Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Prostě vztahy - Honza Vojtko, Paseka, 2024

S brožovanou vazbou žlutá kuchařky podle úpravy

Použité filtry
Zrušit filtry
Bezlepkové recepty - Helena Vybíralová, Nakladatelství Josef Vybíral, 2017
Bezlepkové recepty

Libujete si také v překvapeních? Nic není nemožné. Z mouky, karobového, kypřicího nebo pudinkového prášku - samozřejmě bez lepku - se dají vykouzlit neuvěřitelně chutné kousky vánočního cukroví, nadýchané koláče a buchty i osvěžující moučníky jako sen...

  • Knihabrožovaná vazba
    120 Kč
    Skladem 3 ks

Pomazánky na pohoštění (16), EX book, 2016
Pomazánky na pohoštění (16)

Recepty od babičky s fotopostupem...

  • Knihabrožovaná vazba
    48 Kč
    Více než 30 dní

Cukroví na vánoce - Věra Štěpánská, V.P.K., 2005
Cukroví na vánoce

Nejen cukroví na Vánoce, ale také pomůcky, polotovary, velikonoční cukroví a pečivo i dobroty pro ostatní dny vám nabízí právě tento sešit receptů.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Varíme a pečieme - Zdenka Horecká, Vladimír Horecký, Ikar, 2017
Varíme a pečieme 
SK

V tejto knihe z novej edície malých kuchárskych kníh nájdete 90 receptov na všetky typy jedál na šaláty, predjedlá, nátierky, polievky, na hlavné jedlá z mäsa, hydiny, diviny, rýb, zo zeleniny, cestovín a zemiakov. Aby bola ponuka...

  • Knihabrožovaná vazba
    107 Kč
    Skladem 1 ks

Nátierky pre návštevy (54), Foni book, 2015
Nátierky pre návštevy (54) 
SK

Z obsahu: Avokádová nátierka Tuniaková nátierka Baklažánová nátierka Trojfarebné chuťovky Tatársky biftek s hriankami Cesnakovo-pečeňová nátierka...

  • Knihabrožovaná vazba
    42 Kč
    Do 5 – 6 dnů

Sila prírodnej fermentácie - Sandor Ellix Katz, Alferia, 2021
Sila prírodnej fermentácie 
SK

Kniha, ktorá odštartovala revolúciu v oblasti fermentácie, plná skvelých receptov! Medzinárodný bestseller Sila prírodnej fermentácie, podrobne skúmajúci kulinárske kúzlo kvasených potravín, vás zavedie do ich rozmanitého sveta a ponúkne vám...

  • Knihabrožovaná vazba
    331 Kč
    Skladem > 5 ks

Dýně - chutná, léčí, zdobí - Pavel Martin, Ivo Železný, 2003
Dýně - chutná, léčí, zdobí

Tykve, dýně, cukety a patisony jsou stále českou kuchyní neprávem zanedbávané, třebaže na Moravě a především na Slovensku už dávno dokázali ocenit skvělé vlastnosti těchto zajímavých zelenin...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Pizza - Kolektiv autorů, Svojtka&Co.
Pizza
  • Autorský kolektiv

Zachutnala Vám italská kuchyně? Jejím základem jsou přeci pizzy. Tak dotoho!..

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Kuchařka: Vaříme v pánvi WOK - Karina Havlů, Dona, 2001
Kuchařka: Vaříme v pánvi WOK

Recepty pro přípravu jídel v pánvi, používané tradičně především v čínské kuchyni...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Brokolice na 150 způsobů - Karina Havlů, Táňa Martinková, Vyšehrad, 2005
Brokolice na 150 způsobů

V kuchařce najdete 150 receptů na přípravu stále častěji kupované zeleniny - brokolice. Naštěstí za stále příznivější cenu. Kuchařka je plná nápadů a nových receptů. Jen například receptů na brokolicovou polévku je 11. Dále najdeme mnoho předpisů na...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
Sýrová kuchařka - Jitka Hőflerová, Vyšehrad, 2001
Sýrová kuchařka

143 receptů Známé i neznámé, ale vždy velice chutné pokrmy ze sýrů nabízí autorka v nové kuchařce o úpravě sýrů...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Pekárnománie - Radka Hrevušová, Iva Trhoňová, Dona, 2011
Pekárnománie

Není návodem k používání domácí pekárny, ale inspirací k jejímu využití. V pekárně nemusíme péct jen klasický chleba, nebo jí využívat na přípravu kynutého těsta. Tato šikovná věcička umí i uvařit krupicovou kaši...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Živá kuchyňa, cesta ku zdraviu - Judita Wignall, Synergie, 2015
Živá kuchyňa, cesta ku zdraviu 
SK

Živá strava je zdravý spôsob, ako sa detoxikovať, vyčistiť si pleť, zhodiť pár kíl a žiariť zdravím a vitalitou. Kto z nás však má čas zháňať neobvyklé prísady a vyrábať prácne jedlá? (Vy určite nie!) Tak ako najlepšie začať?

  • Knihabrožovaná vazba
    171 Kč
    Do 5 – 6 dnů

Basic baking - Základy pečenia - Sebastian Dickhaut, Cornelia Schinhartová, Ikar, 2003
Basic baking - Základy pečenia 
SK

Ak si myslíte, že nie každý môže byť pekárom či cukrárom, je najvyšší čas presvedčiť vás o opaku.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Wok - Michal Horecký, Knižné centrum
Wok 
SK

Naozaj dobrá kuchyňa.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„A já doufám, že jednou na hřišti nebo v reklamní agentuře s panoramatickými okny pochopíš, že odvážný není ten, kdo se pouští do rvačky a neví, jestli vyhraje, nebo prohraje. Odvážný je ten, kdo ví, že by vyhrál, ale nechá to být. “