Seřadit
- Bestsellery
- Top hodnocení
- Novinky
- Nejdražší
- Nejlevnější
- Nejvyšší sleva
-
54 produktů
- Jaromír Beránek
- kolektiv
Přepracované vydání úspěšného titulu, který opakovaně vychází od roku 1996, zachycuje ohromný rozvoj, jímž hotelnictví v České republice prošlo, a přináší aktuální novinky důležité pro tento obor. Nová učebnice je určena...
-
E-knihaPDF280 KčIhned ke stažení
Hannah vymění kariéru právničky z Manchesteru za kurz vaření v Irsku. Cestou se zastaví v Dublinu, kde si užívá všechno, co město nabízí – především společnost charismatického Conora. Brzy zjistí, že to, co se stalo v Dublinu...
-
339 KčIhned ke stažení
Cítíš tu vůni ořechů, vanilky a skořice? Tak voní Vánoce! Zpestři si adventní čas a čekání na Ježíška přípravou dobrot, na kterých si pochutnáš ty i tvoji rodiče a kamarádi! V této knížce najdeš plno jednoduchých receptů...
-
E-knihaPDF149 KčIhned ke stažení
Objevte Paříž i recepty na vybrané pochoutky! Poté, co si Elizabeth sbalila věci, aby začala nový život v nejromantičtějším městě na světě, je vržena do světa rušných tržnic pod širým nebem i elegantních bister.
-
209 KčIhned ke stažení
Dlouho jsem si lámala hlavu nad tím, jak celou kuchařku pojmout a co bude všechny recepty spojovat. Často se stává, že hledáme zbytečně daleko od sebe a nedíváme se na to, co máme přímo před očima. To stejné se stalo i mně.
-
E-knihaPDF209 KčIhned ke stažení
- Autorský kolektiv
160 stran, 70 nápaditých receptů, které hravě připravíte do 30 minut.K výběru konceptu nové kuchařky jste nás inspirovali vy, naši čtenáři a čtenářky. Zeptali jsme se více než 1000 z vás a rychlé recepty vyhrály na plné čáře...
-
E-knihaPDF199 KčIhned ke stažení
Špičkový šéfkuchař Radek Příhonský, osobní kuchař Karla Schwarzenberga a reprezentant české gastronomie ve světě, vydává ve spolupráci se svou kamarádkou Lenny Trčkovou knihu praktických tipů a receptů z kuchyně, která mu...
-
E-knihaPDF279 KčIhned ke stažení
Jméno Jaroslav Sapík netřeba gastronomické veřejnosti představovat. Legenda české kuchařiny. Majitel rodinné restaurace a potomek slavného rodu, jehož gastro kořeny sahají až do 17. století. Je zastáncem poctivých a tradičních...
-
E-knihaPDF269 KčIhned ke stažení
Osmdesátka úžasných receptů ze zbytků – i beze zbytku! Krémová polévka s mrkvovou natí, řepný burger, kopřivový špenát, šeříkový sirup nebo plněné kedlubnové listy, saláty, dezerty i likéry – množství lahodných...
-
382 KčIhned ke stažení
Vařit pro děti může být někdy pořádný oříšek, a to obzvlášť tehdy, chcete-li se zavděčit mlsným jazýčkům malých strávníků, vytříbeným chutím tatínkům a třeba i starším sourozencům, a navíc ještě dbáte na to, aby...
-
E-knihaPDF279 KčIhned ke stažení
Masterchefové Jan Punčochář, Marek Fichtner nebo sympatický šéfkuchař a automobilový závodník Filip Sajler, průkopnice biopotravin Hana Zemanová a další kulinářské celebrity. Ti všichni s dospívající Emmou vymysleli báječná...
-
E-knihaPDF269 KčIhned ke stažení
Pokud to s chilli myslíte vážně, tato ďábelská knížka by ve vaší gastro knihovně měla mít čestné místo. Chilli kuchařka je vtipným průvodcem pěstováním, zpracováním a hlavně vařením s chilli papričkami, protože to...
-
E-knihaPDF209 KčIhned ke stažení
- Autorský kolektiv
Historicky první tištěná kuchařka, kterou jsme se rozhodli vydat pro naše fanoušky. Najdete v ní 120 originálních receptů, které jsme sami vymysleli, uvařili a také nafotili. Recepty v kuchařce jsou řazené do kategorií podle ...
-
E-knihaPDF249 KčIhned ke stažení
První republika u stolu je určitým způsobem sondou do soukromí života slavných lidí meziválečné doby. Tyto osobnosti jsme vybrali z nejrůznějších oborů lidské činnosti – jsou mezi nimi umělci, politici i sportovci. Zastihujeme je...
-
E-knihaPDF349 KčIhned ke stažení
Udělejte ze své kuchyně místo, kde budete svůj volný čas trávit s radostí! Autorky blogu Dobrá sezóna ukazují, jak spojit tradice s moderními postupy a vytvořit krásné i užitečné věci. Kniha je rozdělená do tří tematických...
-
E-knihaPDF189 KčIhned ke stažení
Tato knížka čtenáře provádí ročními obdobími a měsíci v Krkonoších a popisuje tradiční jídla a zvyky. Připojený recept nabízí vyzkoušet si, jak se dříve na horách vařilo, a oživit si někdy již zapomenuté chutě...
-
139 KčIhned ke stažení
Dá se na vaření ušetřit, aniž by to odnesla chuť a nutriční kvalita jídel? Jednoznačně ano! Barbora Charvátová, Markéta Chovancová, Tea Olivová a další známé tváře české gastroscény vám poradí, jak na to.
-
E-knihaPDF279 KčIhned ke stažení
Úspěšné téměř zapomenuté recepty znovu v podání sběratelky starých recepisů Michaely Smolové. Dávné známé i neznámé vůně i chutě opět na vašem talíři.
-
382 KčIhned ke stažení
Rádi si pochutnáte na výživném jídle, ale chcete si hlídat energetický příjem? Hledáte lahodná a živinami nabitá jídla? Plný talíř inspirace vám teď předá food blogerka Kateřina Pergnerová alias @bananecek. Ukáže vám, jak...
-
E-knihaPDF319 KčIhned ke stažení
Naučte se spolu s námi přípravu a servírování čajů tak, jak to dělají lovci v Jižní Americe či arabští kočovníci a mniši v Tibetu. Zjistíte, co je jedinečného na české čajové kultuře, a možná se i pro vás stane pití...
-
127 KčIhned ke stažení
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle