora, z hydiny a zo zveriny, jedál studenej kuchyne, jedál na objednávku...

  • Knihabrožovaná vazba
    653 Kč
    Skladem 1 ks

Odevná technológia pre 1. ročník Uo krajčír - Jana Šoltésová, Expol Pedagogika, 2012
Odevná technológia pre 1. ročník Uo krajčír 
SK

Učebnica oboznamuje s významom predmetu odevná technológia, zariadeniami na výrobu odevov, základmi ručného a strojového šitia a žehlenia...

  • Knihabrožovaná vazba
    702 Kč
    Skladem 2 ks


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Nejlepší způsob, jak se zbavit nočních můr, je převyprávět je do záchodové mísy a pak spláchnout.“